Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Zene gundjaju u vezi para i kad nista ne zaradjuju gde je problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene gundjaju u vezi para i kad nista ne zaradjuju gde je problem?
U svim normalnim zemljama žene domaćice (i to se tretira kao posao) dobijaju platu i na kraju i penziju...

ako ti kazes, mora da je takoProblem je u tvojoj generalizaciji.
U svim normalnim zemljama žene domaćice (i to se tretira kao posao) dobijaju platu i na kraju i penziju...
Ispade da domaćice ne smeju da gunđaju ako domaćin nije snabdeo namirnice za ručak.
Ne daj bože da gunđaju ako nemaju novac za uloške ili kremu za ruke.
gundj gundj
ups niko me cuje dodjavola
e efikasan nacin da prestanes da gundjas je da se razvedesh. onda nemas kome, i mir bozji hristos se rodi![]()

Pa sto onda ja ne primam platu jer sam em zaposlen em sam sam svoj domacin i radim sve poslove koje rade domacice?
A ko to domacicama treba da daje platu aj mi pojasni?
To se ne racuna...ti si IN, nisi ICA.

Znaci dizemo maskulinitetnu revoluciju da se oslobodimo od feministickog tlacitelja i nepravde !!!![]()

Toooooo!!!
Pravda za domacine
Sad bez sale. Mnogi potcenjuju posao domacice, ali realno ona(ili on) najvise rade a plodovi se nigde ne vide. Kad dodjes na posao, dusa ti se odmori, internet, kafa, malo radis, mozda ne ni svaki dan. A cuvati decu je najteza stvar jer ti se penju na glavu. Muskarac se odmori kad ode od kuce...ali stvarno je tako. Najteze je biti kuci a najvise se potcenjuje.
Dobro, posle kada deca porastu, nemas toliko obaveza ali kad ne radis, sv ocekuju sve od tebe a ovi koji rade se izvlace "na posao", a vecina njih realno blejaci 80% radnog vremena i ne radi nista.
Jel tako ili nije?

Jeste, znaci diskriminacija prema onima koji nemaju i nece decu.
Zezam se, u pravu si, tesko je sa decurlijom, ja sam bio mnogo nestasno dete, 2 puta sam oborio TV i jos 2 puta pokusao.![]()
Ako je žena u potpunosti izdržavano lice
znači posao 0, prihodi 0, domaćica i majka, ono prosek
Muškarac dakle donosi sve prihode
Koje je moralno pravo takve žene
da očekuje ravnopravan tretman i potpunu slobodu?
![]()
Ja cu opet biti dosadna... a gde je tu ljubav, postovanje, razumevanje, ono u dobru i zlu, bolesti i zdravlju... drzanje za ruku kada neko dobije rak ili je zapatio depresiju... pare, pare, pare.... jbga ljudi. Onda i niste za bolje...
Ko te moze voljeti vise od roditelja ali svi znamo kako je kad zavisis od njihove love.
Pa roditelji znaju biti itekako otrovni. Mene moji na primer hebu u zdrav mozak istim intezitetom. Msm da to nema veze sa parama.
Ima kako nema, mnogo je gore kad te hebu dok zavisis od njih.
Pa roditelji znaju biti itekako otrovni. Mene moji na primer hebu u zdrav mozak istim intezitetom. Msm da to nema veze sa parama.

Ako je žena u potpunosti izdržavano lice
znači posao 0, prihodi 0, domaćica i majka, ono prosek
Muškarac dakle donosi sve prihode
Koje je moralno pravo takve žene
da očekuje ravnopravan tretman i potpunu slobodu?
![]()
Znas ko te najvise kritikuje...onaj to te najvise voli![]()

Ovaj podatak mi nije poznat tj. definitivno nije tacan.
Zene koje ne rade nemaju ovde nikakva primanja.![]()
nisam siguran ni dal imaju socijalnu pomoc