DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Ne trpaj mene ni u kakvu kofu. Lepo sam ti rekao da nisam član Dveri, aktivista ili kako god to hoćeš da nazoveš. Nijedan od ljudi kojima sam nudio da se vidimo uživo nije prihvatio, baš me zanima zašto? Ja, sa druge strane, nemam šta u životu da krijem, to može da proveri svako ko želi, apsolutno mi nije problem. Nigde nisam skrenuo sa teme, čak sam se i izvinio zbog svog pogrešnog verovanja, a od tebe, na drugoj strani, nikada nisam čuo ništa slično, čak ni onda kada sam ti rekao da si u prikazu svojih godina omašio za skoro tri, i to prema sopstvenim izjavama na forumu, a ukaži ti meni gde ja lažem, ili sam slagao?
Ja dugujem izvinjenje tebi jer nisi obratio paznju na moj tekst koji je bio namenjen onima koji su postavljali brojku 150 citiranjem B92.
Ti si, pretpostavljajuci da sam nastavio postavljenje fotki sa skupa, branio mene i za to ti se iskreno zahvaljujem. Ja zaista nikada ne kroistim podvale vec iskljucivo dokumente. Ako se u tome dogodi neki propust, uvek priznam i izvinim se.
Ovo je bilo namenjeno iskljucivo @Misi posto se on i ja malo naganjamo sa matematikom, sto je vec opste poznato. On je tvoje "branjenje" mene iskoristio da skrene sa sustine.
Zato se jos jednom tebi zahvaljujem i izvinjavam!

Mag za rešenja i saznanja. 
Tako je!