mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.004
kad kazu za nekog da je Poverenik Dveri, zamisljam lika na crnom konju sa crnim plastom, sav onako u crnom juri kroz noc da obavi tajnu misiju koja je samo njemu poverena![]()
27:24 min
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad kazu za nekog da je Poverenik Dveri, zamisljam lika na crnom konju sa crnim plastom, sav onako u crnom juri kroz noc da obavi tajnu misiju koja je samo njemu poverena![]()
meni je rec Dveri zastrasujuca
a tek Poverenistvo Dveri , havarija
kad kazu za nekog da je Poverenik Dveri, zamisljam lika na crnom konju sa crnim plastom, sav onako u crnom juri kroz noc da obavi tajnu misiju koja je samo njemu poverena
To je na mestu broj 2 , ipak je i dalje broj 1 Centralna Otadzbinska Uprava Srpske Radikalne Stranke - zvuci kao Galakticka Imperija Ujedinjenih Galaksija![]()
kad kazu za nekog da je Poverenik Dveri, zamisljam lika na crnom konju sa crnim plastom, sav onako u crnom juri kroz noc da obavi tajnu misiju koja je samo njemu poverena
To je na mestu broj 2 , ipak je i dalje broj 1 Centralna Otadzbinska Uprava Srpske Radikalne Stranke - zvuci kao Galakticka Imperija Ujedinjenih Galaksija![]()

Па, то ти кажем... Сада теме нестају, мењају се наслови, пребацују вамо-тамо, мењају се правила, не зна човек шта може да се пише, а шта не...
Dveri - vrata
Poverenik bi bio onaj kome se veruje ili slično tome
Imamo previše tudjica u srpskom jeziku pa nam neke reči zvuče rogobatno
Сигурно је да није академик и професор, али да је ретард - дебело си га претерао, академиче, демиче, миче, иче, че, е:
karleusa je zakon
Nista te ne razumem a toliko me odusevljavaju tvoji postovi. Sta bih dao tek da mogu doseci toliku inteligenciju?
Napisi nesto, lepotice!

ma znam, al zvuci totalno cudno u ovom new age modernom fazonu ou yea advertajzing feshn selekshn i tako to![]()

ma znam, al zvuci totalno cudno u ovom new age modernom fazonu ou yea advertajzing feshn selekshn i tako to![]()

Za to ti treba škola, ovako možeš samo na pecanje sa nama ako te povedemo![]()
Један мој ортак има проблем с мирисом тамјана - узнемири се и припадне му мука. Барем је раније било тако, не знам да ли је превазишао тај проблем, дуго га нисам тестирао. Теби је реч "Двери" застрашујућа. Ви сте, бре, деца џаволова
Сад ћу да те уплашим, спреми се, јер ово су...... двери:
![]()

Мислиш нешто као... евроатлантске интеграције![]()
Koridor 10 
Sto se ti javljas? Tebe sam razumeo posle prvog posta koji sam procitao.
Posle toga uzivam uglavnom preskacuci ih!
Njeni su mi interesantni jer pokazuju koliko mrzi samu sebe u koje doba dana!

Hahah ne mozes da me uplasis, pa krsten sam ja odavno i idem u crkvu iako glasam za Sluge Djavola i Lucifera Tadica
A pazite ovo, pricam sa jako dobrim drugarom, izmedju ostalog ide na StormFront forum, veliki nacionalista, ovako ce on da glasa :
Za predsednika, kaze Tomu - da ne rasipa glasove.
Za Parlament Dveri - to mi je odavno rekao.
Na lokalu - Razlicak.
To je to.

Мислиш нешто као... евроатлантске интеграције![]()

Хахаха, како је он то све лепо поделио, требало је осмислити то, а не ко што ће неки зомбији на свим нивоима за исто![]()
Sva istrazivanja padaju u vodu
Takodje nekoliko poznanika ce samo glasati za Djilasa na nivou BGDa jer ne mogu da smisle Vreloustog, a na izborima za Predsednika i Parlament ce crtati .!.![]()

Sva istrazivanja padaju u vodu
Takodje nekoliko poznanika ce samo glasati za Djilasa na nivou BGDa jer ne mogu da smisle Vreloustog, a na izborima za Predsednika i Parlament ce crtati .!.![]()