ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
СРС је свој патриотизам и родољубље показала више пута и у рату и у миру. Та странка, а и њен лидер, јесу заслужили велико поштовање.

Ово је свакако добра коалиција.

Што се тиче Двери: сматрам да су и они родољуби и подржавам их и надам се да ће ући у парламент.

Davanje glasova SRS - u bice ustvari bacanje glasova jer oni nikada vise, bar dok se Seselj eventualno ne vrati, nemaju sansi da predju cenzus, za razliku od Dveri koji imaju potencijala za rast.
SRS je stranka proslosti, shvatite. Isto vazi i za ostale parlamentarne stranke u Srbiji. Kad ovu premisu prihvatimo, bice bolje Srbiji.
Ovaj post se prvenstveno odnosi na forumasa dulesrbenda koga smatram za izuzetno inteligentnog i obrazovanog i cudi me njegova odluka da glasa za SRS. Jedino ako je neka lojalnost u pitanju.

Bilo bi dobro da se formira Sovinisticka koalicija: SRS-DSS-Dveri.

Докторе, ту си у праву. На све начине морамо да се боримо против вуЋка а штета је да се гласови СРС и Звери расипају. Имају и једни и други по 3,** % а сво преливање гласова иде у мандате најјачој СНС. Штета би било да им се гласови изгубе због цензуса. Бар ће бити опозиција вуЋку. А не к'о Ћеда и БоТа. Утркују се ко ће да буде мањински.

Образ је овог пута извукао СРС, свака част на том потезу. Нажалост у Хрватској се осам националистичких партија договорило, а код нас њих 5-6 не могу.
Тако имамо
1.ДСС
2.СРС+Образ
3.Двери
4.Заветници+ССЈ

* не зна се коме су подршку дали наши+1389

Dveri su predlagale koalicuju DSS-u i SRS-u iz razloga sto su u pitanju stranke sa nekim glasovima iza sebe sa prethodnih izbora. Nisu prihvatili i to je njihove pravo. Dveri nemaju drugog izbora nego da idu pod svojim imenom iza koga stoji 200000 glasaca sa prethodnih izbora. Onda se javljaju neki patriotski pokreti ( ni sam ne znam kako se sve zovu) koji bacaju drvlje i kamenje na Dveri zbog toga. Ja zaista ne razumem takav "patriotizam". Ako su zaista patriote, ko im brani da podrze nekoga od ove tri stranke ili, kao sto se najavljuje, idu udruzeni. Moj patriotizam nikada ne bih prodao nekome za bilo sta.
Ja sam veceras sa svojom suprugom isao da potpisem liste Dveri i zadrazali smo se po 10 minuta svako od nas (toliko je trebalo "overivacu iz suda") pa nikako da izracunam koliko je tih overivaca moralo da radi da overi 16.000 potpisa za listu SNS, SPO, SDPS,NS,...za manje od dva sata, koliko je proslo od momenta pocetka kampanje do predaje liste. Ako ima neki matematicki strucnjak da mi pojasni, bio bih mu zahvalan.
Posto znam da nema takvih jer je to nemoguce, onda samo da pitam sve: kako verovati ljudima koji na startu ovoliko lazu?

Dveri su predlagale koalicuju DSS-u i SRS-u iz razloga sto su u pitanju stranke sa nekim glasovima iza sebe sa prethodnih izbora. Nisu prihvatili i to je njihove pravo. Dveri nemaju drugog izbora nego da idu pod svojim imenom iza koga stoji 200000 glasaca sa prethodnih izbora. Onda se javljaju neki patriotski pokreti ( ni sam ne znam kako se sve zovu) koji bacaju drvlje i kamenje na Dveri zbog toga. Ja zaista ne razumem takav "patriotizam". Ako su zaista patriote, ko im brani da podrze nekoga od ove tri stranke ili, kao sto se najavljuje, idu udruzeni. Moj patriotizam nikada ne bih prodao nekome za bilo sta.
Ja sam veceras sa svojom suprugom isao da potpisem liste Dveri i zadrazali smo se po 10 minuta svako od nas (toliko je trebalo "overivacu iz suda") pa nikako da izracunam koliko je tih overivaca moralo da radi da overi 16.000 potpisa za listu SNS, SPO, SDPS,NS,...za manje od dva sata, koliko je proslo od momenta pocetka kampanje do predaje liste. Ako ima neki matematicki strucnjak da mi pojasni, bio bih mu zahvalan.
Posto znam da nema takvih jer je to nemoguce, onda samo da pitam sve: kako verovati ljudima koji na startu ovoliko lazu?
Vece stranke dovedu mnogo overivaca, vidjao sam to.

Kako će vratari da skupe potpise ??? Plašim se strašno ... :sad2:

Umesto sto se plasis otkrij tu carobnu formulu po kojoj ste vi sakupili 16.000 za 1 cas i 55 minuta? Evo, neka su tvoji overivaci bili brzi od ovih koje ste dali Dverima pa neka su prosecno to uradili za 5 minuta. U sat i 55 minuta ima 23 termina. Ako 16000 podelimo sa 23 dobijamo 695. Dakle, SNS, SPO,NS,....lista je angazovala 695 overivaca odjednom. Pa to je fantasticnije i od spajdermenovog probijanja kroz sneznu mecavu pre neki dan. :confused:

Umesto sto se plasis otkrij tu carobnu formulu po kojoj ste vi sakupili 16.000 za 1 cas i 55 minuta? Evo, neka su tvoji overivaci bili brzi od ovih koje ste dali Dverima pa neka su prosecno to uradili za 5 minuta. U sat i 55 minuta ima 23 termina. Ako 16000 podelimo sa 23 dobijamo 695. Dakle, SNS, SPO,NS,....lista je angazovala 695 overivaca odjednom. Pa to je fantasticnije i od spajdermenovog probijanja kroz sneznu mecavu pre neki dan. :confused:

Supermen sve može :)

Pa ye8i ga, nek se malo otvori Boškov ćale, nek da po 10 € za potpis. Nek turi ekipu u špicu na Gazeli ili Brankovom mostu i ima da skupi potpise za dvaes minuta. :)

Ako nam narod ukaže poverenje, mi smo spremni da učestvujemo u vlasti. Naravno, to znači da zastupamo političku neutralnost, a ne pogrešnu politiku evropskih integracija", rekao je Koštunica.

