Избори у САД-у 2016

Ko dobija americke izbore?

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Мм, да... не знам баш.

Пази рецимо ово -

Tehnicki sigurno mogu da mu zabrane, samo vec je bilo kasno kada je postao najpopularniji kandidat, to bi bilo marketinsko samoubistvo stranke.

To se resava tako sto i pre nego je rekao da ce da se kandiduje, pridju mu neke face i ubedjuju ga da to ne radi. Sigurno su mu i to govorili, ali njemu je ocigledno pukao krac od politicara, razgovora sa njima, i cinjenicom da uvek moras da budes fin, inace ce da ti jbu biznis.

Secate li se Rosa Peroa?I on je pokusao nesto slicno,Milijarder, Ali nije bio ni blizu stranacke nominacije ,morao je samostalno, Slicno je i sa Trampom, Bogat pa nece da slusa i postuje establisment. Naravno da ga ne vole ni u stranci jer ce moguce da ih promeni,otpusti, U sustini previse nezavistan ,Predstavice ga kao bandoglavog i eliminisati .

Pa kad ne shvataš koje je ključno pitanje našeg doba, a to je zaustavljanje Sovjeta.

Kroz tu prizmu treba i posmatrati ilekšn.

Bre, u kom si ti dobu???

A ja sam inače na još par mesta primetio da ovaj forum ima čudne moći:o

Na p.d.f-u priridne nauke sam komunicirao sa tipom iz paralelnog sveta. Kaže kod njih je godišnji tri meseca:(

A i ovde se dešavaju čudne pojave:confused:

Совјети су заустављени још осамдесет и неке, а Русија је... бледа сенка СССР, рецимо.
Zaista želim da je tako, ali plašim se da nije.

Danas se nastavljaju iste ideje iz 20. veka, a to je marksizam i obnova SSSR.

To su razlozi što Moskva napada zemlje kao što su Gruzija, Ukrajina, Sirija.

Samo što je Regan svojevremeno rekao: "Prestanite sa time, pobogu," dok Tramp kaže: "Samo napred, učinite i mene članom Partije."

Ta razlika u reakciji slobodnog sveta, čini današnju situaciju opasnijom od kubanske raketne krize.

Bre, u kom si ti dobu???

A ja sam inače na još par mesta primetio da ovaj forum ima čudne moći:o

Na p.d.f-u priridne nauke sam komunicirao sa tipom iz paralelnog sveta. Kaže kod njih je godišnji tri meseca:(

A i ovde se dešavaju čudne pojave:confused:

Da da, cudan forum.

Nekima se jos prividjaju komunisti i cetnici, SKOJ, Sovjeti.

A neki cini mi se zive u paralelnoj Serbiji gde su trenutno na vlasti Dveri i ostali.

Svako iz svoje prizme kuca.

- - - - - - - - - -

Samo što je Regan svojevremeno rekao: "Prestanite sa time, pobogu," dok Tramp kaže: "Samo napred, učinite i mene članom Partije."

Ta razlika u reakciji slobodnog sveta, čini današnju situaciju opasnijom od kubanske raketne krize.

Znaci i Nacizam ce jelte da vaskrsne.

Samo se pitam prema kome ce ovog puta da bude okrenut.

Moze se lako opet desiti da dodje neki ludi Nemac i nadje resenje, za recimo ove izbeglice.

Arkania, ti si dobar primer onih koji se zalažu za Marksa i obnovu SSSR.

Pričao si da je Berni Senders u pravu kad traži kubansko zdravstvo, i rekao si da je Putin skroz kul kad ubija decu i odojčad.

Zato ne treba da sumnjaš u moju teoriju da ja Crvena Opasnost ponovo nadvijena.

Posebno što i sam patiš zbog migranata koje ti je Putin poslao u dvorište.

Заборављаш да је СССР био само бољшевичка верзија руске империје. Руски империјализам је далеко старији од комунизма. Претензије на Грузију су више него јасне у светлу руског империјализма, комунизам је у целој причи - на жалост остарелих комуниста и њихове ђеце - савршено небитан.

Arkania, ti si dobar primer onih koji se zalažu za Marksa i obnovu SSSR.

