Избори у САД-у 2016

Ko dobija americke izbore?

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Јебаћe вас Хилари.

- - - - - - - - - -

Zavrsavaju se danas ti primaries, a nebitno je ko dobije u Kaliforniji, Klintonka dobija demokratsku nominaciju.

Јеси приметио да онај Жидов стари одбија да се преда?

Ако изађе као независни кандидат биће интересантно.

"To the dismay of some Clinton supporters hoping for a swift capitulation from their Democratic opponent, Sanders has already scheduled another large rally immediately after his White House appointment and intends to contest the final primary election in DC next Tuesday."

Јеси приметио да онај Жидов стари одбија да се преда?

Ако изађе као независни кандидат биће интересантно.

"To the dismay of some Clinton supporters hoping for a swift capitulation from their Democratic opponent, Sanders has already scheduled another large rally immediately after his White House appointment and intends to contest the final primary election in DC next Tuesday."

Sanders kao Jevrej ubedljivo najvise pljuje po Izraelu u odnosu na sve ostale kandidate i kod demokrata i kod republikanaca.

A covek ima kinte od donacija, a u americkoj politici se ne predajes sve dok imas kinte za kampanju, on komotno moze da izadje kao nezavisni kandidat, sigurno bi mu klinci davali kintu za kampanju.

- - - - - - - - - -

Sta je tacno ovo? Kakav PC?

Politicka korektnost, tj. jezicki fasizam, najuzasnija stvar modernog doba, gora i od gladi u Africi.

Hilari je bila slatka kad je bila mladja.
Ovo je odlican govor za dvadesetdvogodisnjakinju :)

Pa bas i nije bila neka riba, nikada. Ko voli devojke sa debelim nogama kao Safet Susic ova je za njega.. Nosi pantalone ali nekada je zeznu pa joj obuku suknju.... Znaci ipak Hilari na Trampa. U startu sve sto nije belo ima da glasa za Hilari. Ne znam gde ce Tramp da nadje rezervoar novih glasaca,

Pa bas i nije bila neka riba, nikada. Ko voli devojke sa debelim nogama kao Safet Susic ova je za njega.. Nosi pantalone ali nekada je zeznu pa joj obuku suknju.... Znaci ipak Hilari na Trampa. U startu sve sto nije belo ima da glasa za Hilari. Ne znam gde ce Tramp da nadje rezervoar novih glasaca,

Trump ide i na ono sto se ranije zvalo 'Reganove demokrate'. U principu, radnicka klasa sa Midwesta, pokusace tu da tamo otme neke drzave demokratama, tipa Micigen. Pokusace i Njujork, jer je on Njujorcanin, ali od toga naravno nema nista.

Trump ide i na ono sto se ranije zvalo 'Reganove demokrate'. U principu, radnicka klasa sa Midwesta, pokusace tu da tamo otme neke drzave demokratama, tipa Micigen. Pokusace i Njujork, jer je on Njujorcanin, ali od toga naravno nema nista.

Verovatno ce tako i da bude.Medjutim mozda mu je zelja bila da postane medijski No 1 ne toliko da bude predsednik. Meni se dopada sto je kritican prema svojoj drzavi i sto ga foliranti pljuju.On je unistio politicku korektnost i predstavu da politicar mora da bude sterilno *****.

Čudo još nema Trampovog ad-a o postupku koji je država vodila protiv čoveka koji je silovao devojčicu, a kasnije pogrešno oslobođen, kojem je advokat, gle čuda, bila upravo Hilari Klinton. Da vidimo kako će feministkinje to da podnesu.

Od cele ove zavrzlame, najopasniji kandidat po USA je bio Sanders, koliko god da mi se gadi Hilari, videti tu opskurnu pojavu kako grize beton je zaista dobro.

Hilari i rat u Bosni - znaci, imacemo reprizu, da se izbrise taj srpski deo...više... i on i Srbi, na glavu smo im se popeli...
Nemam favorita, od dva zla, koje je manje?:think:
Obrni, okreni, isto nam se 'vata.

Ne razumem kako neko može da umišlja da su ovde u pitanju dva zla. Pa valjda je klintonka zlo, a Tamp je samo sirovona. Mislim, možda samo malo više nastupa kao sirovina, ali daleko je to od zla.
Ipak možda da ne brkamo žabe i babe:rolleyes:

Tramp je daleko i od slibodnih srelaca u svojoj partiji.

I naravno da je nepoznanica (Tramp) bolja od izvesnog zla (Klinton). Mislim, kakva je to uopšte dilema:zblesav:

Бернијева боркиња тетовирана његовим ликом. Види како је лепа, погледај те крупне, нежне очи. Ништа у глави, наравно, као и сви ти комунисти, али лепа као анђео.

bdvs5aj.jpg

Ne razumem kako neko može da umišlja da su ovde u pitanju dva zla. Pa valjda je klintonka zlo, a Tamp je samo sirovona. Mislim, možda samo malo više nastupa kao sirovina, ali daleko je to od zla.
Ipak možda da ne brkamo žabe i babe:rolleyes:

Tramp je daleko i od slibodnih srelaca u svojoj partiji.

I naravno da je nepoznanica (Tramp) bolja od izvesnog zla (Klinton). Mislim, kakva je to uopšte dilema:zblesav:

I dobro je što u smislu moje poruke nisam mirao da pišem ovoliki sadržaj;

B92: Ko je veća pretnja, "opasni Tramp" ili "pokvarena Hilari"? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=11&nav_category=78&nav_id=1142527

Масакр у Орланду даје за право Трампу и свима који подржавају његово мишљење о муслиманима.
Нулта толеранција према усељавању нових муслимана у САД(и Европу наравно), а све који су већ у САД и Европи вратити у земље порекла, нико није дужан да испашта због пропалог експеримента званог мулти-култи друштво.
Цар је го.

Масакр у Орланду даје за право Трампу и свима који подржавају његово мишљење о муслиманима.
Нулта толеранција према усељавању нових муслимана у САД(и Европу наравно), а све који су већ у САД и Европи вратити у земље порекла, нико није дужан да испашта због пропалог експеримента званог мулти-култи друштво.
Цар је го.
Multi kulti njesra ne radi kad se radi o muslimanima.

Back