I Takav je bolji od manekena sa sve ivicom i cedicomСамо је необавештен.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Takav je bolji od manekena sa sve ivicom i cedicomСамо је необавештен.

A tek sutra......sutra ce sve biti mnogo, mnogo bolje....
(Danas je ono sutra sto nas je brinulo juce!)

Neka se raduje ovih mesec dana..ionako će opet pasti u svoj uobičajeni bedak čim Tadić dobije novi mandat![]()

Totalno ste nadrealni.![]()
Па он им је био локомотива покренута горивом са Запада.I Takav je bolji od manekena sa sve ivicom i cedicom
Па он им је био локомотива покренута горивом са Запада.
Danas mi necete pokvariti dan,Danserka tvoje sanse da mi postanes devojka su pale na 0. Ja volim vesele i pozitivne devojke.

Leba ti ako po tebi treba da bude predsednik ko je najbolji kandidat
Naravno da će biti drugog kruga,ili Borat pobedjuje u prvom što je malo verovatno , kandidate imaju svi koji su ih imali i 2008. , samo što ovog puta Nikolić neće moći da računa na glasove 5-10% radikala , tako da je on na gubitku u odnosu na prošle izbore .
Dalje za njega neće glasati ni pristaslice DSS-a i Dveri,kao i pristalice ekstremno desnijih grupa tipa (Naši , Obraz,1389i oni koji slično razmišljaju) , koji ga smatraju za izdajnički slinu i prodano smeće , a oni su glasali isto 2008. za njega jer nisu imali svog kandidata ili su tada još verovali da je Nikolić patriota i nacionalista .
U drugom krugu će prelomiti koga podrže DSS i SPS, pošto SRS neće podržati nikoga (a radiće ispod žita za Tadića , a protiv Tome ,kao SPS 2008.) , LDP će sigurno Tadića , manjine i Dinkić ako nekim čudom opstane isto tako .
E , sad zamislite, samo zamislite da vam neko ovakav bude preCednik i nađete se negde u belom svetu i treba da kažete to je preCednik moje zemlje ili bilo šta bitnije u njoj ...koji blam blamatorski![]()
Posto ne more Putin onda jedino Kostunjavi
kandidati..ištvan pastor, čedomir jovanović, milan panić....???
da li je ovo nekakva zona sumraka, šta li?![]()
mnogo vazno i da dalamtinac pobedi ako DS izduva na izborima a to im sledi.Bez DS kao vladajuce stranke Dalmatinac je maskotaNaravno da će biti drugog kruga,ili Borat pobedjuje u prvom što je malo verovatno , kandidate imaju svi koji su ih imali i 2008. , samo što ovog puta Nikolić neće moći da računa na glasove 5-10% radikala , tako da je on na gubitku u odnosu na prošle izbore .
Dalje za njega neće glasati ni pristaslice DSS-a i Dveri,kao i pristalice ekstremno desnijih grupa tipa (Naši , Obraz,1389i oni koji slično razmišljaju) , koji ga smatraju za izdajnički slinu i prodano smeće , a oni su glasali isto 2008. za njega jer nisu imali svog kandidata ili su tada još verovali da je Nikolić patriota i nacionalista .
U drugom krugu će prelomiti koga podrže DSS i SPS, pošto SRS neće podržati nikoga (a radiće ispod žita za Tadića , a protiv Tome ,kao SPS 2008.) , LDP će sigurno Tadića , manjine i Dinkić ako nekim čudom opstane isto tako .