izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dacic: Sve cu ih pobediti (B92)..

Da li mu je neko rekao da ne odlucuje on o tome, i da policija cije je on vajni ministar, ne moze ni pendrekom da mu omoguci pobedu na Predsednickim izborima, a sad se nada trecem mestu na Republickim...

Nejasno je ko glasa za SPS, zbog cega?
Milosevic je bio taj koji ih je jos odrzavao u pol. zivotu, a sad svaki gradjanin zna da ako da glas za SPS - dao je Tadicu i kompaniji?

Ne znam, videcemo, ali zaista je preterao ovaj Dacic, ne moze se vise ziveti od njega, posle BoTe najzastupljeniji je na svim televizijama, a preti da stigne BoTu mada je - realno- to nemoguce:confused:

Не колегинице, ову тактику користе малтене сви озбиљнији политичари, исплати се. Уосталом, ако СПС-ПУПС-ЈС пређе неких 15%, они и јесу победили јер без њих у том случају нико не може формирати владу. За њих је то победа, итекако.

С обзиром да ће бити неких листа испод цензуса, за формирање власти биће потребно око 46 %, а не 51 % гласова.
Nisam znala...
Mislim da bi "beli listici" pomogli opoziciji, ali, videcemo, mada ne razumem ako vec neko hoce da u kutiju ubaci prazan listic, sto se muci da dolazi?
Dosao ne dosao, ubacio ne ubacio, rezultat je isti, ali dobro kako ko odluci, ima pravo.

Не колегинице, ову тактику користе малтене сви озбиљнији политичари, исплати се. Уосталом, ако СПС-ПУПС-ЈС пређе неких 15%, они и јесу победили јер без њих у том случају нико не може формирати владу. За њих је то победа, итекако.
Naravno da je za njim pobeda, ali Dacic je izgubio glasove onih koji jos uvek pamte i vole Milosevica, Krkobabic ne da nije povecao penzije nego su one zbog ..toga i toga..realno manje, Palma pljacka Budzet da bi namirio svoj grad i slao one silne "ekskurzije" ili ih sam predvodio, i sta sve ne?

Velika nepoznanica su ovi izbori, samo se bojim da ce rezultat biti poznati scenario jos od petooktobarskog pucha:(

Kao sto verovatno vec znate veliko dastanje obavice se 6 maja 2012 gde ce raja birati medju brojnim kandidatima ko ce da je tlaci i ponizava naredne cetiri godine.Pored palamudarnog dastanja za narodnu smrdustinu odrzace se i dastanja za lokalne obor knezove i buljubase.
Da li ce dastanje biti odrzano i za glavnog dahiju ostaje tek da se vidi.

O svemu ovome ste mogli da citate i da slusate u davnasnjem hitu “Pocetak dastanja protiv dahija” narodnog umetnika i guslara Sase Matica Visnjica,ukoliko niste da vam predstavimo kandidate:

Vodje trenutne pozicije i dahijskog rezima

tadicf.jpg

Najstariji po cinu medju dahijama,stozer dahijskog rezima,mnogo putuje po pasaluku,voli da se izvinjava.

dacic.jpg

Zaduzen za bezbednost u pasaluku i javni nered i nemir,resava se suparnickih gangova lako i efikasno,omiljena boja plava,nekada je bila crvena.

dinkic.jpg

Zaduzen za finansiranje i poreski aparat,skupljanje haraca,oporezivanje,dazbine i prihode,cesto tezgari po vasarima.

cedap.jpg

Zaduzen za liberalno obrazovanje omladine i kontakte sa Turcima,glavni distributer brasna odljicnog kvaljiteta.

Pretendente da zamene dahije treba traziti medju ovim kandidatima:

alijagusanac.jpg
Medju glavnim pretendentima,jos nije saznao za dastanje,zasluzan za predhodni hatiserif.

hafizpasa.jpg

Krece se po Ravnoj Gori,i bio na udaru Aganlijinih snaga nereda i nemira,potpuno pismen.

hursidpasa.jpg

Krece se u rejonu Vojvodine,red zavodi gvozdenom stakom.

kulinkapetan.jpg

Stoluje u Cacku,poseduje buldozere i ostalu gradjevinsku opremu,fermanom o zeleznicama-prugama—vozovima unapredjen u magistra.

maraslialipasa.jpg

Pobegulja,navodno izdao Sulejman pasu Skopljaka,lako sklapa sporazume i lako se kompromituje,posti redovno.

