izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Двери нам јесу нудиле коалицију али + у пакету са радикалима, а Вучић са радикалима неће.

nije ti neki izgovor posto su i radikali odbili, tako da vas nista nije sprecavalo da barem pokusate da sklopite dogovor sa VDerima

to bi vasoj koaliciji donelo 3-4%

Ако пређете цензус, било би згодно да барем ако ништа мањински подржите СНС да сруши ДС, па после годину дана, ако будете незадовољни, оборите нашу владу. Једноставно је.

jes a kakve mi imamo koristi od toga kad su za nas i vlast i opozicija isti?

Тестирајте нас да ли смо исти као они. Ми желимо да покажемо да смо другачији.
Ако не ваљамо, и ви и Коштуница после само годину дана ускратите поверење влади.

Dveri jacaju iz dana u dan. Na prvimizbornim anketama imali su manje od 2%, po novim imaju vec 5%, a mnogi ljudi cak ni ne znaju da Dveri idu na izbore... prijatno ce se iznenaditi kad budu izasli na glasanje

Тестирајте нас да ли смо исти као они. Ми желимо да покажемо да смо другачији.
Ако не ваљамо, и ви и Коштуница после само годину дана ускратите поверење влади.

jes pa ako zaebete ko ce onda prvi biti na udaru sto vas je podrzao?

ne podrzavamo nikoga kome EU nema alternativu

Definitivno ste otvorili karte: Znaci, vi pa vi, niko drugi, kakve VI imate koristi?

Pa vi se navodno zalazete da narodu bude bolje (porodicne setnje po cistom vazduhu i tako to), sad su za vas opozicija i vlast- isti?

Samo vi razliciti, vi Bogom dani, kome trebate takvi?

Onome ko vas finasira da odvucete glasove opozicije, da li cete u tome uspeti, videcemo, mozda hocete, mozda necete, sacekacemo da vidimo...

Andreja Mladenovic je jednom prilikom izjavio (ostavila sam negde original-izjavu) da su Dveri poslale PISMA SRS-u, SNS- i njima, nista vise.

Znaci, ni otici niste mogli, nego posaljete pismo, kad na njega niko ne odgovori, eto, mi smo ponudili nisu hteli, ko bi hteo?

Mnogo ste se zaleteli, zelim vam da ne tresnete o pod!

Definitivno ste otvorili karte: Znaci, vi pa vi, niko drugi, kakve VI imate koristi?
Samo vi razliciti, vi Bogom dani, kome trebate takvi?

А коме треба СНС? Који су њихови конкретни резултати у политици?
Зар су они толико квалитетни да имају право да нас заједно са другима јашу 20 година !?
Ало бре, па тај Вучић није зарадио ван политике ни један једини динар. Право из школске
клупе у скупштинску. Што није прво радио негде, стекао неко искуство, па онда у политику?
Мислим, није он једини. Такви су и Чеда Јовановић и она браћа Петровић, из ДСС. И гомила других вуцибатина.

Зар су они толико квалитетни да имају право да нас заједно са другима јашу 20 година !?
Ало бре, па тај Вучић није зарадио ван политике ни један једини динар. Право из школске
клупе у скупштинску. Што није прво радио негде, стекао неко искуство, па онда у политику?
Мислим, није он једини. Такви су и Чеда Јовановић и она браћа Петровић, из ДСС. И гомила других вуцибатина.

Narod ce pokazati kome ko treba, tako da molim Dverjane da se ne obrusavaju na mene, ja sam simpatizer SNS-a, znam da su protiv zutih i Djilasa ako nista drugo, dosta mi je vise i njih i vas, kidisete ne k'o pudlice, k'o vukovi, more briga me za vas i vaseg porodicnog setaca, imam ja i precih poslova i briga kako sutra da mi bude bolje a ne gore!

Narod ce pokazati kome ko treba, tako da molim Dverjane da se ne obrusavaju na mene, ja sam simpatizer SNS-a, znam da su protiv zutih i Djilasa ako nista drugo, dosta mi je vise i njih i vas, kidisete ne k'o pudlice, k'o vukovi, more briga me za vas i vaseg porodicnog setaca, imam ja i precih poslova i briga kako sutra da mi bude bolje a ne gore!

Стварно више није у реду. Тако једну суптилну девојку, која Вас узгред никад није узела у уста, нити нешто ружно написала. Осим што пише истину, само истину и ништа осим истине, она никога не напада, само пише о својој странци. Зато је сада на овој теми о СНС-у и молим Вас да је не узнемиравате. Идите на своју тему о Дверима.

Zanimljivo je samo pogledati koje su sve stranke pocele da bombarduju medije sa reklamama. Po tome se vidi koliko je koja unela novca u igru. Pitanje je samo odakle taj novac. SNS kao stranka koja nije vladajuca prednjaci sa reklamnim spotovima i medijskom kampanjom. Da li ce biti postena do kraja pa obavestiti bar svoje glasace odakle im taj novac. Isto vazi i za Dinkica i DS.

