- Poruka
- 62.443
Trump da sjebe stranku ? pre ce biti obrnuto ! kami83 popi malo vrucegmleka i idi da spavas da narastes
Pojava Trumpa im je zesce poljulala stranku, i to je cinjenica, a demokrate samo likuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trump da sjebe stranku ? pre ce biti obrnuto ! kami83 popi malo vrucegmleka i idi da spavas da narastes
Mislim da to nije americki nacin, da ti zabrane nesto. Ako si republikanac, i mislis da mozes da proguras svoje ideje i karakter, i ako mozes da sakupis pare za kampanju, dace ti sansu.
Verovatno uopste nisu mislili da ce sve to da se pretvori u ovo...
Мм, да... не знам баш.
Пази рецимо ово -
Pa kad ne shvataš koje je ključno pitanje našeg doba, a to je zaustavljanje Sovjeta.Секташу, прекини да дробиш о твојим пустињским будалаштинама и Русијама на теми о америчким изборима.
Pa kad ne shvataš koje je ključno pitanje našeg doba, a to je zaustavljanje Sovjeta.
Kroz tu prizmu treba i posmatrati ilekšn.

Pa kad ne shvataš koje je ključno pitanje našeg doba, a to je zaustavljanje Sovjeta.
Kroz tu prizmu treba i posmatrati ilekšn.
Zaista želim da je tako, ali plašim se da nije.Совјети су заустављени још осамдесет и неке, а Русија је... бледа сенка СССР, рецимо.
Bre, u kom si ti dobu???
A ja sam inače na još par mesta primetio da ovaj forum ima čudne moći
Na p.d.f-u priridne nauke sam komunicirao sa tipom iz paralelnog sveta. Kaže kod njih je godišnji tri meseca
A i ovde se dešavaju čudne pojave![]()
Zaista želim da je tako, ali plašim se da nije.
Danas se nastavljaju iste ideje iz 20. veka, a to je marksizam i obnova SSSR.
To su razlozi što Moskva napada zemlje kao što su Gruzija, Ukrajina, Sirija.
Samo što je Regan svojevremeno rekao: "Prestanite sa time, pobogu," dok Tramp kaže: "Samo napred, učinite i mene članom Partije."
Ta razlika u reakciji slobodnog sveta, čini današnju situaciju opasnijom od kubanske raketne krize.
Zaista želim da je tako, ali plašim se da nije.
Danas se nastavljaju iste ideje iz 20. veka, a to je marksizam i obnova SSSR.
To su razlozi što Moskva napada zemlje kao što su Gruzija, Ukrajina, Sirija.
Samo što je Regan svojevremeno rekao: "Prestanite sa time, pobogu," dok Tramp kaže: "Samo napred, učinite i mene članom Partije."
Ta razlika u reakciji slobodnog sveta, čini današnju situaciju opasnijom od kubanske raketne krize.
Arkania, ti si dobar primer onih koji se zalažu za Marksa i obnovu SSSR.
Pričao si da je Berni Senders u pravu kad traži kubansko zdravstvo, i rekao si da je Putin skroz kul kad ubija decu i odojčad.
Zato ne treba da sumnjaš u moju teoriju da ja Crvena Opasnost ponovo nadvijena.
Posebno što i sam patiš zbog migranata koje ti je Putin poslao u dvorište.
Vi se možete pretvarati da problem ne postoji, ali tu vašu neaktivnost će Boljševički Neprijatelj (Putinista) shvatiti isključivo kao vašu nemoć.Заборављаш да је СССР био само бољшевичка верзија руске империје. Руски империјализам је далеко старији од комунизма. Претензије на Грузију су више него јасне у светлу руског империјализма, комунизам је у целој причи - на жалост остарелих комуниста и њихове ђеце - савршено небитан.
Multipolarni svet se odnosi na doba u kojem je jedan pol bio za slobodu, a drugi pol za komunizam.za obnovu se zalazem jer zagovaram multipolarni svet.
Tehnicki sigurno mogu da mu zabrane, samo vec je bilo kasno kada je postao najpopularniji kandidat, to bi bilo marketinsko samoubistvo stranke.
To se resava tako sto i pre nego je rekao da ce da se kandiduje, pridju mu neke face i ubedjuju ga da to ne radi. Sigurno su mu i to govorili, ali njemu je ocigledno pukao krac od politicara, razgovora sa njima, i cinjenicom da uvek moras da budes fin, inace ce da ti jbu biznis.
Заборављаш да је СССР био само бољшевичка верзија руске империје. Руски империјализам је далеко старији од комунизма. Претензије на Грузију су више него јасне у светлу руског империјализма, комунизам је у целој причи - на жалост остарелих комуниста и њихове ђеце - савршено небитан.
Koja je Putinova ideologija ja bih voleo znati ?
mislim osim sto se navukao na lovu kao i njegova svita malo mi je nejasan. Kenjucka regularno po SSSR a onda ide i pravi pobednicke parade SSSR. Ne mogu da verujem da taj lopov krade i istoriju.
Mit Romni je danas rekao da je Tramp opasnost za američku budućnost.
Mit Romni je veoma seriozan političar i biznismen vredan 250 miliona dolara.

Заборављаш да је СССР био само бољшевичка верзија руске империје. Руски империјализам је далеко старији од комунизма. Претензије на Грузију су више него јасне у светлу руског империјализма, комунизам је у целој причи - на жалост остарелих комуниста и њихове ђеце - савршено небитан.
Stvarno me razočmaravaš, Nos.Зашто причаш са њим као да је нормалан?
Хаха
Stvarno me razočmaravaš, Nos.
Koliko novinara Rusija treba da ubije, da bi ti priznao da to nije lepo.
Stvarno me razočmaravaš, Nos.
Koliko novinara Rusija treba da ubije, da bi ti priznao da to nije lepo.
President Hillary Rodham Clinton is the way and the life.