Da li su zene veci predatori od muskaraca?

Ovde stičem utisak da se vama ljudima u životu ništa nije desilo i da vam je i "prišao sam devojci juče" naučna fantastika na koju se reaguje sa "ma jeeeeeeeste, sad si ti najveći je*ač u galaksiji, možeš misliti prišao devojci".

Dunite slobodno ako vas to veseli.
Само се теби десило и дешава се.
Мало се присабери.

Šta se čudiš, većini ovdje je nenormalno imati uspješan život van foruma 🤷‍♀️

Pa zato što ne mogu da verujem da je ovde doslovno sve što kažeš da si uradio klasifikacija naučne fantastike.

I primetio sam još jedan narativ, kao za argument da nisi uspeo ništa van foruma im je rečenica "ako si ti tako uspešan, šta tražiš među nama?", zamisli ti sad kakvo mišljenje ti ljudi imaju o sebi sa tim pitanjem...

Само се теби десило и дешава се.
Мало се присабери.

Da ste se na vreme prisabrali možda bi se i vama desilo.

Da ste se na vreme prisabrali možda bi se i vama desilo.
Не брини за друге покушај да испроваљујеш да не манифестујеш ствари.

Шта сам постигао или не у животу сигурно нећу овде.
Нека теби Бог подари само половину мојих успеха од срца ти желим бићеш веома срећан.

Форум није исповедаоница и место за потрагу за партнером или пријатељима.

Не брини за друге покушај да испроваљујеш да не манифестујеш ствари.

Шта сам постигао или не у животу сигурно нећу овде.
Нека теби Бог подари само половину мојих успеха од срца ти желим бићеш веома срећан.

Форум није исповедаоница и место за потрагу за партнером или пријатељима.

Pa, zemljače, ja o vama uopšte i ne brinem, ne zanimate me i ne bavim se vama. Niti sam došao ovde da tražim partnere ili prijatelje, imam toga dovoljno u životu.

Ovde sam da kažem šta mislim ili napišem sopstvena iskustva. To što neko misli da je nešto "maaatori, nemoguće da se to desilo", to je vaš problem. Pride mi to tek postane smešno pošto znam dobar deo o dobrom delu ljudi odavde, da takvi ljudi komentarišu šta je nekome moguće ili ne, ma daj.

Успешан живот су наводи које он износи?!
Још један бисер са интернета.
Koji su to toliko nevjerovatni navodi da spadaju u bisernu kategoriju? Vidjela sam kako izgleda baš naočit muškarac pravi eye candy, po pisanju jako elokventan, maniri džentlmenski i čudno što curama padaju gaćice? I da unaprijed ovima što će da me nazovu pikmi začepim usta imam djecu njegovih godina tako da sam matora baba koja ne traži yebbača.

Koji su to toliko nevjerovatni navodi da spadaju u bisernu kategoriju? Vidjela sam kako izgleda baš naočit muškarac pravi eye candy, po pisanju jako elokventan, maniri džentlmenski i čudno što curama padaju gaćice? I da unaprijed ovima što će da me nazovu pikmi začepim usta imam djecu njegovih godina tako da sam matora baba koja ne traži yebbača.
Једно је износити и писати ствари које су се десиле или не по интернету друго је живот.
Интернет није мерило успешности ни мерило особа у реалности.

На интернету и будала, никог овде не наводим општи израз, може да делује примамљиво и прихварљиво.

Наводи да у школству има доста тајвих случајева су неистине.

Једно је износити и писати ствари које су се десиле или не по интернету друго је живот.
Интернет није мерило успешности ни мерило особа у реалности.

На интернету и будала, никог овде не наводим општи израз, може да делује примамљиво и прихварљиво.

Наводи да у школству има доста тајвих случајева су неистине.
Svugdje ima takvih slučajeva ne samo u školstvu, to imam da ti kažem u sklopu teme a skroz druga stvar je kredibilitet forumaša, ko se dokazao da piše onako kako jeste čak kad za njega /nju nije pohvalno i da iznosi priče iz svog privatnog života i drži se toga bez obzira kome se to svidjelo i kako ga etiketiralo. Znači bitno je i ko piše a ne samo šta jer je forum prepun likova koji dođu na kratko, odglume ulogu pa zakmeče da im se ugasi nalog da bi mogli napraviti drugi. Odavno sam ja na forumu i znam kako funkcioniše, neko može glumiti jedno vrijeme ali prije ili kasnije se pokaže pravo lice koje se ne poklapa sa pričom. Zvuči li ti poznato?

Svugdje ima takvih slučajeva ne samo u školstvu, to imam da ti kažem u sklopu teme a skroz druga stvar je kredibilitet forumaša, ko se dokazao da piše onako kako jeste čak kad za njega /nju nije pohvalno i da iznosi priče iz svog privatnog života i drži se toga bez obzira kome se to svidjelo i kako ga etiketiralo. Znači bitno je i ko piše a ne samo šta jer je forum prepun likova koji dođu na kratko, odglume ulogu pa zakmeče da im se ugasi nalog da bi mogli napraviti drugi. Odavno sam ja na forumu i znam kako funkcioniše, neko može glumiti jedno vrijeme ali prije ili kasnije se pokaže pravo lice koje se ne poklapa sa pričom. Zvuči li ti poznato?
То није само на форумима или интернету.
Живот је такав.
Пролазни људи, људи са маскама, ликови из бајки.

Back