izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ljubi te tata u ladno čelo.
Takve kao ti samo majka može voleti.-
Ti ćeš nekome nešto da kažeš :)
Da me ne mrzi sada bi uzeo redom kačio ovde tvoje postove samo iz protekle nedelje da čitaš sam sebe i šta si lupetao ovde.
Mali radikalčić -neznalica.

a122.gif
a122.gif
a122.gif

П.С.
Форумски ђилкошу, једно од неписаних (можда је и писано у Правилнику ) правила форума је
ЈЕ ДА СЕ НЕ ПОМИЊУ ЧЛАНОВИ ПОРОДИЦЕ!

Poslednja izmena od moderatora:
Знам ја то Пајо, знам!
Само не зна напредњачка форумска узданица и предводница Фата!
Толико су заслепљени љубављу према својим идолима, странКом и борбом за ВЛААААААСССС да ни на најлакша питања не могу да дају смислени и разложни одговор!
Ко зна шта им тамо раде!
МОЖДА ГИ "ДРОГИРАЈУ" С ПРОГРАМ И СТАТУУУТ!
vise veruju tomi koji se kle u crkvi pred oltarom i pregazi kletvu nego svojim najmilima...gde li se prodaje ta droga da kupim--da i ja budem zaludjen i srecan...

Kazi mi gde je razlika izmedju utopisticke ideje KVK, i utopisticke ideje siptara od pre jednog veka o Kosovu, i utopisticke ideje ustasa od pre jednog veka o republici Hrvatskoj? Ja cu ti reci, u tome sto ni jedan hrvat i ni jedan siptar u tu ideju nije posumnjao.

to nije odgovor..
valjda se secas prica o velikoj srbiji...o garasaninovoj ideji koja je karikirana...secas se koliko je ta prica zloupotrebljena protiv srba od svih...
seti se poganog recnika koji je stvarao odbojnost kod obrazovanih i kulturnih ljudi...
dal da podsecam dalje..??

Pa problem i jete u radikalima , aj što slepu slušaju njihovog svetog šekija koji je prošlost , na nekim nivoima su se slizali sa DS-om jer je šeki osvetnički nastrojen prema tomi i vučku koji su se drznuli da misle svojom glavom , ebe se šekiju za srbiju , on je tamo ima vrhunsko lečenje živi kao mali bog naspram našega prosečnoga radnika , zaebava se -može mu se , i odatle vodi hajku na one koji su se usudili da počnu da misle svojom glavom.

bog te..
a ti zaboravio sta su sve nikolic i vucic pricali dok su se kleli u seselja..??
kad su lagali.??? tad ili sad..??
kao seselj ima vrhunsku negu i lecenje i zivi ko bubreg u loju za razliku valjda od nikolica i vucica...?? jel bre...!!
sto me smatras ovcom..??

bog te..
kao seselj ima vrhunsku negu i lecenje i zivi ko bubreg u loju za razliku valjda od nikolica i vucica...?? jel bre...!!
sto me smatras ovcom..??
Jesu li ga Nikolic i Vucic poslali u Hag?
Je li najavio "krvavo prolece" i otisao uz trubace?
Sta znaci kleli se u Seselja?
U njega su se kleli i kum Vuk, prva zena Vesna, i mnogi drugi, on umesto da pazi na svoje zdravlje naredjuje unistenje SNS-a?
Vuka je rece, unistio...
I da mi bude zao tog coveka?
Bilo je, vise nije, ko drugome jamu kopa sam u nju pada!

bog te..
sto me smatras ovcom..??

da li si ti video kako izgleda njegova ćelija?
Hotelska soba sa klimom , televizorom , suprbrzim internetom i telefonom , postoji vrhunska lekarska ekipa tamo , problem je što on ne želi tu ekipu već oće iz srbije , a ta ekipa mu barem dvaputa do sada spašavala život ,

U njega su se kleli i kum Vuk, prva zena Vesna, i mnogi drugi, on umesto da pazi na svoje zdravlje naredjuje unistenje SNS-a?
Vuka je rece, unistio...

eh..biljo...biljo...
ne zelim da verujem da si toliko biljo povodljiva i naivna...ako takvu zenu prevare...sta osta za one nepismene i glupe..??
zar treba da ti postavljam klipove sa govorima nikolica i vucica dok su bili u SRS..??
zar da podsecam na obmane sa sakupljanjem potpisa za vanredne izbore..??
a podvale sa strajkom gladju..??
a imenovanjem nikolica za vojvodu..??
itd..
itt...

