izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

To si ti hteo da pravis sprdacinu od glasanja, kad si glasao za radikale, al osim tebe i bandija, nema drugih "preletaca" u stranci, tako da ti je propao plan da "izbore" proglasis nevazecim:D

u RL mogu da vas izvuku siptari, onih milion sa srpskim pasosima

Ma ok je što sam ja na krstarici glasao za one za koje sigurno neću na izborima, problem je što ste vi ostali ozbiljni:lol:

Ako ove rezultate uzimaš kao relevantne - grdno ćeš se razočarati.
Opet:lol:

Ma ok je što sam ja na krstarici glasao za one za koje sigurno neću na izborima, problem je što ste vi ostali ozbiljni:lol:

Ako ove rezultate uzimaš kao relevantne - grdno ćeš se razočarati.
Opet:lol:

Pa ja sam ti rekla, ovde ne glasaju kosovski siptari sa srpskim pasosem. Kako je moguce da na popisu ima 7 miliona ljudi, a u birackim spiskovima isto toliko?

Dozvolite da nešto kažem. Da li znate ko je najzaslužniji za pokretanje privrede u proteklih 10 godina? Dok su se drugi političari bavili uglavnom ličnim i sebičnim ciljevima, Mlađan Dinkić, G17+ i URS su uspeli da spuste inflaciju sa 120% 2000. godine na 9% 2003. godine. 2006. godine iz kriminalnih kandži porodice Karić, "Mobtel" je preuzet i prodat po rekordnoj ceni. U međuvremenu, u zemlju su dovedeni "Norma", "Jura", "Falke", "Panasonic", "Beneton", "Gorenje", i iznad svih- "Fiat". Sve su to konkretni rezultati rada. Dakle, ako se još niste odlučili kome ćete dati vaše poverenje, imajte u vidu šta su sve "Regioni" uradili za Srbiju. Naš naredni korak po dolasku na vlast biće regionalizacija zemlje u suštinskom smislu.

hm, a gde su milioni sa kipra?
i zasto mladja radi na "decentralizaciji"? ne pratim previse tu komediju od politicara jos od kad je priznao da je lagao za akcije a sad me bas zanima kako to planira da sprovede plan decentralizacije :)

Obratite pažnju na sledeći podatak:

11,70% anketiranih kažu - Nije na listi.

Bilo bi dobro da ustanovimo ko je taj što nije na listi.

To je skoro 12 % što nije za bacanje.

Gde je sad onaj Drug Stari da nam pojasni hoće li Joška Broz učestvovati na izborima ili neće?

hm, a gde su milioni sa kipra?
i zasto mladja radi na "decentralizaciji"? ne pratim previse tu komediju od politicara jos od kad je priznao da je lagao za akcije a sad me bas zanima kako to planira da sprovede plan decentralizacije :)
Svi znaju da na Kipru nije bilo miliona, osim toga, niko, pa ni gospodin Dinkić, nije mogao da predvidi krizu. Da nije bilo krize, akcije bi verovatno vredele kao što je on rekao.

Svi znaju da na Kipru nije bilo miliona, osim toga, niko, pa ni gospodin Dinkić, nije mogao da predvidi krizu. Da nije bilo krize, akcije bi verovatno vredele kao što je on rekao.

Daj ti meni moju akcijicu koju si obeć'o i teraj se u regione

Mislim da poverenje tebi mogu da daju samo kreteni

Poslednja izmena od moderatora:
Izvini, a ko sam to ja? Ja sam samo još jedan običan građanin koji želi dobro svojoj državi i politički podržavam najperspektivniju, najzreliju i najnormalniju političku opciju u zemlji
bruka brate...
looodilo:hahaha1:

Dajte ljudi dodajte mu još - njega, samog u anketu. Da vidimo da li se ON krije u tih 11%
Živo me zanima

Poslednja izmena:
bruka brate...
looodilo:hahaha1:

Dajte ljudi dodajte mu još - njega, samog u anketu. Da vidimo da li se ON krije u tih 11%
Živo me zanima
Samo me vi zezajte. Ova "Krstarica" je leglo lažnog nacionalizma i šovinizma, a mediji su pod kontrolom DS-a. Dakle, prave rezultate ćete videti na izborima, pa ćete se iznenaditi kako narod ceni konkretne rezultate!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back