izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледам нешто овај лого ЛДП-а...

.
Lажови и лоповчине

.
Dебили и

.
Pлавуше и педери

И све то графички приказано...

Od naprednjaka moze covek jedino i da ocekuje

napredni prostakluk.

Ha ha ha ha

Zelim ti da uzivas u atmosferi rada i pritisaka. Jer u evropskoj srbiji nema mesta za olos i lenjivce, a ti naravno nisi jedan od tih. :D

Od naprednjaka moze covek jedino i da ocekuje

napredni prostakluk.

Ha ha ha ha

Zelim ti da uzivas u atmosferi rada i pritisaka. Jer u evropskoj srbiji nema mesta za olos i lenjivce, a ti naravno nisi jedan od tih. :D

Напредњака????

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Сад ћу да ти кажем оно ти оно, што је Чеда рекао Србљановићки, приликом њиховог последњег сусрета:

Хитно промени дилера!

...знаш и сам шта се потом збило.

bezi-od-mene.jpg

СНС-НС ће у предизборну коалицију ући и са Покретом Социјалиста, Покретом Снага Србије, Асоцијацијом малих предузетника, Коалицијом избегличких удружења, као и неким српско-националистичким нестраначким покретима.
Отворени смо за предизборну сарадњу са СДП и ПУПС, а ако буде неопходно постизборну сарадњу бисмо могли понудити ДСС-у, Мађарској коалицији.
Такође, могућа је сарадња са неким струковним удружењима.
Видећемо ко ће од поменутих прихватити сарадњу.

Ја сам бре клерофашиста!
Сила марака и безумља `90-тих!
Страни плаћеник и домаћи издајник!

Зависи ко посматра...
Ја бих рекао огорчен човек. Мада, шта нам се све издешавало, није ни чудо што је у Србији јако пуно огорчених људи.

Ја бих рекао огорчен човек. Мада, шта нам се све издешавало, није ни чудо што је у Србији јако пуно огорчених људи.

Ма јок... Насмејан и задовољан. Зајебавам се по форуму, нисам партијски војник... итд...

Него кад смо већ код тих дешавања, да ли можеш да кажеш ко од данашњих политичара нема путера на глави?

Како је код вас у Црњој Гори? Како се котирају напредњаци?

Ма јок... Насмејан и задовољан. Зајебавам се по форуму, нисам партијски војник... итд...

Него кад смо већ код тих дешавања, да ли можеш да кажеш ко од данашњих политичара нема путера на глави?

Како је код вас у Црњој Гори? Како се котирају напредњаци?
Највеће поверење имам у Вучића и Табаковићку.

Напредњаци су јако поштовани у Црној Гори, како код Срба, тако и код неострашћених Црногораца. Наш партнер у Црној Гори је Нова српска демократија Андрије Мандића која по последњем истраживању има 10,1 % подршке и иначе је парламентарна странка.

Ови "не излазим на изборе" су заправо највећи проблем... Људи мисле да је гурање главе у песак ко ној алтернатива...

СНС-НС ће у предизборну коалицију ући и са Покретом Социјалиста, Покретом Снага Србије, Асоцијацијом малих предузетника, Коалицијом избегличких удружења, као и неким српско-националистичким нестраначким покретима.
Отворени смо за предизборну сарадњу са СДП и ПУПС, а ако буде неопходно постизборну сарадњу бисмо могли понудити ДСС-у, Мађарској коалицији.
Такође, могућа је сарадња са неким струковним удружењима.
Видећемо ко ће од поменутих прихватити сарадњу.

Бојим се да није довољно.
Без ДСС и СВМ/ПУПС/СДП (једна од те три), тешко да ће моћи да формирају владу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back