- Poruka
- 127.398
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.
cak je i sad na pocetku krize predlagano da imamo izbore.
ali poslednjih mesec dana deluje kao da vlast izbegava izbore.
zasto?
Ovi nadljudi u blokadama treba da budu u zattvoru a ne na izbornoj listi.Боје се овога надчовека
![]()
u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.
zasto?
Ovo su dokazani rusitelji usravnog poretka i sad umesto u zatvor ti njima das da budu premiheri i ministri haha.Pa zato što nikada nije pametno održavati izbore u sred širokog nezadovoljstva i protesta.
I 2023. godine nisu bili izbori sve do samog kraja godine, u decembru. Nakon što su protesti Srbija protiv nasilja definitivno bili zamrli.
Ovo su dokazani rusitelji usravnog poretka i sad umesto u zatvor ti njima das da budu premiheri i ministri haha.
To nema ni u tanzaniji.
Ovi nadljudi u blokadama treba da budu u zattvoru a ne na izbornoj listi.
Razumi kako ces.Čekaj, kakvi premijeri i ministri sad odjednom?
Kome?
Razumi kako ces.
Izbora nema.Tacka.
Dobro nadaj se.Bukvalno se Vučić sprema za izbore ove godine; nisam siguran šta ti to želiš da kažeš.
Doslovno je i rekao; hocete izbore, dobićete ih.
Vi koji ste uz njega najbolje znate da laže....Dobro nadaj se.
Sad mu vi verujete hahaVi koji ste uz njega najbolje znate da laže....![]()
Verujemo novonastaloj konstelaciji u kojoj su vanredni izbori neizbežni.Sad mu vi verujete haha
E e znas zbog cega imate veru sad u njegovo obecanje.
Bolje izbori naravno i to sto pre nego cuza hahaVerujemo novonastaloj konstelaciji u kojoj su vanredni izbori neizbežni.
On će naravno, pokušati da odugovlači, a svojim najavama, pokušava da malo smiri pobunu.
Dobro nadaj se.
Ranije su mu izbori bila omiljena taktika za održavanje tenzija ali sada mu treba suprotan proces.u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.
zasto?
Nije novo lice, ali ih je molio. I da skratim, ne mislim da je tacno ono "bolje bilo ko nego Vucic" jer i taj Vucic je iz svega izvukao neku pouku, a neko drugi dodje pa se tek uci.Dajmo šansu aleksandru vučiću da se oproba u politici. Ipak je to novo lice
jer znaju da ovaj put vise nece moci da kradu na izborima.u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.
zasto?
Zato sto bi sledeci zahtev bio ulazak u vladu sa 8%, rekli bi kako nisu politicari i da je to odlican rezultat. Plus da su pokradeni pa je i kradja povod za dodatne blokade.u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.
zasto?