da li si ti video kako izgleda njegova ćelija?
Hotelska soba sa klimom , televizorom , suprbrzim internetom i telefonom , postoji vrhunska lekarska ekipa tamo , problem je što on ne želi tu ekipu već oće iz srbije , a ta ekipa mu barem dvaputa do sada spašavala život ,

znaci lepse njemu od ostalih u hagu...a lepse nego i nikolicu u srbiji..??

eh..biljo...biljo...
ne zelim da verujem da si toliko biljo povodljiva i naivna...ako takvu zenu prevare...sta osta za one nepismene i glupe..??
zar treba da ti postavljam klipove sa govorima nikolica i vucica dok su bili u SRS..??
zar da podsecam na obmane sa sakupljanjem potpisa za vanredne izbore..??
a podvale sa strajkom gladju..??
a imenovanjem nikolica za vojvodu..??
itd..
itt...

Dobro, ja povodljiva, sta mislis da se ti nekome zakunes na vernost, taj neko te maltretira, ponizava i sl., da li bi ti i dalje bio veran i da li si ti kriv sto ne mozes, ne zelis i neces? Ili je kriv taj drugi?
Meni je smesno kad neko se nekome ne nesto zakune, mogu se zakleti samo za svoje dete, nikome drugom na svetu belome, pomoci mogu, hocu, zelim ako mogu, ali izvini, ljudi se menjaju, menjaju ih okolnosti, a da meni neko kune dete javno, i da mu ja posle toga oprostim, nema sanse, kao sto su to cinile Radeta, Jovanovicka i Pop-Lazicka koja uzgred ima troje, ove dve nemaju nijedno pa mogu, nece im se vratiti...

У снс-у постоји проблем који врх странке крије к'о змија ноге.
Чланство им се осипа, разочарани људи. Борба за позиције у странци, за функције на локалном нивоу је ужасна. Све се ради за - паре. Плати па ћеш бити председник општинског одбора, градског одбора ... Проблем је тај што су на тим функцијама све бивши радикали, а данас напредњаци. Искоришћавају људе максимално ... трчиш, јуриш, остварујеш резултате ... а онда наместе радњу да будеш смењен појединачно или целокупно руководство неког месног одбора. Комшија ми је 3 године члан снс-а, до јуче био подпредседник великог месног одбора. Знам колико је дао себе за ту странку, колико је трчао још од оног скупљања милион потписа. Два месеца по киши, снегу, ветру, сваког дана по 3 сата најмање стајао на оним пунктовима. Па ишао на митинге у Крушевац, Чачак, два пута у Београд ... Његов месни одбор убедљиво најбољи у целом општинском одбору, увек најбољи резултати, највећи одзив чланова за све акције ... И ? цело руководство његовог месног одбора смењено. Дошли неки други људи, нови, јуче учлањени ... Ко их поставио ? Повереник (будући председник) општинског одбора. И ено га човек, сада коментарише зашто је јурио, трчао као блесав за ову странку, да тек у њој не може да опстане онај који стварно вреди и има резултата иза себе. Каже да се исто десило и у другом месном одбору по величини и резултатима, и тамо руководство смењено.
И све ово када виде обични чланови који су највећи део терета у месним одборима изнели на својим плећима - дижу руке од ове странке. Нема их више на састанцима, нема их на разним акцијама, перформансима ... А време кампање долази, када треба да се трчи дан и ноћ.

znaci lepse njemu od ostalih u hagu...a lepse nego i nikolicu u srbiji..??

Ko živi bolje?
Šešelj u Hagu ili prosečan radnik u srbiji?
čisto otvoreno i direktno pitanje ništa drugo.

Šešelj u hagu:
- Nema računa za struju , smeštaj kao u hotelu , ekipa lekara na dohvat ruke
- 3 obroka dnevno
- teretana za dž. + maser
- telefon , internet , Kablovska

Običan radnik u srbiji
-jedva sastavlja kraj sa krajem meseca kako plaća račune ni sam nezna nema lekarsku zaštitu
- o 3 obroka dnevno može da sanja samo ako ima 1 dobro je
- o teretani malo morgen da ne pričamo o maseru još manje
- ima štrokavu DS televiziju koju skupo plaća , internet kako ko , kablovsku retko ko većinom otkazuju

