izbori....

Ajd sad da dam i neki ozbiljni komentar: zaista nikoga ne osudjujem zbog njegovog izbora. Imam granicu preko koje ne idem i uvek gledam da li i u kojoj meri on moze da se nosi sa svojim prethodnim odlukama. Ako on sam sa svojim odlukama ne moze da izadje na kraj, kako mogu ja? I naravno, ako ga je ta neka prethodna toliko unistila da je to uticalo na nacin njegovog socijalnog i emotivnog funkcionisanja, takve veze ni ne zapocinjem.
Triny, svaka cast!

enivej..svaki izbor koji donosis svojom voljom..je u manjoj ili vecoj meri pogresan..
najveci talenat i ujedno najredji talenat koji covek ima je donosenje ispravnih odluka na osnovu nepotpunih podataka..
to su pojedinci.."natural born leaders"

najbolji je izbor onaj koji s sam nametne..kad se covek dovoljno informise postane mu kristalno jasno sta mu valja ciniti..i ne samo to..tad mu postaje jasno i kako to ciniti..

saznate da vam se draga osoba u proslosti petljala sa nekim ko je dno dna, krpa od coveka....i to je trajalo mesecima, znaci nije bio cist sex nego i druzenje....e sad, nije bila ljubav ali opet se pitam, kako je on to sebi mogao da dozvoli???....zar je bio toliko ocajan da mu je jedna takva osoba trebala pa makar i za sex, pa bolje da je kupio gumenu lutku....jer ipak, osoba sa kojom petljas utice na tebe, uvlaci te u svoj svet i ti nju u svoj....

koliko na nas uticu izbori i koliko oni govore o nama????
Ne znam odakle ti ideja da postoji opšta definicija osobe kao krpe. Postoje ljudi koji nam se sviđaju i oni koji nam se ne sviđaju. Eto ja znam par ljudi (žena, tačnije) koje svi okolo ogovaraju i ismevaju, dok su one u suštini sasvim okej ljudi, ali se slabo brane.

Ne znam odakle ti ideja da postoji opšta definicija osobe kao krpe. Postoje ljudi koji nam se sviđaju i oni koji nam se ne sviđaju. Eto ja znam par ljudi (žena, tačnije) koje svi okolo ogovaraju i ismevaju, dok su one u suštini sasvim okej ljudi, ali se slabo brane.

ako si procitala sta sam napisala jasno ti je da je ta zena dno dna....i los je covek, znam neke ljude koje je prevarila za novac ili je ogovaranjem doprinela da neki ljudi imaju problema na poslu, i sexala se za poklone i pare, koristila drogu, ima toga jos dosta, da ne nabrajam....i znam da vam je to upalo u oci, ali stvarno ne bih nekog etiketirala onako bezveze.....

Back