izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mozda i nisu, ako naprave koaliciju sa radikalima, cime bi pokazali da nemaju sta da sakriju, time sto bi bili pod "kontrolom" radikala.

"Један од циљева Српске радикалне странке је уништење Српске напредне странке." Тако говоре радикали. Чисто сумњам да је коалиција са њима могућа. :(

Ne mogu a da ne primetim koliko ste vi opsednuti, da ne kazem omadjijani...............ne postoji post u kom ne pomenete " SNS", ili kao alternativa "radikali"............kao "patriotska" stranka trebali bi znati da stranackim interesima u predizbornoj kampanji nema mesta
MI samo ODGOVARAMO i BRANOMO se, pronadji temu koju sam otvorila o SNS-u, ja cu da je pojedem?!

P.S.Ostalo nisam razumela, sta cu kad nisam dovoljno glupa:)

Опозицију и "опозицију", молим да заузме позицију, која их никада не доводи у ситуацију да буду изроди и издајници србске државе.
У том смислу, желим сваком добре изборне резултате и да вам Бог помогне.
У противном, носићете бреме дате заклетве и проклетства.
Као и они који отимају туђе.

Ja nisam primetila da se iko od tih "obrazovanih i kulturnih" zgrozio, cak su trazili da im ponovi................osim toga,upotrebio je recnik koji pase sagovorniku, i time pokazao, ni vise ni manje, koliko ima respekta za njih. Predpostvljam da si jedan od onih koji ni pre ovog "ispada" nije imao simpatije za Seselja i radikale, tako da ni njegovo kulturno ponasanje ne bi promenilo tvoje misljenje na pozitivno.

radikali su imali nekoliko prilika da preuzmu odgovornost za srbiju...i uvek su birali da budu kritizerska opozicija a ne konstruktivna pozicija...

Da budu blizu kolaca, da mogu da djapaju, a da ih stiti imunitet.Pa im bilo malo, pa se odvojila vecina u nadi da ce moci malo vise da drpaju kao samostalni, a ostale narikace i neskolovani kadrovi. Hebes zemlju u kojoj su oni nada u bolju buducnost.

Da budu blizu kolaca, da mogu da djapaju, a da ih stiti imunitet.Pa im bilo malo, pa se odvojila vecina u nadi da ce moci malo vise da drpaju kao samostalni, a ostale narikace i neskolovani kadrovi. Hebes zemlju u kojoj su oni nada u bolju buducnost.
Od zute DS se odvojilo vise, i svi su bili u vlasti, kako kazes djapali, ali bi opet, nece da moze!

"Један од циљева Српске радикалне странке је уништење Српске напредне странке." Тако говоре радикали. Чисто сумњам да је коалиција са њима могућа. :(

I sad bih ja tebi trebala da odgovorim istom merom i trazim 100 citata gde su naprednjaci jos od raspada to isto i jos gore govorili za radikale i Seselja? A unistenje ce biti neminovno, onog momenta kad jedan deo stranke bude odbio koaliciju sa radikalima, o tome Seselj i govori.

Ja nisam primetila da se iko od tih "obrazovanih i kulturnih" zgrozio, cak su trazili da im ponovi................osim toga,upotrebio je recnik koji pase sagovorniku, i time pokazao, ni vise ni manje, koliko ima respekta za njih. Predpostvljam da si jedan od onih koji ni pre ovog "ispada" nije imao simpatije za Seselja i radikale, tako da ni njegovo kulturno ponasanje ne bi promenilo tvoje misljenje na pozitivno.

koliko tebi decenija treba da shvatis politicku scenu srbije..??

Ma LDPovci su minorna grupa , homosi i narkomani, u najboljem slucaju retardi ispranog mozga, ali ovo su jeftini bolesnici, glume patriotizam, ma sve sto treba samo da se dokopaju neke sitne koristi. Ona najgora seljana, niceg ih blam nije.

Evo, ja necu biti tako gruba, ja cu na tvoje optuzbe odgovoriti u "suprelativu": Mozda smo mi jeftini zato sto ste vi toliko SKUPI, ne mozemo da vas namirimo, koliko god davali vama malo, vi i ne glumite patriotizam, ni toliko, jednostavno ga nemate i to je pozitivno za vas (kad nesto nemas ne glumi bar da imas), i ako smo mi najgora seljana - kako kazes- vi ste NAJVECA!
Kud ces bolje od nas?
Ni toliko niste zasluzili, ali vam dajemo da nam ne lomite ruke otimajuci:manikir:

radikali su imali nekoliko prilika da preuzmu odgovornost za srbiju...i uvek su birali da budu kritizerska opozicija a ne konstruktivna pozicija...

Podseti nas samo ko su imenom i prezimenom bili ti "radikali". A kad su imali priliku pod vodjstvom Seselja u vreme bombardovanja, tad su je i preuzeli i usli u vladu sa Milosevicem. Danas mozemo da se svadjamo oko toga da li je Seseljeva ideja, kao jedinog, o ne pravjenju kompromisa i nastavku bombardovanja bila dobra ili losa. Iz ovog ugla danas, cini mi se, dobra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back