Izdržavalac

Problem je u tvojoj generalizaciji.
ako ti kazes, mora da je tako

a i da mi kazes sa koliko si ti zena bila u vezi?

- - - - - - - - - -

U svim normalnim zemljama žene domaćice (i to se tretira kao posao) dobijaju platu i na kraju i penziju...

Ispade da domaćice ne smeju da gunđaju ako domaćin nije snabdeo namirnice za ručak.
Ne daj bože da gunđaju ako nemaju novac za uloške ili kremu za ruke.

gundj gundj
ups niko me cuje dodjavola
e efikasan nacin da prestanes da gundjas je da se razvedesh. onda nemas kome, i mir bozji hristos se rodi:aha:

ako ste se nadovezali na moj post
ko je reko da ne sme da gundja, da se ne ceni rad domacice
pricao sam o primanijma a i takva je tema ne dal ima domacica pravo na penziju na gunjdanje

moj je stav jasan, ako pravimo decu, pod dogovoru, ostajes tri godine kuci, znaci nema tu sta da se rapravlja vise, zna se da ja moram da donosim pare

al moja je poenta i da je kod mame kuci i ne radi nista i ne dobija ni djeparac, opet ce ti gundja ako potrosis bezveze, preca ako je u vezi sa tobom i misli na buducnost...

Znaci dizemo maskulinitetnu revoluciju da se oslobodimo od feministickog tlacitelja i nepravde !!! :deda:

Toooooo!!!

Pravda za domacine :)

Sad bez sale. Mnogi potcenjuju posao domacice, ali realno ona(ili on) najvise rade a plodovi se nigde ne vide. Kad dodjes na posao, dusa ti se odmori, internet, kafa, malo radis, mozda ne ni svaki dan. A cuvati decu je najteza stvar jer ti se penju na glavu. Muskarac se odmori kad ode od kuce...ali stvarno je tako. Najteze je biti kuci a najvise se potcenjuje.

Dobro, posle kada deca porastu, nemas toliko obaveza ali kad ne radis, sv ocekuju sve od tebe a ovi koji rade se izvlace "na posao", a vecina njih realno blejaci 80% radnog vremena i ne radi nista.

Jel tako ili nije?

Toooooo!!!

Pravda za domacine :)

Sad bez sale. Mnogi potcenjuju posao domacice, ali realno ona(ili on) najvise rade a plodovi se nigde ne vide. Kad dodjes na posao, dusa ti se odmori, internet, kafa, malo radis, mozda ne ni svaki dan. A cuvati decu je najteza stvar jer ti se penju na glavu. Muskarac se odmori kad ode od kuce...ali stvarno je tako. Najteze je biti kuci a najvise se potcenjuje.

Dobro, posle kada deca porastu, nemas toliko obaveza ali kad ne radis, sv ocekuju sve od tebe a ovi koji rade se izvlace "na posao", a vecina njih realno blejaci 80% radnog vremena i ne radi nista.

Jel tako ili nije?

Jeste, znaci diskriminacija prema onima koji nemaju i nece decu.:ljutko:

Zezam se, u pravu si, tesko je sa decurlijom, ja sam bio mnogo nestasno dete, 2 puta sam oborio TV i jos 2 puta pokusao.:cool:

Ja cu opet biti dosadna... a gde je tu ljubav, postovanje, razumevanje, ono u dobru i zlu, bolesti i zdravlju... drzanje za ruku kada neko dobije rak ili je zapatio depresiju... pare, pare, pare.... jbga ljudi. Onda i niste za bolje...

Ja cu opet biti dosadna... a gde je tu ljubav, postovanje, razumevanje, ono u dobru i zlu, bolesti i zdravlju... drzanje za ruku kada neko dobije rak ili je zapatio depresiju... pare, pare, pare.... jbga ljudi. Onda i niste za bolje...

Ko te moze voljeti vise od roditelja ali svi znamo kako je kad zavisis od njihove love.

Ako je žena u potpunosti izdržavano lice
znači posao 0, prihodi 0, domaćica i majka, ono prosek
Muškarac dakle donosi sve prihode
Koje je moralno pravo takve žene
da očekuje ravnopravan tretman i potpunu slobodu?
:confused:

pa kako sta ochekuje?
pa da se kucni poslovi podele, da i muskarac opere sudove i riba patos kad mu je red.
nije to u redu da samo zena radi a muskarac se krije tamo po nekim radnim mestima pa jos kao i prekovremeno jer je bio na terenu a tamo na terenu ko zna koju on tamo ahm sarudjeje haha, bezi od obaveza, shvalerise se i jos ga bre placaju za to.

pa sve zene vide bre to, kako moze da bude na teresnu kad ona sama vidi kad pogleda kroz prozor a pada kisha i duva vetrusina! pa sta on misli, da ona ne zna da gleda kroz prozor ili ili procita vremensku prognozu? koje je to nipodostavanje! i ona cuti i trpi al dokle bre?

ej bre placaju ga da se svrlja okolo bre i to jos mora ona da ga [pere i pegla za to.
koji bezobrazluk od pitanja

danas je 21 i vek, mart je bre vec, sace ljubicice i visibabe pa nismo primitivci vise, zene su bre .. ee
isto imaju hm pa prava ljudska. u stvari ne ljudska, to je zenomrzacki izraz, nego zene imaju hjuman prava kao i muskarci da isto odu da svrljaju okolo i imaju slobodno vreme a da muskarci malo osete sta je biti domacica i to bas kad imaju mecu. nemaj predstave kakve su to muke.

i to sto neki kazu da kad zena ode da ne donosi nikakve pare, to je zbog polne diskriminacije na radnom mestu.

da sam neka vlast, sve zene bih zaposlio i naterao te shefove muske svinje da im dopuste da rade prekovremeno a muskarac nek vidi kako je to kad se pretera sa grejanjem u kuci i prasina pa se pati od sinusitisa i kako su tek dosadne serije na tv-u.

polako polako,

- - - - - - - - - -

zaboravio sam bre najglavnije, gace mu bre pere bre, gace!

Back