Dobro, ja povodljiva, sta mislis da se ti nekome zakunes na vernost, taj neko te maltretira, ponizava i sl., da li bi ti i dalje bio veran i da li si ti kriv sto ne mozes, ne zelis i neces? Ili je kriv taj drugi?
Meni je smesno kad neko se nekome ne nesto zakune, mogu se zakleti samo za svoje dete, nikome drugom na svetu belome, pomoci mogu, hocu, zelim ako mogu, ali izvini, ljudi se menjaju, menjaju ih okolnosti, a da meni neko kune dete javno, i da mu ja posle toga oprostim, nema sanse, kao sto su to cinile Radeta, Jovanovicka i Pop-Lazicka koja uzgred ima troje, ove dve nemaju nijedno pa mogu, nece im se vratiti...

ja se zakleo drzavi i supruzi na vernost...i postujem zakletvu...iako sam se pokajao mnogo puta...ali sam se zakleo...

Vuka je rece, unistio...
Biljka,radikali trenutno imaju selektivnu amneziju :zcepanje:Kako se udruzise sa Djilasom zaboravise ideologiju,Srbiju,Srbe...cak im i onaj nesrecnik u Hagu padne na pamet samo kad im ponestane inspiracije na koji jos nacin da laju o Nikolicu...:zcepanje: Zasmejavaju Skupstinu u kojoj su popularniji od zvezda Granda:zcepanje:
Biljka :zag::cmok2:

Ko živi bolje?

Šešelj u hagu:
- 3 obroka dnevno

Običan radnik u srbiji
-jedva sastavlja kraj sa krajem meseca kako plaća račune ni sam nezna nema lekarsku zaštitu
- ima štrokavu DS televiziju koju skupo plaća , internet kako ko , kablovsku retko ko većinom otkazuju

a ja mislio ti ozbiljan sagovornik..

Ko živi bolje?

Šešelj u hagu:
- 3 obroka dnevno

Običan radnik u srbiji
:klap::klap::klap: svaka ti je na mestu:ok: stize bona:)

Проф. др Мило Ломпар професор на Филолошком факулутету говори :

Идеолошка конструкција по којој Европа нема алтернативу и афирмација ставова о титоизму подударају се, дакле, у два битна момента стварности. То су вишеструки процеси обнове ауторитаризма и непрестани процеси умањивања српских националних права.

Biljka,radikali trenutno imaju selektivnu amneziju :zcepanje:Kako se udruzise sa Djilasom zaboravise ideologiju,Srbiju,Srbe...cak im i onaj nesrecnik u Hagu padne na pamet samo kad im ponestane inspiracije na koji jos nacin da laju o Nikolicu...:zcepanje: Zasmejavaju Skupstinu u kojoj su popularniji od zvezda Granda:zcepanje:

eee fato...ne bi bilo srecnijeg coveka od mene kad bi doziveo da jedan srbin-sumadinac preuzme domacinsku brigu o srbiji....ali taj sumadinac mora imati takve kvalitete za respekt...da bude za primer svim domacinima u srbiji...covek od integriteta i reci...sa zivotnim i poslovnim rezultatima iza sebe...
covek koji je sve svoje materijalno svojim sposobnostima stekao pa dosao u politiku da svoje sposobnosti i aspiracije podeli sa svojim narodom...
zar nikolic ima ove osobine..??
P.S.paja nije clan nijedne stranke...paja razmislja svojom glavom...

Dok se vi i radikali svadjate i pljujete izmedju sebe, treca strana to obilato koristi i jos dodaje ulje na tu vatru da se rasplamsa sto vise a posebno sad pred izbore! Plasim se nestasice ulja u Srbiji zbog toga!

ja se zakleo drzavi i supruzi na vernost...i postujem zakletvu...iako sam se pokajao mnogo puta...ali sam se zakleo...
Državi kojoj sam se ja zakleo na vernost ona više ne postoji , ova sadašnja država nije zaslužila bilo kakvo zaklinjanje na vernost sa moje strane ,jer prvo što su u njoj uradili sadašnji političari na vlasti su abolirali sebe i svoju decu , i pljunuli u lice direktno onima koji su se borili za ovu državu i njene interese i pljunuli su na svaku žrtvu onih koji su dali svoje živote zarad opstanka države srbije , tako da mene niko ne može po tom pitanju manipulisati.

Проф. др Мило Ломпар професор на Филолошком факулутету говори :

Идеолошка конструкција по којој Европа нема алтернативу и афирмација ставова о титоизму подударају се, дакле, у два битна момента стварности. То су вишеструки процеси обнове ауторитаризма и непрестани процеси умањивања српских националних права.
Angela Merkel nema alternativu!:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back