Izgled zene

Evo,kazem sad drugarici da zene koje su radjale starije djeluju.Sta vi mislite?Ona kaze glupost.
Жене које знам а имају четворо - петоро деце изгледају врло витално и младолико.
Док оне које нису рађале а хоће да су девојке и са 50, изгледају као жене од 50, само урађене педесетогодишњакиње што дође очајнички. Не мислим на жене без деце које су у складу са собом. Него баш ове погубљене.

Човека старијим чине туга и усамљеност.

И та прича о штетности сунца све више верујем да нам је смишљено наметнута. Не пржење у подне. Али јутарње сунце и предвече не могу да штете, напротив. Побогу!
Па ови народи без сунца су ружњикавији, као човечије рибице.

Pozdrav.Sta dovodi do toga da neke osobe izgledaju starije?
kazu, starenje dolazi radi "greha" prvog ljudskog para. Imali su vecnost a onda pozeleli i vise od toga (mudrost, znanje.....) pa izgubili vecnost i taj gubitak genetski preneli na buduce ljudske generacije.
Istina je da nista nije vecno, sve je u pokretu, menja se , preobrazava .......inace, u vecnosti nema mesta ni za koga.

Zasto postojimo? Da prenesemo stafetu ljudskog gena na sledecu generaciju. Sto znaci, kada zavrsimo posao odumiremo.........ko i svako zivo bice na planeti.
Ali, ako zay.ebemo prirodu pa tu stafetu stalno predajemo i nikada ne zavrsimo posao, priroda ce nas sacekati da to obavimo.
Razmislimo o tome da zena sa 60 godina radja dete, da muskarac sa 82 postaje otac................dakle, moguce je prevariti prirodu i ponasati se tako da ona "misli" da smo mi jos uvek "u poslu" koji nam je ona zadala.U tom smislu ona ce nam podariti dalji rad hormona a dejstvo hormona ce se videti na nama ......i mentalno i opticki. Medicina je konzervativna i bazira se na saznanjima iz nase svakodnevnice pa stoga prihvatamo "problem" starenja onako kako nam to naucnici predocavaju.
Daklem, ljubav, seks tokom celog zivota...........i prevaricemo prirodu, makar za neku deceniju.

За килажу сам сагласна.
За царски никако. Све што може природно треба природно.
Иначе, жене које не једу за двоје се мени у трудноћи пролепшају. А најлепше су када су заљубљене. И након мора. Море је најбољи и лекар и козметичар.

Genetika(opšti izgled) pod br. 1
Zdravstveno stanje
Uslovi rada, svakodnevnica
Sunce-UV zraci
Ishrana,tečnost, vežba
Stres
Mimika, mrštenje lica
Kakva je tvoja genetika?
Zdravstveno stanje?
Svakodnevnica?
Kakva ti je ishrana?Da li vežbaš?
Jesi li pod stresom?
Mrštiš li se?
*Odgovori na pitanja pa posle pošalji poruku moderatorima da ti vrate blog koji si obrisala. :kiss:
*Šta bi sa vrabcem? :mrgreen:
next :kafa:

Meni je taj strah od starosti nekako smiješan. To je jedino šta živi ne možemo da izbjegnemo. Doći će ma koliko mi bežali od nje.
Мени је бежање од старoсти некако... ђаволско. Као да се продаје душа ђаволу.
Борити се у животу, бити активан, друштвен, стално нешто истраживати, учити... волети живот је сјајно. Али та потреба за вечном младошћу је забрињавајућа.

Мени је бежање од старoсти некако... ђаволско. Као да се продаје душа ђаволу.
Борити се у животу, бити активан, друштвен, стално нешто истраживати, учити... волети живот је сјајно. Али та потреба за вечном младошћу је забрињавајућа.
Pa da. Ne mogu ja da budem djevojčica niti želim. Zadovoljna sam što sam zdrava i vedra sve ostalo je tako kako je.

Kakva je tvoja genetika?
Zdravstveno stanje?
Svakodnevnica?
Kakva ti je ishrana?Da li vežbaš?
Jesi li pod stresom?
Mrštiš li se?
*Odgovori na pitanja pa posle pošalji poruku moderatorima da ti vrate blog koji si obrisala. :kiss:
*Šta bi sa vrabcem? :mrgreen:
next :kafa:
Zbuni me ti skroz sa
"chit chat/ gde si/ šta si..."
:huh:
to nekad bilo, više nije u opticaju..

Back