izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi koji su uzeli po 1200 din.za potpis koliko je Djilas placao da se Dveri proguraju sa listom :mrgreen: te gladne jadnike koji su se ponizili jos jednom :evil:, njih tih 1200 din. ne obavezuje da uniste sopstveni zivot 6.maja....:mrgreen:

kako vas iz SNSa nije sramota da tako podmuklo lazete bez ikakvih dokaza i argumenata?

vi koji glasate za Nikolica i Vucica, 2 pajaca i cirkuzanta nekome nesto da kazete

mene ce biti jako sramota ako jedan tip kao sto je Nikolic bude cinio neku vlast u Srbiji

glasacu za Tadica u drugom krugu samo da sto manje gledam grobarovu facu na tv-u

Барем да си плаћена да пишеш овакве ствари, него ти то, онако, из обожавања до лудила.
Ako si ti zaludjenik ili placenik,ne znaci da mozes zaludjivati ni ispirati mozak nekome:zcepanje:
Ova mizerija od Dveri-Djilas,u Novom Sadu su placali 1200 overen potpis...Ako ti prodajes i zivis od magle,ne znaci da mozes da zamagljujes:zcepanje:

Reč na reč

Tokom predizborne kampanje, Radio-televizija Srbije, uz tehničku podršku OEBS-a, CeSID-a i Američkog Nacionalnog Demokratskog Instituta, organizuje tri debate sa predstavnicima sedam lista parlamentarnih stranaka u Srbiji
Prva debata - 19. april, 21:05 čas, 1. program RTS

Zaključna lista učesnika u debati "Reč na reč".

1. Ispred izborne liste Izbor za bolji život - Boris Tadić: Slobodan Homen

2. Ispred izborne liste Srpska radikalna stranka - Dr Vojislav Šešelj: Dr Aleksandar Martinović

3. Ispred izborne liste Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić: Dr Zoran Stanković

4. Ispred izborne liste Čedomir Jovanović - Preokret: Bojan Đurić

5. Ispred izborne liste Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić: Marko Đurić

6. Ispred izborne liste Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica: Milica Radović

7. Ispred izborne liste Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Jedinstvena Srbija: Milan Krkobabić.

Једини послали председничког кандидата.:lol:

kako vas iz SNSa nije sramota da tako podmuklo lazete bez ikakvih dokaza i argumenata?

vi koji glasate za Nikolica i Vucica, 2 pajaca i cirkuzanta nekome nesto da kazete

mene ce biti jako sramota ako jedan tip kao sto je Nikolic bude cinio neku vlast u Srbiji

glasacu za Tadica u drugom krugu samo da sto manje gledam grobarovu facu na tv-u

Ocekivano, zar si mislio da ne znamo?
:cool:

Sta je kod tebe od ovo troje?

Сутра имаш занимљиву емисију на ТВ, гостују председнички кандидати, потенцијални колациони партнер напредњака муфтија Муамер Зукорлић, Владан Глишић (Двери) и Зоран Драгишић (Покрет радника и сељака).

Петак, 20. април, 21:12, РТС, емисија "Да можда не".

Сутра имаш занимљиву емисију на ТВ, гостују председнички кандидати, потенцијални колациони партнер напредњака муфтија Муамер Зукорлић, Владан Глишић (Двери) и Зоран Драгишић (Покрет радника и сељака).

Петак, 20. април, 21:12, РТС, емисија "Да можда не".

Hvala na "pozivu", necu gledati emisiju, nezanimljivi gosti, pozovite svoje koaliciione partnere u najavi(tadicevce) , Djilas nece propustiti da navija, to je sigurno!

[/B]Naravno, Riki, i ja zelim najbolje Srbiji, zato nikad ne bih svoj glas dala vecem zlu- Dverima!

ajde Biljo pile moje reci mi zasto smatras da su Dveri zlo, dobro mi argumentuj i obecavam da necu glasati za njih, da cu prestati da ih podrzavam i da cu na svim nivoima glasati za SNS (i onako sam planirao na lokalnim da glasam za njih samo zbog ljudi koji su tamo)

Ako kojim slučajem DS i SNS oforme vladu, nadam se da će se narod opametiti i pobiti gamad i na čelo države postaviti Karađorđeviće.
Mislim da to ne bi bilo gore od ove "demokratske" diktature. Naš narod nestaje, emigrira, gladuje i polako mu se cepa parče po parče teritorije. Kroz 50 godina ko zna u kakvom ćemo obliku postojati. Ugled u svetu je veoma srozan i nizak. Narod se ne može izboriti sa oligarhijom, uticaj zapada je veliki.
Ustavna monarhija može biti rešenje.

Али зашто нећеш да гледаш муфтију који ће подржати Николића у другом кругу?
Svako ima pravo da podrzi koga zeli, vas jedna malocas napisa da ce u drugom krugu podrzati Tadica, i nadam se da smo te podrske apsolivrali?
Ne, necu da gledam one koji su placeni da lazu narod, cim njih vidim padne mi Djilas na oci:(

Svako ima pravo da podrzi koga zeli, vas jedna malocas napisa da ce u drugom krugu podrzati Tadica, i nadam se da smo te podrske apsolivrali?
Ne, necu da gledam one koji su placeni da lazu narod, cim njih vidim padne mi Djilas na oci:(

ne samo da ih gledas vec ih i bezuslovno podrzavas

Vucic kao radikal: Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica su srpski gradovi

Vucic kao naprednjak: iz mojih usta nikad niste culi tako nesto

Ako kojim slučajem DS i SNS oforme vladu, nadam se da će se narod opametiti i pobiti gamad i na čelo države postaviti Karađorđeviće.
Mislim da to ne bi bilo gore od ove "demokratske" diktature. Naš narod nestaje, emigrira, gladuje i polako mu se cepa parče po parče teritorije. Kroz 50 godina ko zna u kakvom ćemo obliku postojati. Ugled u svetu je veoma srozan i nizak. Narod se ne može izboriti sa oligarhijom, uticaj zapada je veliki.
Ustavna monarhija može biti rešenje.

Боље имати коалицију ДС-СНС или чак КП-НСДАП него овакве Карађорђевиће на власти.

Монархија није решење него непотребан трошак.

ne samo da ih gledas vec ih i bezuslovno podrzavas

Vucic kao radikal: Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica su srpski gradovi

Vucic kao naprednjak: iz mojih usta nikad niste culi tako nesto

Вучић је склон лагању, а ко лаже, тај и краде, каже наш народ. Не бих ја могао таквима да дам глас.

naravno, cak ima i knjiga o njegovim lazima i prevarama

samo ljudi sa ostecenjem na mozgu mogu da glasaju za takvog pajaca

skupstina%20ruzic%20cita%20knjigu.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back