RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.718
Koliko ceniš da će DS da ima?![]()
25%, Preokret 8%, SPS 10%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ceniš da će DS da ima?![]()
Dajte neku anketu da vam napravim vladu dok imam vremena...![]()
"Легендарни градоначелник Њујорка" - Марко Ђурић, СНС.
Амерички пиони.
Радикали су договорили братимљење Београда и Санкт Петербурга.
Ne lupaj...DS će imati najviše, Preokret u ovoj koaliciji minimum 8...SPS ne znam...![]()
Не знам ниједног човека који ће да гласа за ДС, не рачунајући њихове чланове странке. Значи, за њих ће гласати они који имају чист лични интерес. Од осталих људи мало ће гласати за њих јер је много људи који су гласали за њих разочарано. И ја сам гласао за њих јер у то време нисам уопште пратио политику а оно мало медија што сам пратио је учинило своје.
25%, Preokret 8%, SPS 10%

Не знам ниједног човека који ће да гласа за ДС, не рачунајући њихове чланове странке. Значи, за њих ће гласати они који имају чист лични интерес. Од осталих људи мало ће гласати за њих јер је много људи који су гласали за њих разочарано. И ја сам гласао за њих јер у то време нисам уопште пратио политику а оно мало медија што сам пратио је учинило своје.

Pa većina će biti za njih, u predsedničkim su sigurica, a i ove će dobiti, e sad...jbga nema boljeg, ima preslikani SNS...ko stvoreni su za koaliciju.![]()
Ljudi ce glasati za DS upravo protiv Tome.
Vestacki se stvara atmosfera ZA ili PROTIV Tome ili Tadica.
Osmisljeno u Briselu i Vasingtonu. To je za njih "iz keca u kec"!
Hm...DS i SNS naprave vladu i ispale Ivicu...![]()

Kako bi to bio show program, pa i Krsta bi promenila ime kao forum![]()

Ma moraju da naprave...ciljevi su im skroz isti.![]()
da nerviraju forumase Krste ?![]()

Naravno, nema sta, ali oni ce osvojiti najvise glasova.