Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118

Kakva ofanziva? Mislim da je RTS isunio kvotu za Dveri. Valjda će morati i za predsedničkog kanditata jednu emisiju i kraj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bosko je jedan kulturan i vaspitan covek ali i ono malo vremena je efektnije nego sva isprazna prica ove dvojice.
Najveci fazon je bi kada mu Maric rece, (parafraziram)"...pa sta ces ti ovde? posteni obicno ne gostuju u ovim emisijama..." ili " azto vas iz Dveri i nema na TV sa nacionalnim frekvencijama..."
Dominirate !!!!

Dominirate !!!!

Dominirate !!!!
Центар за демократију и развој :
СНС-НС 30 %
ДС-СДПС-ЛСВ-ДХСС 27 %
Преокрет 10 %
СПС-ЈС-ПУПС 9 %
СРС 7 %
ДСС 5 %
УРС је далеко испод цензуса (мање од 2 %)
Примећује се да је велики број расутих гласова (12%), ајде да претпоставимо чак и да СДА, СВМ и остале мањине које не иду са ДС, СНС, ЛДП збирно имају и 4 %, опет је то бар 8 % расутих гласова испод цензуса.
Биће неизвесно...

Фале још неке парламентарне...
Центар за демократију и развој :
СНС-НС 30 %
ДС-СДПС-ЛСВ-ДХСС 27 %
Преокрет 10 %
СПС-ЈС-ПУПС 9 %
СРС 7 %
ДСС 5 %
УРС је далеко испод цензуса (мање од 2 %)
Примећује се да је велики број расутих гласова (12%), ајде да претпоставимо чак и да СДА, СВМ и остале мањине које не иду са ДС, СНС, ЛДП збирно имају и 4 %, опет је то бар 8 % расутих гласова испод цензуса.
Биће неизвесно...

Има да лобирам код мојих Црногораца који су држављани Србије за СНС

Не могу да гледам ТВ, жена ми је жестоко антиполитичарски распложена, каже да би свима еббала кеву
 !
!Нагледао сам се разних глупости, али овакви још нисам видео.
-Николић увек разбије Тадића у првом кругу, ове године ће јаз разлика бити већа него икад.
-Јадранка Шешељ не може прећи неких 7%, да је Шешељ лично, можда би и стигли далеко.
-Зукорлић неће подржати Тадића, тај никога осим бошњачких странака неће подржати.
И најважније, то што неки кандидат да савет својим гласачима да гласа за Тадића или Николића не значи да ће бити пресудно. Зар мислиш да ће рецимо гласачи ДСС-а подржати СНС који има супротне ставове од ДСС-а?! Када склопе постизборну коалицију, то је друга прича. Али на председничким изборима нема таквих марионетских потеза.
Политичка емисија на РТС-у од синоћ у којој су учесвовали представници три мање политичке организације.