Избори у САД-у 2016

Ko dobija americke izbore?

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Ti radiš obratno, a to je Podržavanje rusko-šiitsko-kurdske osovine zla.

Хахаха, сваки дан ти расте број чланова коалиције зла.

Ускоро ће бити руско-шиитско-курдско-америчко-европско-кинеско-јапанско-индијска осовина зла.

Секташу, прекини да дробиш о твојим пустињским будалаштинама и Русијама на теми о америчким изборима.

Досади више и Алаху и Народу.

Ускоро ће бити руско-шиитско-курдско-америчко-европско-кинеско-јапанско-индијска осовина зла.

Секташу, прекини да дробиш о твојим пустињским будалаштинама и Русијама на теми о америчким изборима.

Zaboravio si Brazil i Juznu Afriku, podmukle zabijace BRIKS-noza u ledja juzno od Ekvatora. Rand i Rooivalk su Konza.

Dokle god u Iranu vlada malo umerenija struja i ne pljuju po Izrealu kao onaj bivsi ludak Ahmadinedzad, i dokle god su Rusi na strani Asada, i dokle god ne postoji nikakav siitski plan za oslobadjanje Bahreina i tamosnje ugnjetavane siitske vecine, Ameri nemaju bas interes da skroz lome siitsku osovinu.

Ti radiš obratno, a to je Podržavanje rusko-šiitsko-kurdske osovine zla.

Zato eksperti kažu da je tvoja pozicija nemoralna, a sa time se slažu i putinici MH17 i izgladnela deca Sirije.

Te žrtve će te proklinjati u grobovima.

Džegi baaa, najbolja terapija protiv delirijuma je par tjedana na ruskom Krimu, na ruskoj plaži, pod ruskim zastavama, na ruskom moru, uz rusku glazbu, i sa prekrasnim pogledom na moćnu Crnomorsku flotu i njene brodove koji Asadu nose naoružanje preko Bosfora! :kez:

Izgleda da je taktika GOP budza sledeca- Sto vise kandidata da pobedi Trumpa gde god moze, niko da se ne povlaci iz trke, da ovaj ne bi dobio dovoljan broj delegata koje ce da mu obezbede nominaciju, pa na republikanskoj konveciji da partija nominuje nekog po svom izboru, moguce i samog Romnija.

Inace, Romni napao Trumpa mnogo bolje nego bilo ko od kandidata do sada, bas je imao govor u stilu Slobe :lol:

- - - - - - - - - -

A Trump ce da mu odgovori u stilu 'Cuti bre ti luzeru' :hahaha:, veceras je jos jedna republikanska debata, na Fox Newsu, vodi je i ona voditeljka sto je Trump za nju rekao da joj krv izlazi i kroz oci, i kroz pick.u :mrgreen:

Рубија, онда. Ромни је испушио са оним изјавама о нерадницима.

Мада ће бити скандалозно ако игноришу изражену вољу сопствене странке и номинују трећепласираног "зато што ми знамо боље од вас сељака". Мислим да ће та врста ароганције проћи врло неславно код свих традиционалиста, у странци која је дом традиционалиста.

Рубија, онда. Ромни је испушио са оним изјавама о нерадницима.

Мада ће бити скандалозно ако игноришу изражену вољу сопствене странке и номинују трећепласираног "зато што ми знамо боље од вас сељака". Мислим да ће та врста ароганције проћи врло неславно код свих традиционалиста, у странци која је дом традиционалиста.

Postoji tehnicka mogucnost da Trump nema dovoljan broj delegata koji je potreban za nominaciju, pa ce to da im bude razlog da ga zaobidju, posto imaju svakakva neka pravila, pa to im nekako mozda i prodje. Ali ako Trump ima dovoljan broj glasova, mislim da bi im bila smrtna presuda da ga ne nominuju, cak i da ne ulazim u to sto ti kazes- to bi bio potpuno komunjarski potez, da centralni savet mudraca odlucuje sta da ljudi misle, rade i osecaju.

Poslednja izmena:
Postoji tehnicka mogucnost da Trump nema dovoljan broj delegata koji je potreban za nominaciju, pa ce to da im bude razlog da ga zaobidju, posto imaju svakakva neka pravila, pa to im nekako mozda i prodje. Ali ako Trump ima dovoljan broj glasova, mislim da bi im bila smrtna presuda da ga ne nomiju.

Ако узмеш хиљаду и кусур, не сећам се колико делегата, онда си по дифолту номиновани кандидат. Трамп нема, и може да се деси да не буде имао ни на крају, било зато што сви остану у трци, било зато што се сви остали повуку у корист Рубија или Круза... али мислим да је већ сад немогуће да било ко осим Трампа буде у позицији за номинацију по аутоматизму.

Међутим узми као дато да Трамп не буде номинован по дифолту, али има озбиљан плуралитет гласова. И онда игноришеш те гласове и кажеш 'кандидат је Касич' или ко већ... врло лош утисак, и гадне последице по странку.

Мислим да ће Трамп да добије републиканску номинацију, али да ће онда Хилари да га развали на председничким изборима. Проћи ће горе од Дукакиса против Регана.

У основи, доживеће судбину Ле Пена на француским изборима 2002.

Шокираће цео свет чињеницом да се кандидовао, као кад је Ле Пен прошао у други круг, а онда ће сви да изађу да гласају против њега јер ће га медији и Холивуд сатанисати. Већ видим Тејлор Свифт, Џастин Бибера и Лејди Гагу како моле омладину да стану на крај сатанилу Трампу, и уплакану Елен Диџенерес која моли своје гледаоце да ако не желе да Трамп стрпа њу и Поршу у логор, да гласају за Хилари. Мислим да ће и Хајди Клум опет претити да ће да напусти Америку заувек ако он победи.

Али, мислим да његова популарност говори важну ствар о Америци- достигла је ниво терора политичке коректности, односно њеног терора, који постоји у Европи. Што је страшно.

У Америци се увек гласало за политички програм. Чињеница даг а Трамп нема, а да разваљује, говори само у корист тога колико је људима мука излизаних, скорелих прича.

Poslednja izmena:
Већ га сад сатанизују. Већ је сад најгори човек од Слобоудана Милоушевића. "Како зауставити Трампа", "Још има наде против Трампа", "Трамп и буђење расизма", "Трамп није одговор", "Трамп и пут у пакао", "Како рећи не Трамповој Америци" - неки наслови који ми падају на памет из последњих пар дана.

Али као што знамо, кога год овај народ јадни подржи, тај је већ изгубио.

И зато треба гујцу подмазат.

Hillary.jpg

Hilari ako pobedi pocinje 3. svetski !

Ово је тачно.

Хилари је вероватно најратоборнији кандидат у америчкој историји.

Проблем је што пола Америке мисли да ће Трамп да започне неки светски рат.

Убеди их да греше.

- - - - - - - - - -

Баш као што је Џорџ Буш 2 завршио недовршена посла Буша 1 (Ирак), немојте да сумњате да ће Клинтон 2 да доврши посла Клинтона 1 (Балкан).

Колега, да ли знаш одговор на једно питање које ме копка - зашто су Трампу са његовим идиосинкратичним ставовима дозволили да се кандидује унутар странке? Јасна паралела за мене је Рос Перо, који је морао да наступи као независни кандидат и изгуби масу гласова управо зато што је био ван двостраначког frameworka.

Како изгледа тај први стадијум?

Back