izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да ћемо ући у коалицију са ДС-ом ако им је наш Програм прихватљив, тј. ако одустану од ЕУ, НАТО пакта, неких жутих лопова, итд.

То је и Мартиновић рекао. Доследна смо странка, нећемо учествовати у политици владајуће већине која је у супротности са нашим Програмом.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/mogu-s-borisom-tadicem-6540.php

images

To u prevodu znaci da ipak necemo uci sa DS u koaliciju, jer im radikalski program nije prihvatljiv, cak i kad bi se to desilo, koalicija bi bila moguca samo ako bi na njihovom celu bio neki novi ne korumpirani kadar (cisto sumnjam da to postoji) koji bi bio spreman da pohapsi sve ove sadasnje, na celu sa Tadicem. Za mene licno samo takva koalicija dolazi u obzir, u protivnom bi na sledecim izborima izgubili moj glas. Prioritet bi im trebao biti kompletna cistka od vrha

Pa zasto ne odgovoris, sta ako napravite koaliciju sa DS?nije tesko, ili jednostavno ni ne znate sta vam vase vodje planiraju, sta hoce i sta nece, pre svega, vama nije jasno ni sta vi hocete,........ evo ja sam objasnila mogucnost koalicije radikala sa DS
To bi bio kraj SNS-a stranka bi se raspala iznutra.
99% članstva je apsolutno protiv toga.
Pa ti Vidi.
To bi ujedno i definitvno značio kraj karijere i za Tomu i za Vučka.

"Vi" mislm na one koji ne zele da glasaju, nista drugo,..............gde to radikali nisu ispostovali svoj program, ako je tako nesto i moguce u opoziciji. Primecujem samo da sve grehove i greske ove vlasti i stranaka u njoj, bez izuzetka pripisujete i svim ostalim strankama. Po kom osnovu vi mozete da poredite vladajuce i opozicione stranke? Sta vi to konkretno zamerate radikalima?

recimo--utopisticku ideju koja je srbiju onoliko kostala---srbija na granicama ogulin-karlobag -virovitica...

Jesi li se ti lepo naspavao:zper: Jesi li popio kaficu:zper:

Ко по обичају НЕМА ОДГОВОРА НИ НА НАЈЛАКША ПИТАЊА!
Ако не знаш одговор,
1. Питај неког у странКи!
2. Консултуј се са страначком литературом!
3. Информиши се путем интернета - гуглај!
4. У странКи покрените дебатну групу по том питању!
5. Питај неког паметног, како да култзрно избегнеш питање на које немаш одговор!
6. ...

А шта ако постане стварна!?
Шта ћемо онда!?
Куда бисте нас одвели ВИ партијски апаратчиКи и идолопоклоноци Томе преподобног!?
ШТА АКО ПОСТАНЕ СТВАРНА, А!?
na srpskoj politickoj sceni--toliko je malo morala...da moze svak sa svakim---sve zarad dolaska na vlast...

na srpskoj politickoj sceni--toliko je malo morala...da moze svak sa svakim---sve zarad dolaska na vlast...

Знам ја то Пајо, знам!
Само не зна напредњачка форумска узданица и предводница Фата!
Толико су заслепљени љубављу према својим идолима, странКом и борбом за ВЛААААААСССС да ни на најлакша питања не могу да дају смислени и разложни одговор!
Ко зна шта им тамо раде!
МОЖДА ГИ "ДРОГИРАЈУ" С ПРОГРАМ И СТАТУУУТ!

Džabe ste dobili odgovor , vidim da ovde svi i dalje teraju po svome , neću se više ni javljati ni odgovarati na nebuloze koje šire ljudi iz ostalih stranaka o inače nemogućoj koaliciji sns-ds

Džabe ste dobili odgovor , vidim da ovde svi i dalje teraju po svome , neću se više ni javljati ni odgovarati na nebuloze koje šire ljudi iz ostalih stranaka o inače nemogućoj koaliciji sns-ds

А што је то немогућа!?
Ево ти
човек лепо описао српску политичку сцену у задњих 20 година и шта је рекао погрешно или слагао!?

To bi bio kraj SNS-a stranka bi se raspala iznutra.
99% članstva je apsolutno protiv toga.
Pa ti Vidi.
To bi ujedno i definitvno značio kraj karijere i za Tomu i za Vučka.

А је л ти знаш колико се људима је6е и колико им трну моода за било коју странку па и вашу!
ШТА ЋЕ БИТИ СА СРБИЈОМ И СРБИМА!

А је л ти знаш колико се људима је6е и колико им трну моода за било коју странку па и вашу!
ШТА ЋЕ БИТИ СА СРБИЈОМ И СРБИМА!
ček pa vi ste napravili paniku oko te koalicije , ja sam samo odgovorio šta bi se desilo , u tome slučaju , a što se srbije tiče sada nam je izuzetno lepo i bajno zar ne?

Poslednja izmena od moderatora:
recimo--utopisticku ideju koja je srbiju onoliko kostala---srbija na granicama ogulin-karlobag -virovitica...

Kazi mi gde je razlika izmedju utopisticke ideje KVK, i utopisticke ideje siptara od pre jednog veka o Kosovu, i utopisticke ideje ustasa od pre jednog veka o republici Hrvatskoj? Ja cu ti reci, u tome sto ni jedan hrvat i ni jedan siptar u tu ideju nije posumnjao.