јел на основу овог си закључио?

Vidi, svako ko se kandiduje na izborima pretpostavlja se da je spreman da preuzme vlast ako ga narod izabere. S obzirom da Koštunica nije nimalo glup, ne verujem u tako glup smisao te poruke. To ja čitam između redova kao nuđenje Vučiću. Pogotovo kako je formulisao to: "Spremni smo da UĐEMO u vladu". Koju, čiju??? Nije rekao da je spreman da formira vladu. Svestan je da u tom parlamentu, taman da i on i Dveri pređu cenzus, neće biti ni blizu da formiraju vladu. Znači, spreman je da uđe u kvislinšku vladu, ma ko je formirao. A, kada je već spreman na to, onda čemu priča o političkoj neutralnosti zemlje. Kako možeš u vladu sa onima koji ne skreću sa "bezalternativnog puta", pa i po cenu nestanka države i naroda?
Znači, kurwa se.

- - - - - - - - - -

Koliko Radikali dobijaju, 1, 33 %? :hahaha: A Dveri celih 3 posto? :hahaha:

Zato ti ne treba da se brineš. DB će Čedi Prašku, kao i uvek, da namakne potrebnih 5%.

МАЛИ ПОДСЕДНИК :D

A, čemu ovaj podsetnik? Šta je svrha ovoga podsećanja? Da se podsetimo kako je Šešelj razbijao sagovornike? Pa, znamo. Nismo zaboravili. Razbija i one u Hagu. Ali, opet, kakve to sve veze ima sa ovim izborima? Da ne bi da glasam za neke klovnove samo zato što im je Šešelj predsednik stranke. Da je Šešelj ovde, pa da i razmislim o tome. Čisto da napakostim vUČKu i ostalim kvislinzima, ali oni klovnovio koji su preostali u toj stranci zaista ne mogu da ga zamene ni u čemu. Dobro, nisu svi klovnovi. Ima i poneki izuzetak, i poitam se šta ti izuzeci još uvek traže tamo.
Mrtva stranka, sa nekolicinom budaletina. Baš kao i Vukov SPO. Ispušene muštikle.

а шта беше од 2008-2012:whistling:(ДС)--2008-2014:whistling:(спс)

Zato je DS dobio 2012. godine u republici 24% a u Beogradu 38, zato sto su ljudi tako procenili politicka i komunalna pitanja.

A sta bi izvesnom Kostunici da vec 2004. napravi vladu sa Milisevicevim SPSom... To bi trebalo da mu je protivkandat, ako se dobro secam? Mozda ipak i nije bio, mada je bio na drugoj listi.
Posle Djindjica, SPS nije imao uticaj na vlast samo za vreme druge Kostunicine vlade, sredina 2007. do sredine 2008. godine.

Објављено: 5. фебруар 2014.
“Дајте нам глас да вам не буду смањене плате и пензије”

Jovan-Krkobabi%C4%87.jpg

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС предала је данас листу кандидата за парламентарне изборе и позвала 1,7 милиона пензионера и готово 800.000 запослених у јавном сектору да јој дају глас, јер ће им у супротном бити смањене пензије и плате.

“Кључ нам је да будемо у наредној Влади. Ако неки други буду на власти, онда то значи смањење и укидање пензија, смањење плата и отпуштање радника. Од животне је важности да 1,7 милиона пензионера и готово 800.000 људи у јавном сектору схвати неопходост да свој глас да правим људима, јер ће они знати да заштите њихов интерес”, рекао је заменик председника ПУПС Милан Кркобабић.

Листу СПС-ПУПС-ЈС са 31.177 потписа грађана Републичкој изборној комисији предао је заменик председника СПС Жарко Обрадовић. “Изборе нисмо желели, али их спремно дочекујемо и настављамо са препознатљивом политиком коју оличава Ивица Дачић – државна и национална политика, социјално левичарско, домаћинско…”, рекао је
Обрадовић.

Обрадовић је одбио да одговори на питање о наводима медија да је директор СПС и бивши председник Управног одбора Галенике Дејан Бацковић умешан у злоупотребе.
Избори су заказани за 16. март.

(Бета)

http://srbin.info/2014/02/05/dajte-nam-glas-da-vam-ne-budu-smanjene-plate-i-penzije/

:eek: Ma vidi ti ove, još malo će početi i da prete.

A, pazi "ukidanje penzija". Samo smanjenje im ne zvuči dovoljno dobro, pa plaše bake i deke i sa ukidanjem penzija. Hbt, nije mi jasno kako u ranijim vladama bez njih niko nije ukinuo penzije. Pa, taj Vučić, koliki god psihopata bio, ne bi imao muda da ukine penzije. Da li su ti penzosi normalni da poveruju u ovako nešto?

- - - - - - - - - -

proci ce svakako ko bosi po trnju :mrgreen:
samo ce dss biti u parlamentu sa ne vise od 7% glasova, a srs, obraz, dveri, dss i slicni zajedno nece imati vise od 15%

Samo me zanima koja budala će opet glasati za mrtvi DSS. Pa, lakše se pokrenu na akciju oni šumski Enti iz Gospodara prstenova od Koštunice i njegovih mudrosera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back