Избори у Грчкој

@komsija

Da, njih sam hteo da istaknem kao tu laznu levicu poput Olanda.

ПАСОК са Андреасом Папандреуом није била лажна левица, напротив. ПАСОК је то постао када је после његове смрти главни одбор ПАСОК-а одржао своејврсну "осму седницу" када су елиминисали Андреасову супругу и настављачицу његове политике Мими Папандреу, и на чело ПАСОК-а и грчке владе довели немачког агента Симитиса да одради шта треба за Велику Немачку, тако да Андреасов син из првог брака Јоргос Папандреу иначе пристојан али неталентован за политику ништа није могао да уради.

Poslednja izmena:
Tako je, bahatili su se i smejali Nemcima, a na nas su gledali kao jad i bedu.
Lako je trošiti tuđe.

- - - - - - - - - -

Bojazni o istupanju Grčke iz EU i evrozone Jorgos Cipras odlučno negira.
- Tu je u pitanju kampanja koju vodi ovdašnja vlada, a većim delom određeni krugovi u Nemačkoj. Mi želimo da Grčka bude i deo EU i deo evrozone, ali da se politike tu promene, jer štednja odgovara nekim bogatašima u Nemačkoj, ali ne i radnicima u Grčkoj i širom Evrope - smatra on.ž

Valja li EU ili ne valja? Ili samo služi kao sisa.

Kupili su tog Jorgosa Ciprasa judeomasoni,kao sto sto na kraju kupe svakog ko ispliva , kao Vucica i Tomu u srbiji

Nestaće granica, a neće biti ni ratova... znaš li ko je tako govorio? :)

to je govorio BENJAMIN ROTSILD................objavljujuci svoj plan o NOVOM SVETSKOM PORETKU sa jednom drzavom , jednom religijom, jednim jezikom, jednom bankom, JEDNIM VLADAROM.........naravno ROTSILDOM.
a ratova nece biti jer ce ROTSILDI da dostignu svoje ciljeve pa vise nece praviti ratove posvetu..................osim toga,, ROTSILDOV sluzbenik ROKFELER je izneo plan po kojem ce NOVA SVETSKA VLADA pobiti 90 posto svetske populacije.

Боље је да буде граница и ратова.

:zroll:

Ovo su govorili komunisti dok su izvodili "svjetsku revoluciju"...

- - - - - - - - - -

to je govorio BENJAMIN ROTSILD................objavljujuci svoj plan o NOVOM SVETSKOM PORETKU sa jednom drzavom , jednom religijom, jednim jezikom, jednom bankom, JEDNIM VLADAROM.........naravno ROTSILDOM.
a ratova nece biti jer ce ROTSILDI da dostignu svoje ciljeve pa vise nece praviti ratove posvetu..................osim toga,, ROTSILDOV sluzbenik ROKFELER je izneo plan po kojem ce NOVA SVETSKA VLADA pobiti 90 posto svetske populacije.

Zar nisu cionisti?! :zimag:

ПАСОК са Андреасом Папандреуом није била лажна левица, напротив. ПАСОК је то постао када је после његове смрти главни одбор ПАСОК-а одржао своејврсну "осму седницу" када су елиминисали Андреасову супругу и настављачицу његове политике Мими Папандреу, и на чело ПАСОК-а и грчке владе довели немачког агента Симитиса да одради шта треба за Велику Немачку, тако да Андреасов син из првог брака Јоргос Папандреу иначе пристојан али неталентован за политику ништа није могао да уради.

Hvala na objasnjenju komso. Inace, dosta je realan savez Sirize i desnicarskih evroskeptika Nezavisnih Grka, pod uslovom da oni dobiju preko 3%.

nego , molim ucesnike na forumu (ovo se ne odnosi na ROTSILDOVE sluzbenike) da aktivno prate tok dogadjaja u Atini...................i da nas izvestavaju ukoliko je to moguce.
Ovi izbori u Grckoj mogu biti prekretnica u celokupnoj svetskoj politici.................................Grcka, Italija, Spanija i Portugalija su zemlje koje ce prve iz ROTSILDOVOG bloka pristupiti ANTI-ROTSILD koaliciji na celu sa BRIKS-om.

Siriza će sama da formira vladu...

i ja mislim..........iako ce ROTSILDOVI mediji objaviti sasvim drugo...............ili pokusati da odloze da evropskoj stoci objave pravu istinu o grckim izborima.
ali.......kao i ove lazi sa "JAKIM DOLAROM", istopice se i lazi o politickoj situaciji u Grckoj.................najkasnije za mesec-dva...............KOLIKO ZAPADNOJ STOCI I TREBA DA ZABORAVI I GRCKU A KAMOLI IZBORE U GRCKOJ.

Колико је ЕУ лицемерна видимо на примеру Грчке.

