izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je rec Dveri zastrasujuca :sad2:

a tek Poverenistvo Dveri , havarija :D

kad kazu za nekog da je Poverenik Dveri, zamisljam lika na crnom konju sa crnim plastom, sav onako u crnom juri kroz noc da obavi tajnu misiju koja je samo njemu poverena ;)

To je na mestu broj 2 , ipak je i dalje broj 1 Centralna Otadzbinska Uprava Srpske Radikalne Stranke - zvuci kao Galakticka Imperija Ujedinjenih Galaksija :lol:

wraith2_lrg.jpg

kad kazu za nekog da je Poverenik Dveri, zamisljam lika na crnom konju sa crnim plastom, sav onako u crnom juri kroz noc da obavi tajnu misiju koja je samo njemu poverena ;)

To je na mestu broj 2 , ipak je i dalje broj 1 Centralna Otadzbinska Uprava Srpske Radikalne Stranke - zvuci kao Galakticka Imperija Ujedinjenih Galaksija :lol:

Dveri - vrata :D
Poverenik bi bio onaj kome se veruje ili slično tome :)

Imamo previše tudjica u srpskom jeziku pa nam neke reči zvuče rogobatno

Па, то ти кажем... Сада теме нестају, мењају се наслови, пребацују вамо-тамо, мењају се правила, не зна човек шта може да се пише, а шта не...

Jos nisi skontao sta sme a sta ne sme da se pise?
Gledas li ti nase TV sa nacionalnom frekvencijom bar ponekad? Citas li ti nase novine bar ponekad?
E, sada je sve to stiglo i na forum. Po principu copy/paste!

ma znam, al zvuci totalno cudno u ovom new age modernom fazonu ou yea advertajzing feshn selekshn i tako to :D

Ne smemo zaboraviti sopstveni jezik i pismo. Mada i ja koristim latinicu, samo se potpisujem ćirilicom. I rešavam ukrštenice ćirilicom :lol:

Sad sam se setila situacije kad je moj sin pohadjao V razred osnovne škole i trebao da pročita "Baš čelik". Nije bilo šanse da čita na glas, a za svaku reč je tražio tumačenje :lol:

Један мој ортак има проблем с мирисом тамјана - узнемири се и припадне му мука. Барем је раније било тако, не знам да ли је превазишао тај проблем, дуго га нисам тестирао. Теби је реч "Двери" застрашујућа. Ви сте, бре, деца џаволова :)

Сад ћу да те уплашим, спреми се, јер ово су...... двери: :)

images

Један мој ортак има проблем с мирисом тамјана - узнемири се и припадне му мука. Барем је раније било тако, не знам да ли је превазишао тај проблем, дуго га нисам тестирао. Теби је реч "Двери" застрашујућа. Ви сте, бре, деца џаволова :)

Сад ћу да те уплашим, спреми се, јер ово су...... двери: :)

images

Hahah ne mozes da me uplasis, pa krsten sam ja odavno i idem u crkvu iako glasam za Sluge Djavola i Lucifera Tadica :lol:

A pazite ovo, pricam sa jako dobrim drugarom, izmedju ostalog ide na StormFront forum, veliki nacionalista, ovako ce on da glasa :

Za predsednika, kaze Tomu - da ne rasipa glasove.
Za Parlament Dveri - to mi je odavno rekao.
Na lokalu - Razlicak.

To je to.

Hahah ne mozes da me uplasis, pa krsten sam ja odavno i idem u crkvu iako glasam za Sluge Djavola i Lucifera Tadica :lol:

A pazite ovo, pricam sa jako dobrim drugarom, izmedju ostalog ide na StormFront forum, veliki nacionalista, ovako ce on da glasa :

Za predsednika, kaze Tomu - da ne rasipa glasove.
Za Parlament Dveri - to mi je odavno rekao.
Na lokalu - Razlicak.

To je to.

Хахаха, како је он то све лепо поделио, требало је осмислити то, а не ко што ће неки зомбији на свим нивоима за исто :)

Хахаха, како је он то све лепо поделио, требало је осмислити то, а не ко што ће неки зомбији на свим нивоима за исто :)

Sva istrazivanja padaju u vodu

Takodje nekoliko poznanika ce samo glasati za Djilasa na nivou BGDa jer ne mogu da smisle Vreloustog, a na izborima za Predsednika i Parlament ce crtati .!. :D

Takodje nekoliko poznanika ce samo glasati za Djilasa na nivou BGDa jer ne mogu da smisle Vreloustog, a na izborima za Predsednika i Parlament ce crtati .!. :D

Чуо сам и ја од разних људи за разне комбинације, ови избори ће прштати од креативности и индивидуализма :lol:

I, ajde budi pametan kod ovakvih kandidata. Ne smem ni da kažem nešto afirmativno za Djilasa, odmah će SNS da nadje "potvrdu" da on finansira Dveri :mrgreen:
Ne, Vučić je neprihvatljiv na svim nivoima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back