ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добро, требало је да напишем антијеврејство, јер сам на то и мислио. Али имаш и оне који си апсолутно антисемити, мрзе и једне и друге.

Са ФПО-ом највише сарађује наша дијаспора у Аустрији, тако да је повезивање са српским странкама природан ток.
Има доста наших људи на листама те партије.

А швајцарска националистичка партија, такозвана народна партија је такође изразито просрпска, њен други човек Оскар Фрејзингер је члан књижевника Србије и посећивао је БГ.
Гамбино и Златна Зора је просрпска, а Мари Ле Пен нема данас исти став као њен отац а постиже много веће и значајније успехе на политичком пољу Француске.
Ја сам само скептичан према свакој врсти етикета које се олако лепе.

Mi mozemo da saradjujemo sa zemljama članicama EU, ako nam je to na korist, ali bez članstva koje nam uopste nije na korist...- to ti je i Kosovo i EU, a istovremeno to ti je i politicka neutralnost.
Kostunica je uvek pričao jedno isto, ali kao sto vidim ovde - slabo to dopire do nekih.
Ko zeli da čuje - čuće.
Nema tu nista zbunjujuce, a jos manje necega prevrtljivog.
Šta ti je cilj ovde?
Zasto pričaš o stvarima koje ne shvatas?

Sve to stoji nisam ni ja da se prekine svaka saradnja sa zemljama EU... Mene brine politika eurofanataizma SNS kojoj ce DSS morati da se prikloni ako hoce u vladu, na to sam mislio kada sam kritikovao Kostunicu.....

Па и Коста Чавошки бејаше у ДС-у, па је ето оздравио и сад је у Дверима.

Кад пређе и Ђилас, ето Дверима корак ближе власти
unicorn.gif

vracaracc, да ли излазиш на изборе или и даље бојкот ?

Гамбино и Златна Зора је просрпска, а Мари Ле Пен нема данас исти став као њен отац а постиже много веће и значајније успехе на политичком пољу Француске.
Ја сам само скептичан према свакој врсти етикета које се олако лепе.
Мари Ле Пен се држи истог правца, само што је променила тактику и успела да придобије више присталица.

Moramo konačno jedno da shvatimo.

A to je, mi moramo da napravimo državu u kojoj rade institucije u kojoj radi privreda, u kojoj je više od 70% obradive poljoprivredne površine ne zvrji neobrađeno, u kojo celokupno stanovništvo ne teži da se preseli u jedan grad.

Ako ovo ne postignemo nas EU neće želeti. Ne samo EU, niko neće želeti da sarađuje sa nama, već će samo težiti da nam postavljaju uslove i ultimatume.

Znajuci tebe, verovatno si htela da napises stroj :roll:

Bolje ti je da ćutiš. Ti i ovaj tvoj drugar Aleksandar ste poznati po prebrojavanju krvnih zrnaca.

Nego, objasni ti meni, kakva je to ideološka gimnastika kod vas komunista da se opredelite za jednu desničarsku stranku sa izrazito liberalnim ekonomskim programom koji je promovisao Šešelj još devedesetih? Podržavaš borbu protiv proletera, cccc ....

Normalno da me mrzi,izvini al ovo vrijedja moju inteligenciju.

Sta vredja inteligenciju nekoga koga mrzi da sazna o cemu je rec? O kakvoj inteligenciji je rec ako se ovako napise? Da si ostala bez ovakvog komentara, nikom nista. Ali, ako napises ovakvu nelogicnost za koju ne treba inteligencija da je uoci, onda moras biti spremna da poblize obrazlosis kako nesto o cemu ne znas nista moze da ti "vredja inteligenciju"? Zaista bih voleo da znam kako je to moguce ako se ne radi o najobicnijim spinovanim floskulama i frazama.

Jel' s tobom sve ok?

Шта је Милане, устајеш у одбрану свог колеге Њофре? Па наравно да ви један другом чувате леђа.

Елем, Њофра јесте подржавалац Ал-Каиде у Сирији, и јесте подржавалац терористичког и исламистичког режима у Саудијској Арабији.

Тако да је Ненси потпуно у праву...

- - - - - - - - - -

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović je, posle potpisivanja Povelje o bratimljenju sa Obradovićem, rekao da će SRS na tim izborima predstavljati veliko iznenađenje i biti u parlamentu "uprkos prognozama kvazi analitičara i medijskih manipulatora".

On je rekao da su radikali, današnjim pristupanjem Obradovića, započeli proces okupljanja patriotski orijentisanih snaga, najavivši da će im sutra pristupiti i drugi.

Šarović je rekao da će kampanja SRS biti zasnovana na obilasku Srbije, razgovorima sa narodom i govorenju istine.

Šarović je naveo i da radikali neće potrošiti na desetine miliona evra poput, kako tvrdi, drugih stranaka, koje su u zadnjih 14 godina, koliko vode Srbiju, gradjanima nudile samo obećanja od kojih nije bilo ništa.

Šarović je ponovio da se radikali zalažu za prekid pregovora sa EU, poništenje Briselskog sporazuma i okretanje ka Rusiji.

