ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ekonomska sloboda da sarađujemo sa svim državama sveta je najbolji i jedini mogući način da Srbija pokrene svoju privredu i ekonomiju.Zato ne treba ulaziti ni u jedan politički i vojni savez jer ako uđemo u Eu gubimo sporazum o bescarinskoj trgovini sa Rusijom,Turskom,Kazahstanom i još nekim zemljama,a ne trebamo ulaziti ni u Nato savez jer nema nikakvog razloga da naša deca ratuju po Avganistanu,Iraku,Libiji..za tuđe interese.

Kako li su samo bas sad znali da uzmu zajam od milijarde kad su toliko posveceni predizbornoj kampanji?
Verovatno im zafalilo para za reklamu jer od ovog jadnog naroda nemaju vise sta da iscede.
I na kraj krajeva zasto opet zajam kad mi imamo investitore koji zaposljavaju cak i po 1250 radnika?:hahaha:
A ne razmisljaju da smo nekad imali fabrike koje su zaposljavale preko 5000 radnika a koliko je samo tih fabrika bilo.Giganti su to bili a dans se hvale kako se otvorila fabrika sa 250 ili 400 ljudi a pritom je to otvorio neki stranac koji ce da placa robove po 250-300 eura a od drzave ce da dobije subvencije i ceo prihod trpati u svoj dzep.
I sta je tu cilj drzave osim da se vadi na to kako se ljudi zaposljavaju a pisljivog boba nece imati od te proizvodnje jer investitor je dosao da bi napunio svoje dzepove a ne tudje. Sramotno je sta nam neskolovani politicri rade i veze sa ekonomijom nemaju!!!
Otud i stalno uzimaju zajmove jer nema parica od drzavnih firmi jer su skoro sve prodali privatnicima i strancima.

Ja radim kod privatnika.
Oni (drzava) uzmu kredit od milijardu eur ili USD, nebitno. I potrose na sta? NA KRPLJENJE BUDZETA! Znaci bacaju pare na svoje potrebe i plate ovih iz javnog sektora. Naravno, kredit uvek ide sa kamatom i treba da se vrati vise nego sto se uzme.
Dug ide na racun CELE DRZAVE, i vracaju ga SVI GRADJANI, pa i ja, koji od tog kredita nemam ali bas NISTA, preko budzeta (porezi, doprinosi itd) i preko inflacije.

Dakle da rezimiram - JA od tog njihovog kredita NEMAM NISTA OSIM povecanog DUGA!!!

I on misli da cu ja da glasam za njega? Pa to je neopevana budaletina.
Znaci siguran sam da od Vucica vecu gluperdu u politici nismo imali.

Komentar ispod teksta:

SRBIN Od Kosova Srbinovic | 09/07/2008 01:13
Bio sam prsutan na jednoj proslavi pod vedrim nebom U
ALIKVIPI SAD, 1952. godine, kada je, posle besede vladike Nikolaja Zickog, jedan stari Srbin, "starosedelac", pitao Vladiku: Kazite nam ,Preosveceni, ko su ti LJoticevci koji u poslednje
vreme dolaze kod nas i ko je taj njihov LJotic? Neki ih
hvale a neki i napadaju.
Predokupljenim svetom (oko 500 ljudi, zena i dece,
u potpunoj tisini, Vladika je odgovorio:
U ovom veku i u ovom Drugom svetskom ratu, srpski narog je dao TRI VELIKANA, DIMITRIJA LJOTICA. MILANA NEDICA
I DRAZU MIHAILOVICA.
Tako mi Bog pomogao!
SRBINOVIC

Pusti to baljezganje! Nediceva vlast je bila fasisticka i po uredjenju i po nacinu rada, a bogami i po ideologiji! Samo neko ko ne zna moze da stavlja Nedica u patriotski okvir

Старешинство рекламирањем на Гуглу и Крстарици покушава да дође до срца бирача затрованих европејством :ok: Срца мала :heart:

394574764856864423

Подршка модернизацији Старешинства !

Nepismenih 1,3 miliona
OKO 1,3 miliona ljudi u Srbiji potpuno je ili delimično nepismeno. Među njima je oko 250.000 građana koji uopšte ne znaju da pišu, dok preostalih milion delimično ume da čita i piše, ali ne razume pročitani tekst. Gotovo polovina stanovništva u Srbiji ima završenu samo osnovnu školu ili nema svih osam razreda.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:396043-Nepismenih-13-miliona

Kazu da ce za SNS da glasa oko 1.5 miliona ljudi, dakle 1.5 - 1.3 miliona nepismenih = 200.000. Odakle im jos 200.000 ljudi?

Kako odakle? A Megatrend?:per:

Prepravljanje istorije

Podnet zahtev za rehabilitaciju Milana Nedića
Zahtev za rehabilitaciju Milana Nedića juče je predat Okružnom sudu u Beogradu, a podneli su ga Srpska liberalna stranka, Udruženje književnika Srbije, Udruženje„Dveri”,

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Podnet-zahtev-za-rehabilitaciju-Milana-Nedica.lt.html
Dveri podrazavaju sluge i sardnike Hitlera.