Замислите да у Србији Национални строј и Горан Давидовић или Србска акција уђу у парламент са подршком од преко 7-10 % и да имају своје представнике у ЕУ парламенту, али чак и они нису довољно отворени и екстремни као Златна зора.

Замислите да Јошкина НКЈ такође уђе у парламент и не само то нега да данас прети да ће освојити апсолутну власт, као што ће Сириза.

Ја мислим да би нас бомбардовали.

Ako dobije bar 35-36% verovatno hoce. Videcemo veceras kad izadju rezultati.

mislim da amerikanci vec pripremaju "OBOJENU REVOLUCIJU" u Grckoj u slucaju da pobede ANTI-ROTSILDOVCI..............najverovatnije ce u tom slucaju da se pojave glasine o "nepravilnostima" na izborima, pa ce "opozicija" da organizuje proteste za ponistenje izbora........pojave se "CIA-snajperisti koji ce sa ATINSKIH krovova pucati na "demonstrante".....evropa zahteva "odgovornost" nove vlsti za "krvoprolice"..........americki marinci u civilu izazivaju nerede po Atini..........AMERIKA I NJENI SAVEZNICI (ukljucujuci i crnu goru, kosovo, makedoniju......) zavodi sankcije prema Grckoj...............nova vlada je primorana da , ako zeli da ostane na vlasti, mora se odreci predizbornih obecanja grckom narodu i prihvatiti diktat OBAME I MERKELKE...........................ali oces, ...............U SKLOPU GLOBALNIH AKTIVNOSTI PROTIV AMERIKE, RUSIJA JE VEC FORMIRALA "ANTI-MAJDAN FILIJALU U GRCKOJ.....................................tako da se vise nikada nece pojaviti nekva "obojena revolucija", " arapsko prolece", "majdani" .....po tripoliju, kijevu, damasku, ......................stim je zavrseno...................desice se samo jos jedna , UJKA SEMOVA, revolucija na KAPITOLU...........
Tako da americka strategija specijalnog rata posle 40 godina (i posle Teherana, Gdanjska, Temisvara, Beograda, Sarajeva, Bengazija, Damaska, Kijeva,...........) odlazi na smetliste istorije.

Замислите да у Србији Национални строј и Горан Давидовић или Србска акција уђу у парламент са подршком од преко 7-10 % и да имају своје представнике у ЕУ парламенту, али чак и они нису довољно отворени и екстремни као Златна зора.

Замислите да Јошкина НКЈ такође уђе у парламент и не само то нега да данас прети да ће освојити апсолутну власт, као што ће Сириза.

Не може се поредити НЕОНАЦИСТИЧКА "Златна зора", а још мање НЕОНАЦИСТИЧКА улична банда која себе назива "Србска Акција" нити иста таква група НЕОНАЦИСТА под насловом "Национални строј", са једном озбиљном левичарском коалицијом какава је Сириза, а која ће као таква ПРЕУЗЕТИ ВЛАСТ У ГРЧКОЈ.

Смешна и глупа поређења јбг.

Btw, не постоји никаква "Јошкина НКЈ". Постоји Комунистичка партија чији је председник друг Јосип Броз - Јошка, и која је по свом Програму радикална (као и коалиција Сириза у Грчкој) а не екстремна левица.

Poslednja izmena:

pre 40-tak godina u Italiji zamalo da komunisti osvoje talijanski parlamet............ali na srecu nisu jer je AMERIKA U TOM SLUCAJU IMALA PRIPREMLJEN PLAN IZAZIVANJA GRADJANSKOG RATA PA CAK I BOMBARDOVANJA ITALIJE................sve se zavrsilo tako sto je CIA ubila ALDA MORA

verovatno da Amerika ima pripremljen slican scenario i prema Grckoj, ovih dana.

Не може се поредити НЕОНАЦИСТИЧКА "Златна зора", а још мање НЕОНАЦИСТИЧКА улична банда која себе назива "Србска Акција" нити иста таква група НЕОНАЦИСТА под насловом "Национални строј", са једном озбиљном левичарском коалицијом какава је Сириза, а која ће као таква ПРЕУЗЕТИ ВЛАСТ У ГРЧКОЈ.

Смешна и глупа поређења јбг.

Btw, не постоји никаква "Јошкина НКЈ". Постоји Комунистичка партија чији је председник друг Јосип Броз - Јошка, и која је по свом Програму радикална (као и коалиција Сириза у Грчкој) а не екстремна левица.

Ја сам поредио леве са левим и десне са десним. И понављам да грчка ЗЗ нема сличне следбнике овде. Као што су грчки левичарски екстремисти далеко опаснији и бројнији од наших левичарских анархиста.
А што се тиче поређења левих, овде сте ви титоисти сахранили било какву могућност да се левица докопа чак и цензуса. А ћопави Хрват је умро пре чак 35 година.

Back