kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Crna hronika :
APSOLUTNA VEĆINA: SNS može sam da napravi vladu
Zato su iraspisali izbore,jer su se dogovorili sa ambasadama kako da izvrse prevaru ili kradju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crna hronika :
APSOLUTNA VEĆINA: SNS može sam da napravi vladu
Zato su iraspisali izbore,jer su se dogovorili sa ambasadama kako da izvrse prevaru ili kradju!
Ne bih poverovao u to da se nije pojavila njegova eksenCija, strani ambasador i dala izjavu.
сем ако вучић и то није слагао
Sto se tice srpskih patriota, meni je zakon fora sto su oni 10 godina cekali da Ceda padne ispod cenzusa, a sada im jos veci izdajnik od Cede osvojio 50%![]()
Jbg Ceda je samo kocio euroatlanske integracije. Nego interesantan je raspored poslanika u novom sazivu skupstine. Evropska Srbija 250 poslanika a *******i NULA.
Najveći gubitnici na ovim izborima su ljudi iz DSS, jer njima su u svim anketama davali izmedju 6 I 7 % . Moram reći da mi sad većina tih anketa deluje namešteno jer, npr naprednjaci su dobili oko 50 % a predvidjali su im od 42 do 44. Čedi su predvidjali ko 5 %, a dobio je oko 3, Tadiću su davali ko 8-9 %, vise nego Djilasu, a Djilas je na kraju ipak dobio vise.
Možda su veliki gubitnici na ovim izborima I Čedisti, jer ja sam ga doživljavao kako maltene moli Vučića da ga primi u neku novu vladu, a ni census (konačno) nije uspeo da predje
Ceda, da se nije ulizivao Vucicu, bi ladno presao cenzus.
Njegovi glasaci su ga ZA TO kaznili.
Ne znam koju stranku podrzavas ali znam da im ovakvim lupetanjem cinis medvedju uslugu (a nisi jedini ovde)...
Samo diktator zeli apsolutnu vlast a ona je bila Vucicu cilj.Tesko da je to postigao kod naroda svoji predhodnim dejstvovanjem i harizmom,morao je imati pomoc sa strane.Zivi bili pa videli!
Rekao sam vec da je dosta ljudi koje poznajem glasalo za Dveri, pokradeni su sigurno ali nije to nista novo
....
MOLIM DA SE U LISTU TJ ANKETU DODA - "NAROD SRBIJE !"
On je najveci gubitnik ove nove-stare NATO marionetske vlasti...
...

Tačno. kalimero na zadatku. Vrh je bio sinoć patetični nastup na ulici ispred RIK-a.Alibi za vlastitu nesposobnost.Екстремни bullshit. По нету се врти гомила изборних записника са бирачких места, на којима су потписи 15-ак различитих контролора из свих партија, укључујући и Двери. На свим тим записницима се види да двери имају у просеку 3-4 %.
Ваше понашање ( и после избора) показује зашто не треба да пређете цензус.
i ostale nebulozeDveri priznaju da nisu presli cenzus i ''moraju da preispituju nacin borba''....i naravno opet placu....
Dveri su najveci gubitnici bili i ostali !
Sta su sve pricali, vode na svim anketama, prolaze cenzus..,ulaze u skupstinu..
1,50 Bole - Srbija tone u nato okupaciju...i ostale nebuloze

сад су соло па да видимо