Ček malo , sada si dobio po tamburi , ?
Pa cele nedelje pujdaš ljude i pričaš i ti i nekolicina o nekoj budućoj a nepostojećoj koaliciji , ka ti odgovori neko onda previdiš ili napravš se da ne vidiš odgovor i lako se napraviš blesav.
kada ti neko to nabije na nos onda potežeš srbiju kao šta misliš ajde da u toj srbiji vlada blagostanje ali jock ovde vlada ds sa svojim poltronima i sve nam je u ***** , a ti se onda žaLIŠ kada ti neko to nabije na nos.
idi begaj bre

Ako moze ikako da se ukapira da se prestane sa prepucavanjima izmedju pristalica ne vladajucih stranaka i da se koncentrise na njihovo rusenje. Ja stvarno ne razumem, ako niste ukapirali da smo u mnogo velikim govnima, i da je jedini spas da se srusi sadasnja vlast( citaj DS) onda nam stvarno nema pomoci. Potrebno je napraviti neki pocetak, pomeranje s mesta, a onda ce se dalje videti.

Ček malo , sada si dobio po tamburi , ?
Pa cele nedelje pujdaš ljude i pričaš i ti i nekolicina o nekoj budućoj a nepostojećoj koaliciji , ka ti odgovori neko onda previdiš ili napravš se da ne vidiš odgovor i lako se napraviš blesav.
kada ti neko to nabije na nos onda potežeš srbiju kao šta misliš ajde da u toj srbiji vlada blagostanje ali jock ovde vlada ds sa svojim poltronima i sve nam je u ***** , a ti se onda žaLIŠ kada ti neko to nabije na nos.
idi begaj bre

Есам ли теби написао
да је тераса за тебе појам непрегледног пространства, афричких савана, сибирских степа и јужноамеричких пампаса И ТО СВЕ ЗАЈЕДНО!?

Е ако нисам, ево сад ти кажем!

Шта си одговорио!?
Коме си одговорио!?
Како си одговорио!?

Како си ја пујдам људе!?
ЕКСТРЕМНО НЕИНТЕЛИГЕНТНИ СТВОРУ! ПУЈДАЈУ СЕ ПСИ, А НЕ ЉУДИ!
Да су паметни да те сад испријављују па да се пушиш! и трљаш по тинтари три дана!
И како сам их то ја "пујдао"!?

И како си ми то ти или било ко од вас "дао о тамбури"!?
Тако што си рекао "море марш"!?
Па од тебе и оних теби сличних се овде ништа друго и ништа више и не очекује!

П.С:
Саберите се сви ви напредњаци колико год вас има на форуму
са свима вама ћу да водим форумски дуел - СИМУЛТАНКУ
и победићу свакога од вас! А је л знаш зашто!
Не, нисам ни много паметан, ни толико школован нити образован, нити елокевентан,
али за разлику од вас ја нисам УАМЉЕН страначком припадношћу и за разлику од вас увек говорим истину!

Ako moze ikako da se ukapira da se prestane sa prepucavanjima izmedju pristalica ne vladajucih stranaka i da se koncentrise na njihovo rusenje. Ja stvarno ne razumem, ako niste ukapirali da smo u mnogo velikim govnima, i da je jedini spas da se srusi sadasnja vlast( citaj DS) onda nam stvarno nema pomoci. Potrebno je napraviti neki pocetak, pomeranje s mesta, a onda ce se dalje videti.
Pa problem i jete u radikalima , aj što slepu slušaju njihovog svetog šekija koji je prošlost , na nekim nivoima su se slizali sa DS-om jer je šeki osvetnički nastrojen prema tomi i vučku koji su se drznuli da misle svojom glavom , ebe se šekiju za srbiju , on je tamo ima vrhunsko lečenje živi kao mali bog naspram našega prosečnoga radnika , zaebava se -može mu se , i odatle vodi hajku na one koji su se usudili da počnu da misle svojom glavom.

Можеш да срушиш власт, АЛИ РЕЖИМ НЕЋЕШ ПРОМЕНИТИ!

Што се почетка тиче,
ено ти тема о предлогу Двери па види ко се највише буни и противи!
И сам сам сумњичав у политичку и националну искреност Двери,
али како бољег и другог предлога нема, да сам неко или нешто и да се питам о томе,
ја бих га прихватио!

Есам ли теби написао
да је тераса за тебе појам непрегледног пространства, афричких савана, сибирских степа и јужноамеричких пампаса И ТО СВЕ ЗАЈЕДНО!?

Е ако нисам, ево сад ти кажем!

Шта си одговорио!?
Коме си одговорио!?
Како си одговорио!?

Како си ја пујдам људе!?
ЕКСТРЕМНО НЕИНТЕЛИГЕНТНИ СТВОРУ! ПУЈДАЈУ СЕ ПСИ, А НЕ ЉУДИ!
Да су паметни да те сад испријављују па да се пушиш! и трљаш по тинтари три дана!
И како сам их то ја "пујдао"!?

И како си ми то ти или било ко од вас "дао о тамбури"!?
Тако што си рекао "море марш"!?
Па од тебе и оних теби сличних се овде ништа друго и ништа више и не очекује!

П.С:
Саберите се сви ви напредњаци колико год вас има на форуму
са свима вама ћу да водим форумски дуел - СИМУЛТАНКУ
и победићу свакога од вас! А је л знаш зашто!
Не, нисам ни много паметан, ни толико школован нити образован, нити елокевентан,
али за разлику од вас ја нисам УАМЉЕН страначком припадношћу и за разлику од вас увек говорим истину!

[

Ti ćeš nekome nešto da kažeš :)
Da me ne mrzi sada bi uzeo redom kačio ovde tvoje postove samo iz protekle nedelje da čitaš sam sebe i šta si lupetao ovde.
Mali radikalčić -neznalica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back