goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Од Јуна до Септембра је народ на годишњим одморима, а не знам колико је Октобар добро рјешење.А зашто у новембру ???
uh uh ,portparolka....kao da sam ja smislio,a ti izjavila !!!

Ја сам написао у децембру али немам ни ја ништа против да буду одмах, само сам против тога да буду у Јуну, Јулу, Августу и Септембру. Против сам тога да буду 2012-те.Вааауууу 82,19% је гласало за опцију - Да, одмах!
*BILJA*,Alekasandar3,Ayeye_Brazdorf,bojannds,C0NSIGLIERI,chon-ji,cikabosko,Crni Bugarin,DEDA.D,dzezer,FataMorgen,General Dus@n,George Peter Jones,GROF VRONSKI,jokoonoko,klonirana,kosta1703,Kroasan,Legenda_1,Lepi Bora,manjan14,martenzit,mikicbd,MikiEgzekutor,milica cobanica,Milojko bre,Miloš KS,Mr. Jones,NE-ZGODAN,Neo,peti ligament,picololeone,Plavo Andjelce,Polemarchoi,RAZVIGOR,regul,rendianka,Renegade-Ns,RoccoS,ruzicamni,sakatilo1,Saramat,Sentimentalna budala,Serdar Scepan Radojevic,snejks,SSJ4,Sue Me,Superpipo,s_O_k_O,Tomic Toma,Top Stil,Ulice,vracaracc,zarkus,_011_,ВЛАЙКО,Крагуј,МАЧАК,Софија,Тихи
![]()
90% Srbije hoce izbore!Narod daje legitimitet vlasti. Tadic vise nema podrsku naroda u Srbiji.Narod Tadicu vise ne daje legitimitetВааауууу 82,19% је гласало за опцију - Да, одмах!
*BILJA*,Alekasandar3,Ayeye_Brazdorf,bojannds,C0NSIGLIERI,chon-ji,cikabosko,Crni Bugarin,DEDA.D,dzezer,FataMorgen,General Dus@n,George Peter Jones,GROF VRONSKI,jokoonoko,klonirana,kosta1703,Kroasan,Legenda_1,Lepi Bora,manjan14,martenzit,mikicbd,MikiEgzekutor,milica cobanica,Milojko bre,Miloš KS,Mr. Jones,NE-ZGODAN,Neo,peti ligament,picololeone,Plavo Andjelce,Polemarchoi,RAZVIGOR,regul,rendianka,Renegade-Ns,RoccoS,ruzicamni,sakatilo1,Saramat,Sentimentalna budala,Serdar Scepan Radojevic,snejks,SSJ4,Sue Me,Superpipo,s_O_k_O,Tomic Toma,Top Stil,Ulice,vracaracc,zarkus,_011_,ВЛАЙКО,Крагуј,МАЧАК,Софија,Тихи
![]()

Izbori ali necu glasat za Nikolica,Karica,Ilica.A ni za DS.Jedino LDP+manjine da osvoje 50%+1 glas i bice bolje ovoj drzavi.Ostalo sve vodi u provaliju.
Pocinjem da mislim da nam vanredni izbori ni ne trebaju. Jer nema ko da se za njih izbori...SNS nema plan sta dalje...ovo sto se sad desava je agonija, bez plana...uskoro ce tri dana od strajka...na protestima ima par hiljada ljudi koji dolaze po direktivi iz odbora...niko se ziv ne zanima...i na tim redovnim izborima opozicija je favorit...tako da sve ovo vise nema smisla...
Одмах нова влада. Иначе ће ова да нам поједе још годину ипо...
Па добро бре Зорастаре,
схватили смо ....
Не треба овде правити кампању
него лепо сакупиш 10 000 потписа,
региструјеш странку,
спремиш пропаГАДни материјал,
па међу народ .....
Izbori odmah.
da, sada i odmah. jedini problem sto iz mog ugla ne postoji politicka partija kojoj bih dala svoj glas.