Izbori i za predsednika u maju!

"Evo svanu i taj dan, Boris više nije predsednik Srbije. Neki (DS) kažu za kratko, mnogi drugi i ja, mislimo : zauvek ! Nisam ja protiv Borisa, simpatičan je to dečko, ali u poslednje vreme je počeo da guši. Dobro to što laže i što je lagao, kako piše Vikiliks, šta ćemo, nama Srbima je to svima pomalo u krvi. Ipak lagati ženu, muža, komšije, švalerku ili šefa, to je onako sportski. Ali lagati godinama sedam, osam miliona ljudi je malo previše.

Pa onda oni njegovi videli od gazde, pa se oni utrkivali ko će više i masnije da laže narod!

Dobro, takvo laganje ajd’ da uzmemo kao neku vrstu (političke) bolesti, ali ima tu još: drpanje, krađa ili otimačina, jel tako ? Tako je. Brate pokradoše sve živo , čak i ono što je bilo zakovano za beton. E sad, da sam ga ja video, nisam, znači izgleda da je vešt. Ali za ove njegove, e pa to samo što ne piše na svim tarabama. I šta da im radimo ? Pa pitaćemo novu vlast, koja dođe, ako bude narodna.

Ali najviše se pitam šta će jadni stranci ? Mislim od ovih nekih ambasadora, pa nadalje susjednih nam poglavnika i ostalih. Ko će im se sada uvlačiti u , da prostite, guzicu ? Ko će im se izvinjavati za krivde i nepravde nebeske, mislim srpske, pošto smo mi Srbi jel’te nebeski narod. Dobro ima tu dosta nevladinih dežurnih crnih baba,
dežurnih kritičara za koje se ne zna jel’ su babe ili dede, mada neki nose i kobilje repove , a drugi kako se kaže, elegantno zabacuju kosu sa strane, pa onih pizdastih koji imaju toliko toga da kažu, da počnu da mucaju, jer ne ide im sve odjednom. E oni, znamo redovni su asistenti svakoj pljuvačini, lizačini dupeta, podmetanjima i mrsomudancijama na račun Srba, pa će oni jel’te sada morati malo više da se mažu vazelinom po glavi.....

Ali nije to to, Boris je bio pravi izvinjator, jedini, nezamenljivi. Često sam se pitao, kako toliki čovek, a predsednik, može da se pretvori u prcvoljka ili kako toliki čovek, pa makar i sa pet kila vazelina može da se uvuče u ono, znate na šta mislim.

Da vam kažem, malo mi je lakše, ustvari mnogo mi je lakše. Nije da navijam da ga zameni onaj Toma što ga zovu kilavi Radovan, no ako mora bolje i taj kilavi nego ovaj izduvani, bivši.

Ali sve mislim, hoće li Srbi naći i izabrati nekog malog drčnog srpskog Gedžu Šumadinca, koji će da izvadi kur.. pred ovim ambasadorima i ostalim, pa da im kaže : Hoćete NA-TO, evo izvolte !

Ja ću za svaki slučaj da glasam za Putina. Proverite, biračko mesto 45 Voždovac, a vi možete isto sa ovim što imamo na izboru, mada možemo da duvamo u maslačak, pardon različak. Dakle, ostaje samo da vičemo : Srbija do Tokija i Milvokija !

Spasa nam nema propasti nećemo !!" - S.Maricic :klap::klap::klap:

Bas me interesuje koliko ce novca otici strankama za ove izbore.

da je srece--stranke bi trebale da plate narodu za ove predstave sto izvode po srbiji a ne guravi narod da placa lazovcine i hostaplere koji su sve bogatiji sto su duze u politici a narod sve siromasniji...
koliko god da kazu da su potrosili--lazu...bice tu finansiranja na crno koliko hoces...ja mislim da ce i taci da finansira barem 3 partije...

da je srece--stranke bi trebale da plate narodu za ove predstave sto izvode po srbiji a ne guravi narod da placa lazovcine i hostaplere koji su sve bogatiji sto su duze u politici a narod sve siromasniji...
koliko god da kazu da su potrosili--lazu...bice tu finansiranja na crno koliko hoces...ja mislim da ce i taci da finansira barem 3 partije...

U tom smislu su izbori u nama ne bas omiljenoj Americi posteniji - ako sam skupis pare od dobrovoljnih priloga imaces kampanju. Nema para - nema ni kampanje
Iz drugog ugla - ako ti neko da velike pare, moraces da ga ispostujes posle... uh.

Kad se samo setim koja je euforija vladala kad su Milosevica skinuli sa vlasti i sta se samo obecavalo i ocekivalo, a vidi ga sad nevaljaju ni oni(DOS) i dokle tako koliko ce jos godina proci i generacija stasat dok ne dodju pravi(posteni) da vladaju. Iskren da budem ne ocekujem niti od jednih nekakvo poboljsanje

Hvala brate što si otvorio ovu temu. Evo konačno, posle dugog niza godina dođe i mojih 5 minuta da kažem nešto i moj lični utisak o vladavini "dotičnog".

Jedina stvar po čemu ću pamtiti Tadića je NJEGOVA PRETNJA SVOM NARODU IZ RUMUNSKE SOBE!
Od tog trenutka, on za mene ne postoji, ni kao političar, ni kao čovek. Ni jedan predsednik nije pretio svom narodu. Pretili su oligarhima, monopolistima, policiji, kriminalcima ali niko tako mučki, tako izdajnički i tako unižavajuće se nije ophodio prema svom narodu kao što je Tadić. Za vreme njegove vlasti, strah je dominirao u duši napaćenog naroda. Ni je li malo njegove golgote, pa jos se nadje neko da se izdire i dere na njega i da mu preti iz rumunske sobe. Jedva dočekah da ode. I preživeh njegovu vladavinu. Sve mi je pod njegovom vlascu delovalo tegobno i sivo, obesmisljeno, a narod je oko mene izgledao nekako zbunjen, svi su bili zamisljeni i uniženi građani i sve je ličilo na jedno veliko SIVILO!!!. Ali dodje kraj njegovom SIVILU. On mi je izgledao kao divljak koji upravlja spejs šatlom. Niti zna kuda ide, a vozi. Konačno, dođe kraj sivoj politici Borisa Tadića u kom je srpski narod izgledao kao da treba nečeg da se stidi. Treba - treba da se stidi jedino što je dopustio da tužno gleda kako jedan divljak koji ne razume svoj narod, tako dugo upravlja njihovim životima.

U tom smislu su izbori u nama ne bas omiljenoj Americi posteniji - ako sam skupis pare od dobrovoljnih priloga imaces kampanju. Nema para - nema ni kampanje
Iz drugog ugla - ako ti neko da velike pare, moraces da ga ispostujes posle... uh.

a kod nas kao tajkuni,mafija i ostale lopurde ne filuju partije....a ove im kao ne uzvracaju kasnije tako sto im omogucavaju da povrate ulozeno i profit pomnoze sa ko zna kojim indeksom...

Back