izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да се носите у вражју матер и ти и сви остали које сте за улазак у НАТО ! Личите ми на цуру која после силовања потписује изјаву да је то заслужила "непримереним понашањем".

Kuku, al će da bude otrežnjenje oko Svetog Ilije!

Углавном очекујем да ово буду парламентарне странке (по редоследу освојених гласова)

1. Покренимо Србију-Томислав Николић
2. Избор за бољи живот
3. СПС-ЈС-ПУПС
4.-5. Преокрет, СРС
6. ДСС

На самој граници биће УРС

од мањина очекујем успех Савеза Војвођанских Мађара, као и албанске коалиције.

Од нове власти (да не прејудицирам ко ће је чинити) очекујем окретање ка потпуно тржишној економији, реал-патриотизам (осећај бриге за Србију али на изводљив начин, не главом кроз зид), мудру спољну политику која ће учврстити односе са Русијом али бити свесна да морамо и опрезно и промишљено са Западом (у том односу бити чисто рационалан, извући максималну корист, бити свестан наше снаге и њихове али ипак извући нешто за Србију).
Косово није држава и не сме да буде, Војводина није Република нити сме да буде.
Корупција се сече законима и сечом у својим редовима.

Нацистичка партија Немачке против прогона Јевреја !

Чули да се Динкић противи страначком запошљавању :lol::lol::lol:

Џена Џејмсон обећала да неће улазити у сексуалне односе !
Иван Ивановић обећао да неће да зафркава Карлеушу !

Милка Цанић обећала да ће се обраћати са "Добро јутро" !
Шешељ обећао да неће да понижава Хашки Трибунал !
Наташа Кандић обећала да ће дете крстити у Српској Православној Цркви и учити га да су Бошњаци, Црногорци, Македонци и Далматинци настали од Срба !
Тадић обећао да неће улазити у штале пред изборе !
Кркобабић обећао да ће се ПУПС залагати за већа улагања у омладину и спорт !
ЛДП обећао да ће се супроставити геј паради !

:lol::lol::lol:

Нацистичка партија Немачке против прогона Јевреја !

Чули да се Динкић противи страначком запошљавању :lol::lol::lol:

Џена Џејмсон обећала да неће улазити у сексуалне односе !
Иван Ивановић обећао да неће да зафркава Карлеушу !

Милка Цанић обећала да ће се обраћати са "Добро јутро" !
Шешељ обећао да неће да понижава Хашки Трибунал !
Наташа Кандић обећала да ће дете крстити у Српској Православној Цркви и учити га да су Бошњаци, Црногорци, Македонци и Далматинци настали од Срба !
Тадић обећао да неће улазити у штале пред изборе !
Кркобабић обећао да ће се ПУПС залагати за већа улагања у омладину и спорт !
ЛДП обећао да ће се супроставити геј паради !

:lol::lol::lol:

:neutral:

90p84g

:super:

inace radikali da li prepoznajete po sledecem opisu vaseg clana
nizzi momak izmedju 20i25 godina, svetao ten i veoma svetla plava kosa, nosi dux crni sa vasim natpisom i hooda pomalo manijakalno
kad sam cekao na semaforu preko puta doma omladine video sam da nije cisst sasvim, kad smo krenuli krenuo je i on onda je zastao iza meene i nastavio trcecim namerno glasnim koracima, naglo se zaustavio pogledao gore dole leevo i vratio se, bas sam se uplasio njegovog cudnovatog ponasanja, cak se i dvojica policajaca zapitali sta radi taj
kontrolisite ih maalko

inace radikali da li prepoznajete po sledecem opisu vaseg clana
nizzi momak izmedju 20i25 godina, svetao ten i veoma svetla plava kosa, nosi dux crni sa vasim natpisom i hooda pomalo manijakalno
kad sam cekao na semaforu preko puta doma omladine video sam da nije cisst sasvim, kad smo krenuli krenuo je i on onda je zastao iza meene i nastavio trcecim namerno glasnim koracima, naglo se zaustavio pogledao gore dole leevo i vratio se, bas sam se uplasio njegovog cudnovatog ponasanja, cak se i dvojica policajaca zapitali sta radi taj
kontrolisite ih maalko

Имао си много среће. Изгледа да је опет изгубио нож.

