Ултрасдм
Aktivan član
- Poruka
- 1.041
Према истраживањима Трамп ће понизити Рубија на домаћем терену.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Већ га сад сатанизују. Већ је сад најгори човек од Слобоудана Милоушевића. "Како зауставити Трампа", "Још има наде против Трампа", "Трамп и буђење расизма", "Трамп није одговор", "Трамп и пут у пакао", "Како рећи не Трамповој Америци" - неки наслови који ми падају на памет из последњих пар дана.
Али као што знамо, кога год овај народ јадни подржи, тај је већ изгубио.
И зато треба гујцу подмазат.
![]()
Колега, да ли знаш одговор на једно питање које ме копка - зашто су Трампу са његовим идиосинкратичним ставовима дозволили да се кандидује унутар странке? Јасна паралела за мене је Рос Перо, који је морао да наступи као независни кандидат и изгуби масу гласова управо зато што је био ван двостраначког frameworka.
Како изгледа тај први стадијум?
kakav radar sta lupas ? Skupio covek pristalice i fondove i krenuo u kampanju ?!
boze boze sta ti mislis da su partije u Americi kineski CK....
Jebace je Putko bez kurrtona.... Ovoj krekusi ne gine impicment zbog pravne i poslovne nesposobnosti i dodeljivanje staratelja u vidu troclane komisije koju ce ciniti vojni general bezbednjak , socijalni radnik( takodje peruseni vojni bezbednjak ) i psihijatar ( naravno preruseni vojni bezbednjk ) . I stavice joj narukvicu za satelitsko pracenje kretanja .
ko kaze da mu je zabranjeno ????
Tada je za republikance isao Bush po automatizmu jer je bio predsednik.
ojebote...
bio je vanstarnaacki jer je znao da u stranci nece dobiti podrsku a dovoljno je bogat da ide na svoju ruku. On dobro objasnjava zasto je jako tesko pobediti van stranke jer sranke imaju ogromnu infrastrukturu.
Е па, ми се питамо, каква ти је то "подршка" потребна да се кандидујеш.
Ни Трамп нема подршку у странци, па се кандидује у име ГОП-а.
Било би за очекивати да постоји неки процес, да не може свака будала да ушета и каже 'планирам да будем кандидат у оквирима ваше странке'.
Бацио сам поглед и видео да је Трамп својевремено флертовао и са Пероовом странком и подржавао демократе, специфично Хилари.
Ako ima pare za kampanju, nema razloga da ga ne puste. Mozda mora da ima neku istoriju republikanskog glasanja unutar stranke, i da okupi neke republikance sa istorijom glasanja koji bi ga podrzali. Nema razloga da ne puste coveka koji im je davao kintu, narocito ako su mislili da ce to da prodje sve onako slatko i komicno.