- Poruka
- 9.306
Ajd sad da dam i neki ozbiljni komentar: zaista nikoga ne osudjujem zbog njegovog izbora. Imam granicu preko koje ne idem i uvek gledam da li i u kojoj meri ja mogu da se nosim sa njegovim shvatanjem njegovih odluka. Ako on sam sa svojim odlukama ne moze da izadje na kraj, kako mogu ja? I naravno, ako ga je ta neka prethodna toliko unistila da je to uticalo na nacin njegovog socijalnog i emotivnog funkcionisanja, takve veze ni ne zapocinjem.
Kave to veze ima sa kim je npr. neka žena bila pre mene? Što se mene tiče, mogla je da bude i vavilonska qurwa sa sedam glava, dve ribe i tri chmara. Kada je sa mnom ona je za mene savršenstvo koje želim u tom trenutku. Ako za to vreme pravi emocionalne, mentalne ili seksualne ekcese gde ja nisam sudionik, onda znači da sam ja krpa a ne ona kad sam to dopustio i nisam joj se predstavio kao reprezent onoga šta treba da budem. Ali ako počne da radeći dotične radnje kvantifikuje svoje ponašanje kao milosrdno spram sebe same i svoje mentalne i ostale prljavštine u formi andjeoskog zaogrćući ga bilo plaštem emocionalno potrebnog i neopozivog jer joj eto klitja dug 5 cm ili ono sasvim ličnog samo svojstvenoj njojzi jer je ona unikatna, a mene ostavlja na cedilu da razmišljam šta je njena prava suština, ne kvantifikujem je kao tu krpu već jednostavno shavatam da je bio pogrešan izbor. A u svačijem životu naleti mnogo tih trulex krpa, stvar je samo u licemerju da ih označimo na pravi način i uvidimo svoju grešku a ne njihovu jer naša je uvek veća. Sve ostalo je samozavaravanje koje vodi u malicioznu i trivijalnu demagogiju kojom možemo da se danonoćno opijamo i da budemo emocionalno i seksualno nedoyebani.