Izbori

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
127.398
u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.
cak je i sad na pocetku krize predlagano da imamo izbore.

ali poslednjih mesec dana deluje kao da vlast izbegava izbore.

zasto?

Nudili su izbore na proleće al tad nije bilo interesovanja druge strane i onda su formirali vladu. Verovatno je oročili na šest meseci pa će biti izbora na jesen ili zimu.

u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.

zasto?

Боје се овога надчовека

images

zasto?

Pa zato što nikada nije pametno održavati izbore u sred širokog nezadovoljstva i protesta.

I 2023. godine nisu bili izbori sve do samog kraja godine, u decembru. Nakon što su protesti Srbija protiv nasilja definitivno bili zamrli.

Pa zato što nikada nije pametno održavati izbore u sred širokog nezadovoljstva i protesta.

I 2023. godine nisu bili izbori sve do samog kraja godine, u decembru. Nakon što su protesti Srbija protiv nasilja definitivno bili zamrli.
Ovo su dokazani rusitelji usravnog poretka i sad umesto u zatvor ti njima das da budu premiheri i ministri haha.
To nema ni u tanzaniji.

zasto?
Ranije su mu izbori bila omiljena taktika za održavanje tenzija ali sada mu treba suprotan proces.

Čeka da energija potpuno splasne, studenti potencijalno posvađaju interno i/ili sa opozicijom, generalno čeka trenutak kada njima najviše odgovara da se tema prebaci na tu stranu.

U principu računa na leto kada će izvesno ljudi biti na odmorima i energija na minimumu, a onda kada raspiše izbore svi će se skoncetrisati na to, a tada idu druge priče.

Kako se stvari odvijaju, svakako mu sada više odgovaraju izbori nego sledeće ili 2027 jer će izvesno biti još gore u svakom smislu, problem je što u ovoj situaciji i atmosferi bi moglo biti pogibeljno po njega jer bi lako moglo da se prelije na ulicu naročito ako budu krali, a pošto ne umeju drugačije, to je izvesno. Krali su i kada im realno nije trebalo čisto da pokažu silu. To je ta bahatost koja im je došla glave. Sada je prvi put postala kontraproduktivna.

zasto?
jer znaju da ovaj put vise nece moci da kradu na izborima.
prosto je

250 000 studenata je u sbriji. NIKADA MOTIVISANIJI ZA IZBORE.

to je ozbiljna armija moras priznati. ne govorim o broju glasova vec o cinjenici da ce pokriti i poslednje selo na glasanju.
nece moci da se mucka sa brojem glasaca i svaki glasac bice proveren propisno

na svakih godinu i po do dve su raspisivali izbore jer su tako pokrivali sve afere koje su izbijale. u rpavu si sa ovom aferom oko nadstresnice je drugacije.
SADA JE SIGURNO DA KRADJE BITI NECE , i sto je jos sigurno je to da da se i medjusobno raspadaju.
nemaju sanse na izborima...

zasto?
Zato sto bi sledeci zahtev bio ulazak u vladu sa 8%, rekli bi kako nisu politicari i da je to odlican rezultat. Plus da su pokradeni pa je i kradja povod za dodatne blokade.

Back