- Poruka
- 49.959
Onda da spremim hemijsku koja sigurno radi, ima mnogo da zaokruzujem... za opstinu, za grad, za republiku, za predsednika... uh.
Po pokrajinama jos i vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени се јутрос учинило да сам га видео у пластенику![]()
Pa i dalje sam za Tomu i SNS. A nigde Tomu od kada je u SNS nisam cuo dagovori protiv Kraljevine...protiv Kralja je govorio dok je bio u SRS jer je bila takva ideologija te stranka i sto je njen vodja Seselj republikanac...a ako ikada cujem Tomu da kao naprednjak govori protiv Kraljevine, javno cu da ga iskritikujem zbog toga.a i ti svaka dva meseca menjaš stranu.
otkud sad kralj,
a toma?
да га моје очи не виде
Pa i dalje sam za Tomu i SNS. A nigde Tomu od kada je u SNS nisam cuo dagovori protiv Kraljevine...protiv Kralja je govorio dok je bio u SRS jer je bila takva ideologija te stranka i sto je njen vodja Seselj republikanac...a ako ikada cujem Tomu da kao naprednjak govori protiv Kraljevine, javno cu da ga iskritikujem zbog toga.
Tomu i SNS podrzavam od osnivanja SNS,a tek 2011. sam pristupio SNS-u jer ranije zbog privatnih obaveza nisam mogao.
ko mu je sve protivkandidat--bojim se da cemo ga gledati jos na srpsku zalost...
Nigde nisam nasao ni da je za Republiku.SNS je jednako republikanska stranka koliko i LDP. Nadji bar jednu recenicu gde Nikolic kaze da je za kraljevinu.
ovo je dokaz da DS ima info da pucaju 100% na izborima i ovim poslednjim ocajnickim adutom pokusavaju da poprave stvar.
Sve u svemu ovo je za mene odlicno
Resicemo se gamadi u kompletu u jednom danu.
Taj dan cu posvetiti da motivisem sto veci broj poznanika da glasaju protiv rezima.
Pa, sigurno je da će poboljšati izborni uspeh za parlament, ako budu i predsednički izbori, jer je Srbija još uvek puna kokošaka koje propiške na Tadićevu pojavu. A, onda, po difoltu, kada su već zaokružile njega na jednom listiću, zaokružiće mu i stranku na drugom.DS je voda ocigledno dosla do grla, i ovo je jedan od poslednjih aduta u rukavu koje imaju za poboljsanje rezultata na izborima.
Prica se po carsiji da DS zaostaje za SNS ko 10%, a neke njihove analize ( mislim na DS ) im ukazuju da ce se i stranacki rezultat poboljsati ukoliko se taj dan bude glasalo i za predsednika republike.
Sve ostale price o razlozima za raspisivanje izbora, ne piju vodu. Ovo je spasavanje onoga sto se spasiti moze. Ako se moze spasiti.
Mogu da primetim da je DS odlucio da ipak mora da izvuce Tadica kao adut. Naravno, ako sve ovo bude sutra.
Мени се јутрос учинило да сам га видео у пластенику![]()

Mogu da primetim da je DS odlucio da ipak mora da izvuce Tadica kao adut. Naravno, ako sve ovo bude sutra.
jadna je ovo zemlja--cim nema bolje kandidate...ne mozemo mi sa njima ni u albaniju kamo li na zapad...
ako ga opet vidis tutni mu motiku ili frezu u ruke...nek i on nesto posteno uradi u zivotu...

jadna je ovo zemlja--cim nema bolje kandidate...ne mozemo mi sa njima ni u albaniju kamo li na zapad...
Pa, mi, Pajke, i ne želimo na zapad.
Кад сам мало боље погледао видео сам да се ради о делу система за наводњавање ''кап по кап''...рекох себи док Бота фура уз ветар док пуше нема нама бојазни од суше
![]()
Onda da spremim hemijsku koja sigurno radi, ima mnogo da zaokruzujem... za opstinu, za grad, za republiku, za predsednika... uh.