@Nikita, koliko su ti normirali da ovo postavis? Ovo je tek 128. put. :lol:

Apsolutno se ne slazem. Nije izneo nijedan argument, samo je napadao sve sto postoji. Pricao je preko pola emisije i ponasao se izuzetno bahato, pritom zeleci da pokaze kako su radikali jedini ispravni jer postoje 25 godina, a svi novi ne valjaju. Razumeo bih donekle onakav agresivan nastup protiv vladajucih stranaka, ali ovde je delovao kao da ga je poslala vlast da rusi Dveri.... Zboh toga su radikali tu gde jesu.

Usput, pratim ovu temu neko vreme i ako zivis u inostranstvu zasto te toliko zanimaju izbori u Srbiji? Punih mesec dana se trudis da diskreditujes Dveri, ne znam sta ti to znaci u zivotu...

:ok: Sudeci po reakcijama SNS botova ovde, izgleda je Vucko zadovoljan kako je to Sarovic odradio. ;)

A-ha !

Ali primetio sam da uvek najjača stranka ima broj 1.
Da li je to neko nepisano pravilo, da ih puste da prvi predaju listu, ili ..?

Pa najjaca stranka (SNS, oni koji su i odlucili da raspisu nove izbore) zna kada ce raspisati izbore, pa materijal pripreme i pre nego sto se raspisu. Da ne govorim o tome da 90% njih i ne sakuplja legalno potpise, nego pusti spiskove ranijih potpisivaca/clanova, i neki korumpirani overivac overi bez prisustva potpisnika.

Идемо прва ботовска Бригада Старешинства кренула у качење најновијих слика и клипова. Не пропустите да на свим темама будете информисаси о будућој изборној крађи и предстојећем Устанку по Лазаревом предсказању.

Идемо прва ботовска Бригада Старешинства кренула у качење најновијих слика и клипова. Не пропустите да на свим темама будете информисаси о будућој изборној крађи и предстојећем Устанку по Лазаревом предсказању.
Неки људи каче из убеђења, а неки за паре, ту је разлика између вас и нас. Зато сте ви ботови, не можете друге да окарактеришете тако.

Ne kaci onaj ko nema sta da kaci. Zvuk i slika su verodostojniji od polumozgaskih nagadjanja i trolovanja.
No davno smo svi shvatili da vas par ovde ne interesuje ni istina, ni argument, ni nista tome slicno i smisleno, nego samo zelite da sirite mrznju. I zelite da se neko nervira zbog vasih zaostalih komentara jer ste vi necim, samo vama poznatim, iznervirani pa ste zedni krvi.
Nadam se da se bar neko iznervirao zbog vas, valjda cete biti srecniji i zivot ce vam biti ispunjeniji? :hahaha:

Ја не качим ништа. Ботови то раде. А зна се ко то овде највише ради.
У сваком случају ти и још пар људи увек користити ситуацију да прозивате људе који бране ставове Дверију, и очигледно је да ти људи то раде искључиво из убеђења, једино ето може за мене да се каже да сам тај чувени бот јер сам се скоро појавио на форуму и 70 посто постова ми је у овој теми, мада не видим ни шта је проблем да окачим клип који позив на протест против те медијске блокаде, свако нормалан би требао да дође на тај протест, без обзира да ли подржава Двери или не, јер се у Србији завела медијска диктатура, мислим да то свако нормалан види. Једноставо људи то раде из убеђења, као и ја што радим, свако ко брани ставове Дверјана овде, подстиче конструктивну дискусију док ти који пишу за СНС чине да овај форум постање спрдња јер немају ни један аргумент у својим рукама, и онда почну са неким коментарима типа звери, итд,итд, тако да стварно не видим у чему је проблем што је сада окачен овај клип за борбу против медијске блокаде, скроз нормална ствар за разлику од текствоа који пишу СНС ботови, којима ни једном ниси написао да су ботови и да пишу дебилске коментаре.

У сваком случају ти и још пар људи увек користити ситуацију да прозивате људе који бране ставове Дверију, и очигледно је да ти људи то раде искључиво из убеђења, једино ето може за мене да се каже да сам тај чувени бот јер сам се скоро појавио на форуму и 70 посто постова ми је у овој теми, мада не видим ни шта је проблем да окачим клип који позив на протест против те медијске блокаде, свако нормалан би требао да дође на тај протест, без обзира да ли подржава Двери или не, јер се у Србији завела медијска диктатура, мислим да то свако нормалан види. Једноставо људи то раде из убеђења, као и ја што радим, свако ко брани ставове Дверјана овде, подстиче конструктивну дискусију док ти који пишу за СНС чине да овај форум постање спрдња јер немају ни један аргумент у својим рукама, и онда почну са неким коментарима типа звери, итд,итд, тако да стварно не видим у чему је проблем што је сада окачен овај клип за борбу против медијске блокаде, скроз нормална ствар за разлику од текствоа који пишу СНС ботови, којима ни једном ниси написао да су ботови и да пишу дебилске коментаре.

Стиропораши имају своје ботове, а Старешинство своје. Ево нпр. овај коментар је као ископиран са НСПМ, или неког јутјуб канала или клипа.

zahvalimo se i Mingov djedu, i Nikiti i Misi na zdusnoj promociji dveri na forumu krstarice. Nigde toliko price o dverima kao ovde. Svako nesto dobije - neko leci komplekse, neko dobije vecu podrsku biraca zbog autogolova kompleksasa - svi srecni i zadovoljni. Meni ne smeta sto dveri kupe sve vecu podrsku biraca, jedino mi krivo ako botovima smeta ako nikoga nisu naljutili. Evo ako ce vam biti lakse, ja sam se naljutio. Jel sad ok?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back