*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
Pa ne pitaj me kako mi je druže,
u prvom krugu za Jacu,
a u drugom odoh u p.... lepu m....., samo da ne gledam ovaj sjaj i bedu Holivuda.
Zar Jaca nece uci u drugi krug?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne pitaj me kako mi je druže,
u prvom krugu za Jacu,
a u drugom odoh u p.... lepu m....., samo da ne gledam ovaj sjaj i bedu Holivuda.

Potrpati sve političare u Visoku peć smederevske železare i potpaliti vatricu.![]()

Mozes ti da postavljas te SNS slicice koliko hoces. Polako ali sigurno, ono za sta se Dveri zalazu dospeva do sve veceg broja ljudi. Sto ih vise blatite, to oni dobijaju sve vise onih koji shvate o cemu se radi.
Речи српске старине упућене Дверима : ''Dva put sam gledao i saslusao ovaj snimak Gospodina Glisica!Moram reci iako sam penzioner i preko glave mnoge politicare i politicarke, partije i stranke proturio i u Bivsoj SFRJ a i ovde u rasejanju gde jos (? ) zivim !Dveri su PRVA politicka opcija (nakon skoro sesdeset godina zivota )koju skoro bez rezerve podrzavam!Dveri mi vracaju nadu , poverenje i ljubav prema mojoj Srbiji koju su mi komunisti (Tito) pa Socijalisti (Milosevic i baba Jula)a pogotovu ovaj zuti olos ogadili i unistili !?Dveri hvala za vracanje vere u buducnost Srbije, ljubavi i poverenja prema rodnoj grudi ! ''
Mozes ti da postavljas te SNS slicice koliko hoces. Polako ali sigurno, ono za sta se Dveri zalazu dospeva do sve veceg broja ljudi. Sto ih vise blatite, to oni dobijaju sve vise onih koji shvate o cemu se radi.
Речи српске старине упућене Дверима : ''Dva put sam gledao i saslusao ovaj snimak Gospodina Glisica!Moram reci iako sam penzioner i preko glave mnoge politicare i politicarke, partije i stranke proturio i u Bivsoj SFRJ a i ovde u rasejanju gde jos (? ) zivim !Dveri su PRVA politicka opcija (nakon skoro sesdeset godina zivota )koju skoro bez rezerve podrzavam!Dveri mi vracaju nadu , poverenje i ljubav prema mojoj Srbiji koju su mi komunisti (Tito) pa Socijalisti (Milosevic i baba Jula)a pogotovu ovaj zuti olos ogadili i unistili !?Dveri hvala za vracanje vere u buducnost Srbije, ljubavi i poverenja prema rodnoj grudi ! ''

Ne bih ja to bas tako uradila. Lepo bih sve njih propustila kroz filtar koji predlazu Dveri pa ko prezivi ispitivanje porekla imovine, neka pokusa sa novim idejama a svi koji ne prezive ima da sve lepo vrate drzavi (narodu) i "drustveno korisnim radom" u Zabeli se ispravljaju za svoje grehe.
Mozes ti da postavljas te SNS slicice koliko hoces
Isto sam reagovala, a šta bi bilo da sam napisala ldp!?

Blago tebi što si se juče rodila.Ako ne rodiš 7 sinova i 3 kćeri ne pominji Dveri.Oni će da izbave Srbiju iz ovog blata!?Nama nije potreban patriota, nama je potrebna transfuzija.Bilo koja krvna grupa.
Ja sam mnogo ranije cula (pre nego sto su kandidovali) da ih poneki zovu Zveri, a sto se kachenja tice, zverjanin, pardon- dverjanin Glisha je Tomi pirkacio da je "musavija varijanta Tadica", tako da su to jedva docekali radikali i jos poneki, pa je sad Toma- Musa, ja vam kazem, stotinu imena ste izdevali Nikolicu, nece vam pomoci, da niko ne kaze ko ste i ciji ste, sami ste se odali.SNS ili LDP, to mu dodje na isto.
I jedni i drugi presude,prikace etikete i onda to kao papagaji ponavljaju.
Recimo, naziv "Zveri" koriste i jedni i drugi.
Moje drustvo i ja ih od kako smo prvi put culi za njih zovemo srBske zveri.
Em se rimuje, em je prikladno.
Ja sam mnogo ranije cula (pre nego sto su kandidovali) da ih poneki zovu Zveri, a sto se kachenja tice, zverjanin, pardon- dverjanin Glisha je Tomi pirkacio da je "musavija varijanta Tadica", tako da su to jedva docekali radikali i jos poneki, pa je sad Toma- Musa, ja vam kazem, stotinu imena ste izdevali Nikolicu, nece vam pomoci, da niko ne kaze ko ste i ciji ste, sami ste se odali.
Moje drustvo i ja ih od kako smo prvi put culi za njih zovemo srBske zveri.
Em se rimuje, em je prikladno.

Nisi jedina, samo nisu vise ni srpske ni srBske, taj prefiks su izbacili, zasto - ne znam, ali mogu da naslutim....[/QUOTE]
Posteno je sto kazes da ne znas ali bi bilo posteno i da izneses "slutnju".
Koje je to drustvo? Tako nesto ima samo na forumu B92. Tamo svakoga ko se usudi napisati nesto pozitivno o Srbima i Srbiji, odmah prekrste u srBskog nacionalistu.

I ti meni, DZOSEHvala, @BILJO. Konacno sam, posle duzeg vremena, pocastvovan da prokomentarises moj post. Nema razloga za ljutnju. Samo razmenjujemo misljenja.
Ako mislis na mene ko sam, samo cu reci da sam samo svoj, svoje porodice i svoje zemlje. Sve drugo je promenljivo.
Ziva i zdrava ti meni bila.

Imam ja i RL, i u njemu drustvo.![]()
Verujem.
Ja sam samo naveo primer KAKVO je to drustvo!