"Naš cilj je da zaposlimo Srbiju, a to možemo da učinimo samo kroz blisku saradnju sa Rusijom", rekao je Šarović istakavši da na tom polju, prethodne vlasti, osim verbalnih nisu imali nikakvih konkretnih učinaka.

Obradović je izrazio uverenje da će srpski narod podržati patriotski orijentisane snage i da će svetosavski nacionalisti biti u Skupštini Srbije.

On je rekao i da je potpisivanje današnje povelje o bratimljenju SRS i "Obraza" bilo očekivano jer je SRS uvek bila na strani "Obraza" u vreme najvećih progona, što je "Obraz vraćao podrškom Vojislavu Šešelju".

http://www.b92.net/mobilni/info/808875

Одлично је што се српски родољуби уједињују.

Подршка Образу и СРС-у!

Skroz sam zaboravio na to sa Le Penom...

Cudna stvar... :think:

Seselj, iako desnicar, antikomunista, itd. nikad nije zabrazdio u antisemitizam (neka me neko ispravi ako gresim).

A to je, po meni, onako, neki ideoloski lakmus za fasiste.

Le Pen je antisemitski nastrojen. Mladen Obradovic, takodje.

Nesto mi se tu ne uklapa... z:hm:

Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Сарајеву за две године и осам месеци 1976, а затим и магистрирао 1977. године („Марксистички концепт наоружаног народа“).
У Савез комуниста Југославије примљен је са 17 година, као признање за изузетно залагање на радној акцији после земљотреса у Бањалуци.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Војислав_Шешељ

Au, a Krstić je bio uticajna faca, pa izvršili atentat na njega… :roll:

Па јесте, јер је био човек који је озбиљно говорио и писао против глобалистичког новог светског поретка. Погинуо је под врло сумњивим околностима, врло је могуће да су га убили.

Ja se odavno zainatio da tvrdoglavo glasam za SRS, pa kud puklo, otkad je krenula hajka protiv njih…

I ŠTA SAD?!!

Kad se prošli put čulo da su radikali ugostili predstavnike ruskog Obraza, Forca Nuove i Nacionalnog stroja, mislio sam da je neka nameštaljka… Koliko se sećam dočekao ih je onaj radikalski Đimi Barka… kako god da se zove…

Kapiram da u SRS još uvek postoje kukavičija jaja kao što ih je bilo i pre otcepljenja SNS, ali je strašno što ta kukavičija jaja u SRS uvek vode glavnu reč.

Sad ja treba da dam glas klerofašisti Obradoviću i Obrazu da bih glasao za SRS?

Jel’ se na to sveo srpski patriotizam?!

Da li im smeštaju ili sami prave srranja pred svake izbore da ne bi morali da uzmu vruć krompir u ruke, ali ja ovde podvlačim crtu i teram sve u 3 lepe ***** materine (da mi oprosti ženska čeljad i ostatak finog sveta na ovom forumu).

E, ima da pojedem glasački listić, ako treba, ali svoj glas neću da bacim bilo kome!

U multipartijskom sistemu, kvantitet iznad kvaliteta se, silom prilika podrazumeva… demokratija je demokratija…

Ali da se ide dotle da se sližu sa takvim šljamom kakav je onaj pokisli pinđimiš Obradović?! :dash:

И сад нећеш да гласаш за СРС због Обрадовића?

У ал си ми ти неки ,,патриота"? Па кад би тај Обрадовић био нека власт у Србији (знам да је то у овом тренутку немогуће, али претпоставимо тако) ти би први издао Србију опет зато што не волиш Обрадовића.

Ајде бре партијаши, ви сте највећа несрећа овог народа јер све гледате кроз партију и идеологију. Интерес нашег народа и земље је изнад интереса партијског или идеолошког.

Sve to stoji nisam ni ja da se prekine svaka saradnja sa zemljama EU... Mene brine politika eurofanataizma SNS kojoj ce DSS morati da se prikloni ako hoce u vladu, na to sam mislio kada sam kritikovao Kostunicu.....

...pa kad bi se svi slozili i nekim čudom izbacili kompletno SNS iz svake price - ne bi bilo potrebe za taktikama.
Igras šah?
Onda znaš da mora da se misli tri poteza unapred kad si u gorem položaju, pa čak i kad si u boljem...to je politika...partija šaha.
Šta god da je potrebno za spas Srbije - nemoj da brineš - Koštunica će to i uraditi, pa čak i na sopstvenu štetu.

Poruke: 14.578 - gossca...teško da ja nemam šta da kažem...tesko je mene ostaviti bez teksta:D
Pojma vi nemate...:D
Kostunica gadja u metu, nisu svi spremni na to, da im neko probudi savest...

Koštunica gađa u metu.:hahaha: On tu metu nikada nije pogodio.:rtfm: Čak ni spoljni okvir.
Inače broj poruka je impresivan 14,580.Sve one koje traže jaču polovinu na forumu obično imaju toliko poruka.:)
Ali za ozbiljne teme kao što je ova ...................
Ja kao MALO stariji to najbolje znam.:cool:

- - - - - - - - - -

Па врло је могуће...

Ne da je moguće nego je sigurno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back