Углавном очекујем да ово буду парламентарне странке (по редоследу освојених гласова)

1. Покренимо Србију-Томислав Николић
2. Избор за бољи живот
3. СПС-ЈС-ПУПС
4.-5. Преокрет, СРС
6. ДСС

На самој граници биће УРС

од мањина очекујем успех Савеза Војвођанских Мађара, као и албанске коалиције.
3.dss

Мислим, шта рећи. "Квалитетна листа".:hahaha:

Ha,ha, pravo u centar...............Nikolic obecao svakom seljoberu da ce biti poslanik ako izda, puh koji ljigavac. Fato, Biljo,Aco, jel ste poslanici ili ce Toma ladno da vas odhebe:zcepanje::zcepanje: ha,ha, a ovamo pricaju kako su si posli za Tomom jer je on doprineo rejtingu stranke, pa ako je tako cemu onda obecanja te vrste............:dash::dash:

odlican video, ovvo treba pustati svakih 15 minuta

Владимир Димитријевић је врло опрезан и тешко га је преварити. Ово је одличан видео за све оне који тврде да су Двери екуменисти и да су издали Владику Артемија.

Posto je ovo opsta tema o izborima, napisacu ovde.
Clan RIK (ispred SNS) Vladimir Djukanovic preko talasa Fokus-radija (sa nacionalnom frekvencijom) izjavljuje da Dveri nisu prikupile NIJEDAN potpis za listu vec da im je to NEKO samo izoveravao.
Ovo su toliko teske optuzbe da je neophodno da se ili Dveri diskvalifikuju sa izbora ili ovaj clan RIK "oslobodi" svog clanstva u RIK.
Treceg nema, sto rece njegov sef partije!

Poslednja izmena:
DZOS ne uzbudjaVaj se mLogo zbog Vladu, covek je komeNdija, slusam kad god mogu njegove mudro sti :D

Nije problem Vlada kao Vlada. Neka svako o njemu zakljucuje sam.
Ali, on je CLAN R(epublicke) I(zborne) K(omisije) koja je zaduzena da brine o zakonitosti svih izbornih radnji.
Lista je prihvacena i proglasena pod rednim brojem 8 "RIK je naknadnom proverom utvrdio da 293 lica nisu bila upisana u jednistven birački spisak, da je 95 njih podržalo drugu izbornu listu, tako da je ukupan broj izjava birača koju podržavaju izbornu listu Dveri 14.507."
Dakle, ne moze se on ponasati tako sto ce iznositi optuzbe o krsenju Zakona koje nije utvrdilo telo kome on pripada i zato ja nikako ne bih presao preko toga.
Neka on vodi svoju emisiju kako hoce ali sada je on i clan RIK i svaka rec vezana za rad tog tela ima drugu dimenziju.
Neka bar ostane ovde zapisano. Nije on bilo ko stagod ti i ja o njemu mislili. On je visoki zvanicnik stranke koja sutra moze doci na vlast i nije na odmet ukazati na ovakvo ponasanje. Sta bi tek radili takvi ako bi se docepali vlasti?
Zato necu da cutim o kome god da se radi.
Moj zivotni moto je istinito i posteno, pa makar mi to bilo poslednje.

Poslednja izmena:
Прво, добар дан, није ме дуго било на форуму, али ето вратио сам се. Идем ја тако градом, веровали или не, али сви плакати исти ... Једини плакат који није исти је овај:

405136_2631646845180_1675661091_1636382_1557526257_n.jpg

:hahaha1:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back