Iskanderg
Zainteresovan član
- Poruka
- 420
Sada je došlo vreme da ga Gljivica Pačić zaustavi preko Slavke Đukidejanović.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

AP: Proevropski Tadić protiv nacionaliste Nikolića
Tanjug – pre 4 sata i 51 minut BEOGRAD - Svetske novinske agencije javile su danas pod oznakom "hitno" da je predsednik Srbije Boris Tadić skratio predsednički mandat, omogućivši zajedničko održavanje predsedničkih i parlametarnih izbora u maju.
Britanska agencija Rojters javila je da se Tadić "povukao se dužnosti 10 meseci ranije". Rojters prenosi Tadićeve reči da će u četvrtak o ostavci zvanično obavestiti predsednicu parlamenta Slavicu Đukić Dejanović.
Britanska agencija navodi mišljenja analitičara da Tadićeva Demokratska stranka polaže nade u njegovu popularnost kao predsednika zemlje kako bi poboljšala svoje šanse i podstakla birače da glasaju za tu stranku na parlamentarnim izborima.
I američka agencija AP u kratkoj vesti iz Beograda navodi da se Tadić povukao sa funkcije kako bi otvorio put prevremenim izborima. AP navodi da se očekuje da će predsednica Skupštine raspisati izbore za 6. maj za kada su zakazani i parlamentarni izbori.
Na izborima, proevropski orijentisani Tadić suočiće se sa liderom SNS Tomislavom Nikolićem, kandidatom nacionalističkih opredeljenja, konstatuje AP
--------
Kako god okrenes ne valja, jedino bi valjalo da Tadic izgubi![]()
Danas se osecam bolje danas mi sunce sja,opet sam onaj stari koga si volela. Danas sam ok ucini da tako ostane. Kraj jednog uzasnog rezima koji je unesrecio stotine hiljada ljudi,kraj neoliberalnog koncepta ,kraj korupcionaske administracije.
Danas se osecam bolje danas mi sunce sja,opet sam onaj stari koga si volela. Danas sam ok ucini da tako ostane. Kraj jednog uzasnog rezima koji je unesrecio stotine hiljada ljudi,kraj neoliberalnog koncepta ,kraj korupcionaske administracije.

imas onu kokosku zamenicu iz sps koja je jos ludja no on
Ma znam ,zamisli ostavila muza jer nije bio dovoljno ambiciozan.Nije hteo da se bavi necasnim stvarima a ova ga ostavila i udala se za biznismena.Ali nece ni ona dugo.
Само је необавештен.Samo Koštunica najbolji i najozbiljniji od ove bolumente sto se kandiduje

Bas ste se primili.![]()

Totalno ste nadrealni.![]()
Totalno ste nadrealni.![]()

Tadić odlučio da skrati mandat
Beta – pre 7 sati
BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u sredu da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat kako bi omogućio da se 6. maja održe opšti izbori.![]()
On je rekao da će tokom sutrašnjeg dana predsednici Skupštine Slavici Djukić Dejanović uputiti pismo o namerama kako bi se ušlo u zakonske radnje koje će obezbediti izborni proces.
Tadić je novinarima rekao da će se kandidovati na predsedničkim izborima i da očekuje pobedu.
Tadić je rekao da je doneo odluku o skraćenju svog mandata zato što je odgovoran čovek.
Prema Ustavu, mandat predsednika može biti skraćen ukoliko podnese ostavku.
Ustav takodje nalaže da predsednik o ostavci obaveštava javnost i predsednika Skupštine. Od momenta podnošenja ostavke, nadležnosti predsednika preuzima predsednik Skupštine.
Ustav takodje propisuje da izbore za predsednika Srbije raspisuje predsednik Skupštine, a Zakon o izboru predsednika nalaže da izbori moraju biti održani najranije 30, a najkasnije 60 dana od njihovog raspisivanja.
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/tadic-odlucio-da-skrati-mandat/