ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na prošlim izborima sam glasao za DSS jer sam znao da SRS i Dveri neće preći cenzus. Ovaj put ću glasati ili za Dveri ili za SRS+Obraz...odlučiću na licu mesta kako me srce povede. Ubedjen sam da ovaj put i DSS i SRS i Dveri prelaze cenzus a URS i LDP idu ispod tj van parlamenta.

Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Сарајеву за две године и осам месеци 1976, а затим и магистрирао 1977. године („Марксистички концепт наоружаног народа“).
У Савез комуниста Југославије примљен је са 17 година, као признање за изузетно залагање на радној акцији после земљотреса у Бањалуци.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Војислав_Шешељ

Zaboravio sam da pomenem da je Seselj bio omiljeni opozionar komuniste,kasnije nacional-socijaliste Milosevica.
Malo o njegovom kumu i prijatelju Draskovicu:
Za vreme studija prava u Beogradu je postao član Saveza komunista Jugoslavije i saradnik hrvatskog komunističkog čelnika Mike Špiljka kome je pisao govore. Posle je našao posao u novinskoj agenciji TANJUG.
...počeo otvoreno zalagati za Veliku Srbiju te postao bliski saradnik i kum Vojislava Šešelja.

Kad smo vec kod komunista i fasista(meni su isti) evo jos jedne vesti:
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/440838/I-Nasi-na-listi-radikala

Poslednja izmena:
Na prošlim izborima sam glasao za DSS jer sam znao da SRS i Dveri neće preći cenzus. Ovaj put ću glasati ili za Dveri ili za SRS+Obraz...odlučiću na licu mesta kako me srce povede. Ubedjen sam da ovaj put i DSS i SRS i Dveri prelaze cenzus a URS i LDP idu ispod tj van parlamenta.
Pa lepo, glasaj za Dveri, Obraz, SRS sa ili bez Obraza, ali ne razumem zasto zelis da LDP ne predje cenzus?
da te mine zelja?:zcepanje:

Ima li bre gori od ovog jebenog SNS-a?
Kakvi su to dupeuvlakaci, diletanti, ljudi bez morala i osecaja za pravdu, neradnici, secikese i supljoglavci pa to nema nigde. Zeludac mi se prevrne kad shvatim da ce takvi da vode drzavu nakon izbora, mada je od 5.10.2000. godine vec vode, ali opet - muka mi.

07. 02. 2014. - 11:30h
Niš - Prema rezultatima istraživanja niške agencije „Lubris extra“ Srpska napredna stranka i dalje ima najveću podršku građana Niša i to 35, 25 odsto, dok bi za SPS glasalo 21,19 odsto Nišlija.

Na trećem mestu nalaze se Ujedinjeni regioni Srbije sa procentom od 11, 40 odsto, Demokratama bi glas dalo 8, 40 odsto građana, a DSS-u 6,95 odsto.

LDP se nalazi na šestom mestu sa 5, 76 odsto, dok ostale stranke imaju ukupno 11,05 odsto podrške Nišlija. U izveštaju agencije navodi se da za razliku of rezultata u junu mesecu, SNS beleži blagi pad rejtinga, dok SPS, DSS i LDP imaju stabilno glasačko telo, navodi se u izveštaju agencije „Lubris“ iz Niša.

Istraživanje je rađeno krajem januara i početkom februara telefonom na uzorku od 960 ispitanika.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...a-najvecu-podrsku-URS-podrzava-petina-Nislija

Sta je bre sa nislijama, samo kod njih i u zajecaru ce urs preci cenzus :D

Кратак десетерац из Предизборног Циклуса:

Боже мили, чуда големога
Кад завеја по земљи Србији
По Србији, србље да замрзне,
Сву Србију, Фекетић највише.
Ту ти скочи Вучић Александре,
Те раздвоји шаке спасилачке,
Те дохвати лопату за угаљ,
Те полете Фекетићу равном,
Војску склања, децу сам спасава.
За њим стиже Ђоковићу Ноле,