Enina
Elita
- Poruka
- 22.096
Ev ja,pisem svasta..i nebi da me neko poznat vidi i nadgleda.Valjda zato dve trećine foruma ne sme da se slika.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ev ja,pisem svasta..i nebi da me neko poznat vidi i nadgleda.Valjda zato dve trećine foruma ne sme da se slika.![]()
Tiii srce nemoj da se pravdaš.Ti si poslednja koja ima za bilo šta ovde da se pravda.Ev ja,pisem svasta..i nebi da me neko poznat vidi i nadgleda.
Ev i tel.me zeza.Tiii srce nemoj da se pravdaš.Ti si poslednja koja ima za bilo šta ovde da se pravda.
Kaži mužu da ti kupi bolji telefon.Nemoj da budeš bezobrazna.Traži neki xiaomi od 200-250 evra.Ev i tel.me zeza.
Самоувереност, озбиљност, искуство.Pozdrav.Sta dovodi do toga da neke osobe izgledaju starije?
Pitat cu.Do sad pet pokvarila.Kaži mužu da ti kupi bolji telefon.Nemoj da budeš bezobrazna.Traži neki xiaomi od 200-250 evra.
I mirna si tri godine.![]()
Pa šta im radiš?Pitat cu.Do sad pet pokvarila.
Manjak seksa.Pozdrav.Sta dovodi do toga da neke osobe izgledaju starije?
Zasto postojimo? Da prenesemo stafetu ljudskog gena na sledecu generaciju. Sto znaci, kada zavrsimo posao odumiremo.........ko i svako zivo bice na planeti.
Ali, ako zay.ebemo prirodu pa tu stafetu stalno predajemo i nikada ne zavrsimo posao, priroda ce nas sacekati da to obavimo.
Razmislimo o tome da zena sa 60 godina radja dete, da muskarac sa 82 postaje otac................dakle, moguce je prevariti prirodu i ponasati se tako da ona "misli" da smo mi jos uvek "u poslu" koji nam je ona zadala.U tom smislu ona ce nam podariti dalji rad hormona a dejstvo hormona ce se videti na nama ......i mentalno i opticki. Medicina je konzervativna i bazira se na saznanjima iz nase svakodnevnice pa stoga prihvatamo "problem" starenja onako kako nam to naucnici predocavaju.
Daklem, ljubav, seks tokom celog zivota...........i prevaricemo prirodu, makar za neku deceniju.
Način života.Genetika.Zdravlje.Pozdrav.Sta dovodi do toga da neke osobe izgledaju starije?