- Poruka
- 779
Glasanje je namesteno odakle ovim kradikalima ovoliko glasova pa oni nece preci celzjus.
Ja glasam u ovoj majci
Ja glasam u ovoj majci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ,gledam neke strane sajtove kad ono svugde neki baner "Zaokruzi 1." ... Ko to placa ***

Znam vlasnika kombija, ustvari njegovog sina.
glasaj za ceedu i sve je u reeeduKriminalno. U danasnjem Blicu na stranici rezervisanoj za predstavljanje predsednickih kandidata pise da je Nikolic gradjevinski tehnicar. Bezobrazluk. U Novostima su ispali korektni i napisali da je diplomirani menadzer sto i jeste. Znaci 'ladno coveku "skinuli" fakultet.
glasaj za ceedu i sve je u reeedu
glasaj za ceedu i sve je u reeedu

Kriminalno. U danasnjem Blicu na stranici rezervisanoj za predstavljanje predsednickih kandidata pise da je Nikolic gradjevinski tehnicar. Bezobrazluk. U Novostima su ispali korektni i napisali da je diplomirani menadzer sto i jeste. Znaci 'ladno coveku "skinuli" fakultet.

Telefonska anketa a zvali samo po Zemunu i recimo... Kaluđerici![]()
Pazi neko da glasa za naprednjake? Toma grobar da dobije na izborima? Phahahahahaha![]()
Svaki put na izborima iste maloumne životinje pokušavaju da se dočepaju vlasti, para, luksuza, fotelja![]()
Vidi ovi radikali se kandiduju sa ovim robijašem šešeljem![]()
Smehotres![]()

Šta je ovo, neka Hrvatska agencija za istraživanje???![]()
Pa koliko ih je koštalo to zivkanje iz inostranstva i zapitkivanje?![]()
![]()