ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djilas i ima isuvise problema da bi mogao da se bavi finansiranjem tamo nekih Dveri i slicno, a i postavlja se pitanje svrsishodnosti takvog njegovog projekta. Tvrdnja da on stoji iza Dveri je prosto nebuloza.
Sto se tice SRS glasaca njihova tvrdoglavost i zaslepljenost postaje iritirajuca, ali sto se tice glasaca DSS-a ne znam kako drugacije da objasnim - sve politicare u Srbiji od 1989. godine do danas treba izbegavati u sirokom luku jer su oni ljudi proslosti koji su nam naneli mnogo stete. Svi znamo kako funkcionisu sve parlamentarne stranke kod nas i tu DSS nije izuzetak. Sto se tice Kostunice ja o njemu nemam neko pozitivno misljenje, jer za isto ne postoji osnov. Jedino njegovo visoko obrazovanje. Na prvi pogled deluje kilavo i metiljavo, a prepreden je i lukav poput lisice. DSS ima potencijal jedino da bude "konstruktivna opozicija" i nista vise, a to Srbiji nije dovoljno.
Poenta je da sve parlamentarne stranke u Srbiji, koje inace funkcionisu na principu kriminalnih klanova, treba izbegavati i da ti sansu novim ljudima.
Nemam idealno misljenje o Dverima, ali samtram da u odnosu na ostatak politicke scene jesu pravo osvezenje.

Potpuno se slažem. Pa, makar i da grešim u izboru da njima dam glas, u jednom sigurno ne grešim. Ne grešim što ga više nikada neću dati kanalizacionom sadržaju iz zadnjih 20 i kusur godina.

Нешто се мислим...

...Цоби Милошевић је за септембар 2000. године расписао председничке изборе иако није морао. Мандат му је истицао тек наредне године (на лето чини ми се..или тако нешто...да не гуглам бзвз) а он је ипак пре времена расписао изборе јер је био уверен у своју победу.

Међутим, заебо се и десило се све што се касније десило...

...БоТа је био уверен у своју победу исто као Цоби и бахато је расписао изборе за председника иако није морао "скраћивањем мандата". И пукао је без обзира на своју самоувереност. Мисло је...ако му је противкаднидат вечити губитник на председничким изборима...да ће му проћи и овај пут...е јбг...

....Да ли је и вуЋко због своје бахатости да пукне на исти начин као БоТа и Цоби? Мсм..знам да није иста ситуација и да многе паралеле не могу да се повуку...али...многе и могу...Ко зна шта ћемо знати у ноћи између 16. и 17. марта...

1601147_10152205081414662_424581719_n.jpg

Објављено: 5. фебруар 2014.
“Дајте нам глас да вам не буду смањене плате и пензије”

Jovan-Krkobabi%C4%87.jpg

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС предала је данас листу кандидата за парламентарне изборе и позвала 1,7 милиона пензионера и готово 800.000 запослених у јавном сектору да јој дају глас, јер ће им у супротном бити смањене пензије и плате.

“Кључ нам је да будемо у наредној Влади. Ако неки други буду на власти, онда то значи смањење и укидање пензија, смањење плата и отпуштање радника. Од животне је важности да 1,7 милиона пензионера и готово 800.000 људи у јавном сектору схвати неопходост да свој глас да правим људима, јер ће они знати да заштите њихов интерес”, рекао је заменик председника ПУПС Милан Кркобабић.

Листу СПС-ПУПС-ЈС са 31.177 потписа грађана Републичкој изборној комисији предао је заменик председника СПС Жарко Обрадовић. “Изборе нисмо желели, али их спремно дочекујемо и настављамо са препознатљивом политиком коју оличава Ивица Дачић – државна и национална политика, социјално левичарско, домаћинско…”, рекао је
Обрадовић.

Обрадовић је одбио да одговори на питање о наводима медија да је директор СПС и бивши председник Управног одбора Галенике Дејан Бацковић умешан у злоупотребе.
Избори су заказани за 16. март.

(Бета)

http://srbin.info/2014/02/05/dajte-nam-glas-da-vam-ne-budu-smanjene-plate-i-penzije/

:eek: Ma vidi ti ove, još malo će početi i da prete.

Драго ми је због ове коалиције. Највероватније ћу гласати за њих, иако подржавам и Двери и волео бих да и они уђу у парламент.

Најбоље да ми објаснимо Образу која је права патриотска странка у Србији ..

Zna se da su jedina i prava patriotska stranka u Srbiji DVERI.SRS odavno ne postoji,tj odonda kada su ih napustili Vučić i Nikolić.
Osim toga nema se tu šta kome objašnjavati,kad je dovoljno samo da se pogledaju programi obraza i DVERI i da se vidi da tu nema gotovo nikakvih razlika.

Zna se da su jedina i prava patriotska stranka u Srbiji DVERI.SRS odavno ne postoji,tj odonda kada su ih napustili Vučić i Nikolić.
Osim toga nema se tu šta kome objašnjavati,kad je dovoljno samo da se pogledaju programi obraza i DVERI i da se vidi da tu nema gotovo nikakvih razlika.

Младен Обрадовић свакако зна ко је ко у Србији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back