Izbori i za predsednika u maju!

Naravno da će biti drugog kruga,ili Borat pobedjuje u prvom što je malo verovatno , kandidate imaju svi koji su ih imali i 2008. , samo što ovog puta Nikolić neće moći da računa na glasove 5-10% radikala , tako da je on na gubitku u odnosu na prošle izbore .
Dalje za njega neće glasati ni pristaslice DSS-a i Dveri,kao i pristalice ekstremno desnijih grupa tipa (Naši , Obraz,1389i oni koji slično razmišljaju) , koji ga smatraju za izdajnički slinu i prodano smeće , a oni su glasali isto 2008. za njega jer nisu imali svog kandidata ili su tada još verovali da je Nikolić patriota i nacionalista .
U drugom krugu će prelomiti koga podrže DSS i SPS, pošto SRS neće podržati nikoga (a radiće ispod žita za Tadića , a protiv Tome ,kao SPS 2008.) , LDP će sigurno Tadića , manjine i Dinkić ako nekim čudom opstane isto tako .

Prevideo si neke stvari.

Dosta apstinenata sa prošlih izbora će se ovaj put aktivirati i glasati za "novog" Tomu. Takođe dosta onih koji će promeniti stranu, koji nisu hteli da glasaju za Šešeljevog Tomu, pa su glasali za barbiku, ali im ni barbika nije baš nešto drag, pogotovo posle odrađenog mandata, pa će glasati za samostalnog Tomu. Nema više plašenja baba-rogama.

Dalje, Nikolić odavno gura priču o manjinama. Najavljuje im jako lepu saradnju, i uslove koje nisu mogli imati sa barbikom.

Sve u svemu, mislim da je Toma na jednoj strani dobio više nego što je izgubio na drugoj. Tadić je samo izgubio. Nije dobio nikoga novog.

ja necu da glasam za

one koju mi prodaju struju najskuplju u evropi, sa racunima koje niko ne razume

za one koji zele da zaradjuju na komunalnim preduzecima kao bus plus i sl agencije

za one koji mi obracunavaju potrosenu vodu kao da imam krdo nilskih konja ili farmu aligatora

a ni za one koji samo na zaokruzivanju racuna za infostan godisnje u bgdu otmu 500.000 evrica

dosta je bilo zahebavanja samo na racun naroda

kandidati..ištvan pastor, čedomir jovanović, milan panić....???
da li je ovo nekakva zona sumraka, šta li? :confused:

Šta je to čudno? Pa Milan Panić je bivši jugoslovenski premijer koji žestoko se zalagao da ne dođe do rata u Jugoslaviji a Miloševiće na žalost zahvaljujući pokradenim glasovima kao što je pokušao i kasnije pobedio za svega 2 procenata u odnosu na Panića. Da je Panić pobedio onda,danas bi Srpske teritorije bile u današnjoj Srbiji a Srbi bi bili i u sada bivšim republikama i puno života bi bilo sačuvano. E ovaj rat što je bio jeste zona sumraka a realnost je trebalo da bude sačuvanje teritorije i života. Danas samo Panić može da pomogne da ono malo teritorije što ostalo ostane Srbima i da Srbi ostanu na Kosovu. Sve ostalo kao i u ono vreme doneće isto zona sumraka i isti scenario.

Naravno da će biti drugog kruga,ili Borat pobedjuje u prvom što je malo verovatno , kandidate imaju svi koji su ih imali i 2008. , samo što ovog puta Nikolić neće moći da računa na glasove 5-10% radikala , tako da je on na gubitku u odnosu na prošle izbore .
Dalje za njega neće glasati ni pristaslice DSS-a i Dveri,kao i pristalice ekstremno desnijih grupa tipa (Naši , Obraz,1389i oni koji slično razmišljaju) , koji ga smatraju za izdajnički slinu i prodano smeće , a oni su glasali isto 2008. za njega jer nisu imali svog kandidata ili su tada još verovali da je Nikolić patriota i nacionalista .
U drugom krugu će prelomiti koga podrže DSS i SPS, pošto SRS neće podržati nikoga (a radiće ispod žita za Tadića , a protiv Tome ,kao SPS 2008.) , LDP će sigurno Tadića , manjine i Dinkić ako nekim čudom opstane isto tako .
mnogo vazno i da dalamtinac pobedi ako DS izduva na izborima a to im sledi.Bez DS kao vladajuce stranke Dalmatinac je maskota

Back