Избори!!!

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли сте за изборе?

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
Anketa je lažna, jer nije u nju ubačena glavna OPCIJA: nisam za izbore, jer birači nemaju izbor.

Svi vi koji ste kliknuli za opciju : Za izbore odmah, važi ovaj ddole post !"!!
Izveštaj stanja duha i trenutnog političkog stanja u Srbiji : Živimo u zemlji nepismenih i budalastih seljaka na brdovitom Balkanu. Ko je nas poznavao ni pakao mu nije tezak...Na vlasti su notorni lopovi i lažovi, u opoziciji klasični ludaci, a narod/birači primitivani do neba i vasione. Nema gore kombinacije koja je mogla da nas snadje. Rezultat imamo : njime niko nije zadovoljan, ali izgleda da svima odgovara.

Poslednja izmena:
Вааауууу 82,19% је гласало за опцију - Да, одмах!

*BILJA*,Alekasandar3,Ayeye_Brazdorf,bojannds,C0NSIGLIERI,chon-ji,cikabosko,Crni Bugarin,DEDA.D,dzezer,FataMorgen,General Dus@n,George Peter Jones,GROF VRONSKI,jokoonoko,klonirana,kosta1703,Kroasan,Legenda_1,Lepi Bora,manjan14,martenzit,mikicbd,MikiEgzekutor,milica cobanica,Milojko bre,Miloš KS,Mr. Jones,NE-ZGODAN,Neo,peti ligament,picololeone,Plavo Andjelce,Polemarchoi,RAZVIGOR,regul,rendianka,Renegade-Ns,RoccoS,ruzicamni,sakatilo1,Saramat,Sentimentalna budala,Serdar Scepan Radojevic,snejks,SSJ4,Sue Me,Superpipo,s_O_k_O,Tomic Toma,Top Stil,Ulice,vracaracc,zarkus,_011_,ВЛАЙКО,Крагуј,МАЧАК,Софија,Тихи

:klap::ok:

*BILJA*,Alekasandar3,Ayeye_Brazdorf,bojannds,C0NSIGLIERI,chon-ji,cikabosko,Crni Bugarin,DEDA.D,dzezer,FataMorgen,General Dus@n,George Peter Jones,GROF VRONSKI,jokoonoko,klonirana,kosta1703,Kroasan,Legenda_1,Lepi Bora,manjan14,martenzit,mikicbd,MikiEgzekutor,milica cobanica,Milojko bre,Miloš KS,Mr. Jones,NE-ZGODAN,Neo,peti ligament,picololeone,Plavo Andjelce,Polemarchoi,RAZVIGOR,regul,rendianka,Renegade-Ns,RoccoS,ruzicamni,sakatilo1,Saramat,Sentimentalna budala,Serdar Scepan Radojevic,snejks,SSJ4,Sue Me,Superpipo,s_O_k_O,Tomic Toma,Top Stil,Ulice,vracaracc,zarkus,_011_,ВЛАЙКО,Крагуј,МАЧАК,Софија,Тихи

Ја сам написао у децембру али немам ни ја ништа против да буду одмах, само сам против тога да буду у Јуну, Јулу, Августу и Септембру. Против сам тога да буду 2012-те.

90% Srbije hoce izbore!Narod daje legitimitet vlasti. Tadic vise nema podrsku naroda u Srbiji.Narod Tadicu vise ne daje legitimitet:super::super::super:
Vreme je da Tadic shvati da je samo predsednik DS!!!!!

Stavio sam decembar jer mi se ne svidja niko od onih koji trenutno imaju sanse da udju u parlamet pa ko velim mozda se u buducnosti pojavi neko nov. Ovi sadasnji i u vlasti i u opoziciji su pokazali sta (ne)znaju.

Izbori ali necu glasat za Nikolica,Karica,Ilica.A ni za DS.Jedino LDP+manjine da osvoje 50%+1 glas i bice bolje ovoj drzavi.Ostalo sve vodi u provaliju.

Ja zelim da mi ti(ili bilo ko ko zastupa slicne stavove)objasni plan i program boldiranih stranaka i sustinski dobitak za srbiju koji oni tu vide...
Ja prosto ne mogu da shvatim sta ce Cedomir Jovanovic,Riza Haljimi,Nenad Canak,Bojan Kostres i Istvan Pastor da urade dobro za nas....
Ljudi koji imaju istorijat iskrenog i predanog rada na rusenju ustavnog poretka ove drzave,podrzavanje secesionizma,blacenje svog naroda..
Dragan Markovic Palma je manje stetan po ovu drzavu od gore navedene bolumente....
Ovo pricam kao apoliticna osoba potpuno zgadjen trenutnom situacijom u politici....

Pocinjem da mislim da nam vanredni izbori ni ne trebaju. Jer nema ko da se za njih izbori...SNS nema plan sta dalje...ovo sto se sad desava je agonija, bez plana...uskoro ce tri dana od strajka...na protestima ima par hiljada ljudi koji dolaze po direktivi iz odbora...niko se ziv ne zanima...i na tim redovnim izborima opozicija je favorit...tako da sve ovo vise nema smisla...

Kaкви избори у Децембру нема шансе! Одмах а у Децембру ћемо да правимо нова уколико нова власт не буде ваљала ....

Pocinjem da mislim da nam vanredni izbori ni ne trebaju. Jer nema ko da se za njih izbori...SNS nema plan sta dalje...ovo sto se sad desava je agonija, bez plana...uskoro ce tri dana od strajka...na protestima ima par hiljada ljudi koji dolaze po direktivi iz odbora...niko se ziv ne zanima...i na tim redovnim izborima opozicija je favorit...tako da sve ovo vise nema smisla...

А зато ДС све заједно са Дачом зна шта даље..
1. Смањивање животног стандарда
2. Смањиваре плата
3. Уништавање војске
4. Повећавање увоза усташких производа
5. Извињавање усташама

То да ли СНС , СРС, НС, ДСС и било која друга партија која је у опозоцицији (осим ЛДП) има план или нема видећемо тек када дођу на власт...боље би им било да имају јер њих нећемо трпити 10 година ...

Па добро бре Зорастаре,
схватили смо ....

Не треба овде правити кампању
него лепо сакупиш 10 000 потписа,
региструјеш странку,
спремиш пропаГАДни материјал,
па међу народ .....

Kakva je tebe stranka spopala i kakav Zoroastar,
Ako ti nisi nisi u stanju da prepoznaš nešto normalno i korisno kad ti se ponudi
to ne znači da niko ne može.
Ili hoćeš možda da kažeš da sam i ja Zoroastar?

Poslednja izmena od moderatora:
Moze li mi bilo ko od vas koji smatrate da se izbori moraju odrzati sto pre reci sta ce se konkretno promeniti posle tih izbora? Na primer, ode DS sa vlasti, dodje SNS, Toma ili Vucic premijeri, ljudi iz SNS po ministarstvima .. I, sta ce se promeniti? Sem imena ljudi koji ce voditi drzavu. Kakav nam to boljitak donosi SNS?

Избори одмах! Јер, лепо рече Борис Тадић у прошлој кампањи: " Зато што живот не може да чека"...:)

zivot%20ne%20moze%20da%20ceka.JPG

Back