izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne lupaj...DS će imati najviše, Preokret u ovoj koaliciji minimum 8...SPS ne znam...:think:

Не знам ниједног човека који ће да гласа за ДС, не рачунајући њихове чланове странке. Значи, за њих ће гласати они који имају чист лични интерес. Од осталих људи мало ће гласати за њих јер је много људи који су гласали за њих разочарано. И ја сам гласао за њих јер у то време нисам уопште пратио политику а оно мало медија што сам пратио је учинило своје.

Не знам ниједног човека који ће да гласа за ДС, не рачунајући њихове чланове странке. Значи, за њих ће гласати они који имају чист лични интерес. Од осталих људи мало ће гласати за њих јер је много људи који су гласали за њих разочарано. И ја сам гласао за њих јер у то време нисам уопште пратио политику а оно мало медија што сам пратио је учинило своје.

Ljudi ce glasati za DS upravo protiv Tome.

Pa većina će biti za njih, u predsedničkim su sigurica, a i ove će dobiti, e sad...jbga nema boljeg, ima preslikani SNS...ko stvoreni su za koaliciju.:lol:

Pa većina će biti za njih, u predsedničkim su sigurica, a i ove će dobiti, e sad...jbga nema boljeg, ima preslikani SNS...ko stvoreni su za koaliciju.:lol:

То је најгора могућа комбинација која ће се вероватно и десити јер то диктирају наши непријатељи а њихови послодавци. Ближи се 06. мај. За 17 дана ћемо знати, бар приближно, на чему смо.

1841_strip.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back