izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ДСС није толико тврд у ставовима, а и преко 90 % функционера и чланова ДСС себе сматра за интелектуалну елиту, а радикале за сељобере.
Чак и да се то деси, ДСС би се поцепао и нестао лагано са сцене...
ДСС ти је рецимо једина странка у којој не постојаш по дифолту члан него им малтене неку врсту цирицулум витае шаљеш, па ако те прихвате, члан си, а ако не задовољаваш њихове критерујеме, не примају те.
Једина елитистичка странка у Србији.

ДСС није толико тврд у ставовима, а и преко 90 % функционера и чланова ДСС себе сматра за интелектуалну елиту, а радикале за сељобере.
ДСС ти је рецимо једина странка у којој не постојаш по дифолту члан него им малтене неку врсту цирицулум витае шаљеш, па ако те прихвате, члан си, а ако не задовољаваш њихове критерујеме, не примају те.

Какве то везе има са коалицијом. По томе онда не би могли нисаким, осим са Дверима.

Nisam znao. Sada ih jos vise cenim! Konacno da nekome nije bitan kvantitet vec kvalitet (ako je uopste o kvalitetu u politici moguce govoriti).

Dignimo se braćo slatka podignimo glas, matori i mladi u istom stroju, za Srbiju je spas

Studenti, đaci, radnici seljaci poštena inteligencija a ne akademija.

Srbija je umorna od loših vijesti, ajde menajte sad nešto ili u čitulji svi ćemo se sresti

Nećemo više da slušamo te laži mi rintamo ko stoka dok vi drkate na plaži.

Skupite se sindikati postanimo braća, ako tako ne bude ostasmo bez gaća.

Radim kao stoka za 150 evra, tajkuni mnogo više troše mesečno na kera

Nista novo u govoru predsednika Tadica koji kaze: Mi sve i da necemo, MORAMO da pobedimo...ali je novost sledece:

Вест није могуће коментарисати

Dakle, ukidaju se i komentari na RTS-u(sajt):eek:

Nista novo u govoru predsednika Tadica koji kaze: Mi sve i da necemo, MORAMO da pobedimo...ali je novost sledece:

Dakle, ukidaju se i komentari na RTS-u(sajt):eek:
Da si mi ziva i zdrava, nije to nista novo na tom sajtu. Ja sam odavno prestao da idem tamo. I ne samo tamo! Opsta pomrcina je odavno zapljusnula Srbiju.

NIsam ni ja cest gost, ponekad sam pokusavala da proturim koji komentar, nikad nije objavljen (jer nije podoban) ali da ovako bez rukavica i privida (samo) da se,eto, moze komentarisati, i to ukinuli bez pardona.

Da li zato sto se Tadic izlanuo da sve i da nece, MORAJU pobediti?
Kako?
RTS zna nesto mnogo vise od ostalih?
Kradja glasova, ili neka druga podvala?

Videcemo, nema nam druge nego da cekamo, ne znam gde cu 6. maja slusati sta se desava (uvece), svi mediji su njihovi, slava mi je, znam da ce mnogi hteti da cuju (svadju na slavi necu dozvoliti ni pod razno, moji gosti to znaju), gde mislis da bismo mogli biti dobro obavesteni?

Videcemo, nema nam druge nego da cekamo, ne znam gde cu 6. maja slusati sta se desava (uvece), svi mediji su njihovi, slava mi je, znam da ce mnogi hteti da cuju (svadju na slavi necu dozvoliti ni pod razno, moji gosti to znaju), gde mislis da bismo mogli biti dobro obavesteni?

Pa, ovde, na forumu. Tu će da se sliju informacije sa svih strana, iz raznih medija, a biće i izveštaja sa terena...

.

Slavim, ali sam sigurna da ce svi zeleti da cuju rezlultate pa cu se snaci, imam ja pomoci, a i brza sam:)))

Ja ipak mislim da se kradje mogu spreciti. Ako sve stranke imaju svoje clanove na svakom BM i ako su u stanju da prebroje galsove, valjda nije problem sabrati sve te podatke? Pogotovo sto je danas svakome dostupan kompjuter i mobilni telefon.
Ja se plasim da ce narod opet podleci ovoj strahovitoj medijskoj ofanzivi lazi i obecanja.

Pa ljudi ovo nije normalno koliko je ova kampanja smesna a tek je pocela... Ovaj Tadic samo sto ne izadje iz frizidera, tako se lik uglavio na svim kanalima da je bukvalno na svakom programu i gde god da okrenes. Sto se njegovih reklama tice to je takvo foliranje a dijalozi su mu u rangu persil praska, merix-a kalgona ili cega vec :hahaha: . Da li ste vi videli ono ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back