Bakunjin
Iskusan
- Poruka
 - 5.974

Током процеса роботизације дошло је до клонирања.
Isak Asimov ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Током процеса роботизације дошло је до клонирања.
Isak Asimov ?
To je tako po TVOM planu.
Po NASEM je mnogo drugacije.![]()

Jа ти управо говорим да су били на власти, на локалу.
Е сада, ако је теби само БГ Србија, онда добро.
Има нас у Србији који нису били у странци, дописујеш се са једним овог тренутка
Кажеш "Dveri privlace najvecu paznju inteligentijeg dela javnosti. Isto kao i na proslim izborima. Ali, sto je interesantno, najvise onih likova koji nisu za Dveri.
Zasto ?"
Истина је да о гејчићу Бошкићу и његовом геј клубу вратара не бих никако ни мислио ни писао да на Крстарици (једином форуму који посећујем) нисте грлати. Звери су потпуно небитни у мом животу а и на политичкој сцени Србије. Помирите се са том истином.
Ја не бих имао ништа против да они прођу цензсус, чак, управо мислим да би то било добро, јер сам за то да у парламент уђу сви који су противници СНС, дакле и Звери. А да отпадне БоТа и Чеда, који хоће с вуЋком.
Ma jok, dovoljno je bicevima po guzici kao Kozaci sa Pusi Rajot.![]()
Možda Pekić?
Само се Талибани радују када неко бичује жене.
Ево рецимо ја сам био у ДСС ... да ли то значи да не треба да се бавим политиком? Из странке сам отишао кад је ДСС ушла у власт са СНС у Новом Саду,то је за мене био знак да више немам шта да тражим у тој странци..Зато сам се определио за Двери које не улазе у коалиције са проевропским странкама!
Руководство покрета је нарочито битно и има одлучујућу улогу,зато је важно да у њему нема оних који су 24 године у политици!
Ломача би за ове сатанистичке дроље била доба.
Gde si bre, covece, nema te celog jutra ? Pomislio sam da si umro, pupupupu da ne cuje onaj. xD
...Само се Талибани радују када неко бичује жене.
Само се Талибани радују када неко бичује жене.
 Dobile su malo po guzi sto su apsolutno zasluzile i dobro je za njih.Само се Талибани радују када неко бичује жене.
...Znao sam od pocetka da si nas. Srpski pozdrav, brate.![]()
Kakvo crno bicevanje?Dobile su malo po guzi sto su apsolutno zasluzile i dobro je za njih.
Vidis da ona glavna sve vreme vice: hocu, hocu volecu svoju otadzbinu!![]()
Nije za upoređivanje, talibani bičuju da bi kažnjavali, a kozaci da bi ih kultivisali...
Далеко од тога да сам Ваш али, као што рекох, мислим да је добро да сви прави (а не лажни) вуЋкови противници пређу цензус и да се у парламенту чују гласови који раскринкавају ово чудо које се надвило над Србијом. Па и Звери. И Радикали са беЏом.
Ја ћу бити за Радуловића (пссссттт....наша мала тајна је да и активно учествујем у прикупљању потписа за кандидатуру). Све три поменуте групе су маргиналци на политичкој сцени Србије (СРС, Звери, Радуле) али није немогуће да прескоче цензус. Једина опозиција вуЋку поред ове три маргиналне групације је ДС (постали на силу опозиција вуЋку). Чак су и Мађари су опозиција. Мада је нормално да мањинске странке буду уз већинску владајућу.
Осталима желим пропаст на изборима а поменутима (чак и жутима) добар резултат.

Типично за такве као што си ти.
По чему су то заслужиле ?
Који мој значи волети отаџбину ?
Која главна, оне су феминистичко анархистички колектив, самим тим, немају вођу ?
One su histericni narkomanski kolektiv placen od Zapada, netalentovane ludaje koje se nadaju da ce napraviti nekakvu karijeru pljujuci sopstvenu drzavu.
Tipicne evroslinavke.
Пандури то раде јер им је у опису посла да буду пси чувари режима.
Класична параноја српског националисте, чим неко каже рач против Путина, одмах је плаћеник запада, наркоман, еврофанатик.
И даље користите Слобин речник од пре 20 и кусур година.
Ушли смо поодавно у 21 век.

Класична параноја српског националисте, чим неко каже рач против Путина, одмах је плаћеник запада, наркоман, еврофанатик.
И даље користите Слобин речник од пре 20 и кусур година.
Ушли смо поодавно у 21 век.