Nastavak

mustafapasa.jpg

Najstariji clan opozicije,odavno ima penzijska invalidska primanja,zivece dok ne postane dahija.

omerpasalatas.jpg

Pridruzeni clan dahijske koalicije i sledbenik teorije da od mira nema leba,kreca se po Raskoj oblasti.

smailagacengic.jpg

Vidjen u reonu Jagodine gde skuplja ljude za dastanje.Ima tajno veoma visoko oruzje.

sulejmanpasaskopljak.jpg

Sam svoj majstor,vecita opozicija dahijama,ima ekspozituru u Hagu.

Ja kao totalno apoliticki orjentisan izlazim na dastanje da ne bih glasao,to smatram svojom gradjanskom duznoscu.

Naravno da je za njim pobeda, ali Dacic je izgubio glasove onih koji jos uvek pamte i vole Milosevica, Krkobabic ne da nije povecao penzije nego su one zbog ..toga i toga..realno manje, Palma pljacka Budzet da bi namirio svoj grad i slao one silne "ekskurzije" ili ih sam predvodio, i sta sve ne?

Velika nepoznanica su ovi izbori, samo se bojim da ce rezultat biti poznati scenario jos od petooktobarskog pucha:(

Nije Dacic izgubio te glasove.
Te glasove mu zadrzava Mrkonjic sa drzanjem Slobine slike, posete nj. grobu, prisustvom skupu SRS za slobodu Seselju, oslobadjanjem Mire i Marka, koalicijom sa PUPS-om,...
Zna on odlicno za pilece pamcenje, na nasu zalost!

.

Lepo su se uvalili ovi naši političari, samo se vrte u krug, briga njih da li će da budu u vlasti ili opoziciji, dobro je i jedno i drugo. Nit' imaju šta da ponude, nit' uopšte razmišljaju da nešto ponude: Ne veruju ni u šta, osim u moć novca. Računaju na neobaveštenost, zaboravnost i apatiju naroda. Mogu da imaju 100 afera iza sebe, i grešku do greške, opet se ponosno kandiduju i bezobrazno nude svoje usluge.

.

Dakle na osnovu ovog naseg uzorka od 155 glasaca, dosad su cenzus presli:

1) Dveri 17,42 %
2) DSS 16,13%
3) SRS 14,19 %
4) SNS 11,61 %
5) DS 5,81%

Ispod cenzusa su:

6) LDP/SPO 3,87 %
7) LSV 2,58 %
8) SPS/PUPS/JS 2,58 %

:D

....

"Zanimljivo da na ovom forumu Zveri imaju glasača koliko DS i SNS zajedno."

Ovo je citat sa jednog foruma gde su me pre 2 godine izbacili zbog toga sto sam "patriJota" pa nisam imao uvid u njihovu anketu ali vam je jasno po tome kako nazivaju Dveri da je to forum B92. Mozete misliti koliko su iznenadjeni rezultatima ankete da su poceli sumjati jedni u druge da su "*****i" kako oni nazivaju svakog patriotu.
Meni je ovo dobar predznak!

Poslednja izmena:
"Zanimljivo da na ovom forumu Zveri imaju glasača koliko DS i SNS zajedno."

Ovo je citat sa jednog foruma gde su me pre 2 godine izbacili zbog toga sto sam "patriJota" pa nisam imao uvid u njihovu anketu ali vam je jasno po tome kako nazivaju Dveri da je to forum B92. Mozete misliti koliko su iznenadjeni rezultatima ankete da su poceli sumjati jedni u druge da su "*****i" kako oni nazivaju svakog patriotu.
Meni je ovo dobar predznak!

Tamo vodi Preokret sa 17%, na drugom mestu su Dveri sa 14% (!)

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back