- Poruka
- 8.814
SNS su najgore sto postoji na sceni, napravljeni su da rasture glasacko telo i da obezbede lopovima opstanak na vlasti. Gade mi se vise nego LSV i LDP + NVO zajedno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SNS su najgore sto postoji na sceni, napravljeni su da rasture glasacko telo i da obezbede lopovima opstanak na vlasti. Gade mi se vise nego LSV i LDP + NVO zajedno.
Pa,da sublimiramo.SNS pobedjuje na izborima!!!!!
![]()
Mozda i nisu, ako naprave koaliciju sa radikalima, cime bi pokazali da nemaju sta da sakriju, time sto bi bili pod "kontrolom" radikala.
Nije ni to odgovor,.........jer rprotiv Srba se zloupotrebi i kad prdnu, a to jako dobro znas.I Seselj je obrazovan a nazivas ga nekulturnim, zasto se onda podrazumeva da su svi ostali obrazovani Srbi i kulturni, koji se kao toboze zgrazaju i gade necije retorike...........a mhom nas svi ti "kulturni" i vode.
Srbiju ce obasjati sunce
Dobro, i dalje?
MI samo ODGOVARAMO i BRANOMO se, pronadji temu koju sam otvorila o SNS-u, ja cu da je pojedem?!
Ne mogu a da ne primetim koliko ste vi opsednuti, da ne kazem omadjijani...............ne postoji post u kom ne pomenete " SNS", ili kao alternativa "radikali"............kao "patriotska" stranka trebali bi znati da stranackim interesima u predizbornoj kampanji nema mesta
Naravno. A njihovi clanovi ovde sve vise podsecaju na sektase iz ldp
Mozda i nisu, ako naprave koaliciju sa radikalima, cime bi pokazali da nemaju sta da sakriju, time sto bi bili pod "kontrolom" radikala.
Ja nisam primetila da se iko od tih "obrazovanih i kulturnih" zgrozio, cak su trazili da im ponovi................osim toga,upotrebio je recnik koji pase sagovorniku, i time pokazao, ni vise ni manje, koliko ima respekta za njih. Predpostvljam da si jedan od onih koji ni pre ovog "ispada" nije imao simpatije za Seselja i radikale, tako da ni njegovo kulturno ponasanje ne bi promenilo tvoje misljenje na pozitivno.
radikali su imali nekoliko prilika da preuzmu odgovornost za srbiju...i uvek su birali da budu kritizerska opozicija a ne konstruktivna pozicija...
Gadjenje je obostrano!SNS su najgore sto postoji na sceni, napravljeni su da rasture glasacko telo i da obezbede lopovima opstanak na vlasti. Gade mi se vise nego LSV i LDP + NVO zajedno.
Od zute DS se odvojilo vise, i svi su bili u vlasti, kako kazes djapali, ali bi opet, nece da moze!Da budu blizu kolaca, da mogu da djapaju, a da ih stiti imunitet.Pa im bilo malo, pa se odvojila vecina u nadi da ce moci malo vise da drpaju kao samostalni, a ostale narikace i neskolovani kadrovi. Hebes zemlju u kojoj su oni nada u bolju buducnost.
"Један од циљева Српске радикалне странке је уништење Српске напредне странке." Тако говоре радикали. Чисто сумњам да је коалиција са њима могућа.![]()
Srbiju ce obasjati sunceposle toliko godina mraka,najzad SUNCE
![]()
Od zute DS se odvojilo vise, i svi su bili u vlasti, kako kazes djapali, ali bi opet, nece da moze!
Ja nisam primetila da se iko od tih "obrazovanih i kulturnih" zgrozio, cak su trazili da im ponovi................osim toga,upotrebio je recnik koji pase sagovorniku, i time pokazao, ni vise ni manje, koliko ima respekta za njih. Predpostvljam da si jedan od onih koji ni pre ovog "ispada" nije imao simpatije za Seselja i radikale, tako da ni njegovo kulturno ponasanje ne bi promenilo tvoje misljenje na pozitivno.
Ma LDPovci su minorna grupa , homosi i narkomani, u najboljem slucaju retardi ispranog mozga, ali ovo su jeftini bolesnici, glume patriotizam, ma sve sto treba samo da se dokopaju neke sitne koristi. Ona najgora seljana, niceg ih blam nije.
radikali su imali nekoliko prilika da preuzmu odgovornost za srbiju...i uvek su birali da budu kritizerska opozicija a ne konstruktivna pozicija...