Pričao si da je Berni Senders u pravu kad traži kubansko zdravstvo, i rekao si da je Putin skroz kul kad ubija decu i odojčad.

Zato ne treba da sumnjaš u moju teoriju da ja Crvena Opasnost ponovo nadvijena.

Posebno što i sam patiš zbog migranata koje ti je Putin poslao u dvorište.

Nema Komunizma nigde, za obnovu se zalazem jer zagovaram multipolarni svet.

Sto se zdravstva tice, sami Ameri kazu da je najskuplje na svetu.

MIgranti su posle 5 godina rata koordinisano poceli nadirati iz podrucja koja veze sa ratom nemaju.
Imaju se zaustaviti u svojoj nameri da pohode socijalu Evrope.

Заборављаш да је СССР био само бољшевичка верзија руске империје. Руски империјализам је далеко старији од комунизма. Претензије на Грузију су више него јасне у светлу руског империјализма, комунизам је у целој причи - на жалост остарелих комуниста и њихове ђеце - савршено небитан.
Vi se možete pretvarati da problem ne postoji, ali tu vašu neaktivnost će Boljševički Neprijatelj (Putinista) shvatiti isključivo kao vašu nemoć.

A ako im pomažete, videće vas kao korisnog idiota (Zeman, Tramp, Nosferatu, Orban, Farage, Le Pen) koji sopstvene zemlje subvertira za račun ruske proleterske revolucije.

Znači jedina opcija koja ima smisla je Veoma Nasilno uzvraćanje, uz ideološku jasnoću (anti-kremlj).

za obnovu se zalazem jer zagovaram multipolarni svet.
Multipolarni svet se odnosi na doba u kojem je jedan pol bio za slobodu, a drugi pol za komunizam.

To znači da traženjem vaskrsenja drugog pola, tražite da se nekako ukine sloboda i vrati Sovjet.

Na osnovu brojnih razgovora sa Amerima razlicitog obrazovanja, iz raznih delova SAD, razlicitih poslovnih orijentacija itd. Trampa se jedino i neskriveno uzasavaju p.ederi i old school babetine.

Ostatak se silno zabavlja tekucim desavanjima i prosto ne veruju sta se desava i kakav je opsti cirkus nastao, toliko su odusevljeni.

Onda ja patriotski poentiram: pih, kod mene u Srbiji uvek ovako :D

Tehnicki sigurno mogu da mu zabrane, samo vec je bilo kasno kada je postao najpopularniji kandidat, to bi bilo marketinsko samoubistvo stranke.

To se resava tako sto i pre nego je rekao da ce da se kandiduje, pridju mu neke face i ubedjuju ga da to ne radi. Sigurno su mu i to govorili, ali njemu je ocigledno pukao krac od politicara, razgovora sa njima, i cinjenicom da uvek moras da budes fin, inace ce da ti jbu biznis.

Misliš da drugari nisu mogli da nađu način da to urade... mogu i sada naravno... pa te službe i postoje da ne bi na vlast došao neki ludak koji će baciti nuklearku ili tako nešto...

- - - - - - - - - -

A rusofobi bi rekli da se ni danas ništa nije promijenilo... a da su careve, đenerale, atamene, gubernatore, sekretare, komesare itd. zamijenili predsjednik, premijer i oligarsi...

Koja je Putinova ideologija ja bih voleo znati ?

mislim osim sto se navukao na lovu kao i njegova svita malo mi je nejasan. Kenjucka regularno po SSSR a onda ide i pravi pobednicke parade SSSR. Ne mogu da verujem da taj lopov krade i istoriju.

Зашто причаш са њим као да је нормалан?

Хаха

Stvarno me razočmaravaš, Nos.

Koliko novinara Rusija treba da ubije, da bi ti priznao da to nije lepo.

President Hillary Rodham Clinton is the way and the life.

Koliko ljudi treba da ubiju teroristi da bi ti priznao da to nije lepo? Ili SAD da ubije tvojih muslimana? Tvoj problem je što ne možeš da pomiriš želje i mogućnosti, kao što želiš da budeš dobar musliman, a u toj priželjkivanoj verziji sveta bi te odrali živog samo da ti utvrde pol, pa tek kasnije mučili za kaznu...

Back