Стварно више није у реду. Тако једну суптилну девојку, која Вас узгред никад није узела у уста, нити нешто ружно написала. Осим што пише истину, само истину и ништа осим истине, она никога не напада, само пише о својој странци. Зато је сада на овој теми о СНС-у и молим Вас да је не узнемиравате. Идите на своју тему о Дверима.

Izvini, kojoj temi o SNS-u, ovo je tema Izbori 2012.?
Koju devojku?
Sta sam joj ruzno rekla?
Tema o Dverima nije MOJA tema niti sam je ja otvorila!

Ne znam o cemu pricas, ako si pogresio osobu, u redu, ako mislis da nis, onda se saberi, bice bolje za sve, najivse za tebe.

Izvini, kojoj temi o SNS-u, ovo je tema Izbori 2012.?
Koju devojku?
Sta sam joj ruzno rekla?
Tema o Dverima nije MOJA tema niti sam je ja otvorila!

Ne znam o cemu pricas, ako si pogresio osobu, u redu, ako mislis da nis, onda se saberi, bice bolje za sve, najivse za tebe.
Па мислио сам на тебе да те нападају. Свака част како издржаваш храбро и културно се не обазиреш него само аргументовано доказујеш да су твоји миљеници највреднији поштовања. А најлепше од тебе је што друге не нападаш. То је стварно редак дар. Само настави, очисти Србију.

А што ти то нама причаш, када ми то све знамо. Знамо и понешто о чему ти појма немаш.
Превише си се залетео да пропагираш странку, коју изгледа обожаваш а друге пљујеш. Ако имаш даму, иди и то им све кажи лично, па нам се после похвали како си прошао. Овако само нас гушиш.

Па мислио сам на тебе да те нападају. Свака част како издржаваш храбро и културно се не обазиреш него само аргументовано доказујеш да су твоји миљеници највреднији поштовања. А најлепше од тебе је што друге не нападаш. То је стварно редак дар. Само настави, очисти Србију.
Ocigledno se nismo razumeli, hvala lepo:)
Ne volim da pljujem ali istrpim tudja pljuvanja jer znam da pljujci mene-pljuju sebe...Nije moj stil, a covek je stil:hvala:

574521_215701091877383_100003124802388_354154_1142175786_n.jpg

Горане кажеш минут до 12,а при томе или не знаш или се само правиш да не знаш да су Двери своју кампању почеле још пре више од годину дана.Такође Двери нису основане јуче,него пре 13 година.

А ту прилу око Ђиласа и тако тога објављујете само ви СНСовци да би сте додатно залудели већ залуђен народ.

А ваша прича је тако...безвезе.

При том као што људи из Двери кажу нису гласови својина неке странке па да можемо да их крадемо.А пошто ви (мислим на све СНС симпатизере) тако кажете и ваљда верујете у то,онда исто ја могу рећи да је СНС основана из Вашингтона да би се уништила права опозиција у Србији.А подседићу вас све да је СРС 2008. имала 30 посто гласова и отишла у други круг председничких.Што би значило да би ове године имали минимум 35 процената и председник Србије би био неко из те странке.

Овако сте створили лажну опозицију која је опозиција само по томе што није на власти,али не и по програмским начелима.

Dveri nece preci cenzus i njihov izlazak na izbore u minut do dvanaest ide samo na ruku DS-u. Nakon izbora videces da sam bio u pravu a tada ce za Srbiju vec biti kasno.

Da li ce neko preci "cenzus" je matematicko pitanje. Ovde se kandiduju valjda ideje, programi, resenja.
Kako da gradjani saznaju da postoje i neke koje nisu imali priliku da cuju od postojecih stranaka koje se samo medjusobno smenjuju na vlasti i jedni druge stite.
Zasto bi glasovi Dverima isli na ruku DS-u? Znam bar 10 ljudi koji su na proslim izborima glasali za DS a sada se zaklinju da ce glasati za Dveri.
Znam bar 10 ljudi koji nikada nisu izlazili na izbore a kunu se da ce sada izaci i glasati za Dveri.
Ne znam nikoga ko je na proslim izborima glasao za SNS a da ce sada glasati za Dveri. Naravno, jer su ovi izbori i za SNS PRVI na koje izlaze.

Slazem se da ce "za Srbiju vec biti kasno" ali samo ako ljudi ne shvate da nas ovi koji se vrte na vlasti i opoziciji (cast izuzecima) vuku jos dublje u provaliju.

PS:
Da li je neko danas slusao Vladu Djukanovica? Moram da kazem da je ono sto sam danas cuo zastrasujuce. Sta li nas ceka ako se takvi docepaju vlasti? Samo nastavak agonije!

Da li ce neko preci "cenzus" je matematicko pitanje. Ovde se kandiduju valjda ideje, programi, resenja.
Kako da gradjani saznaju da postoje i neke koje nisu imali priliku da cuju od postojecih stranaka koje se samo medjusobno smenjuju na vlasti i jedni druge stite.
Zasto bi glasovi Dverima isli na ruku DS-u? Znam bar 10 ljudi koji su na proslim izborima glasali za DS a sada se zaklinju da ce glasati za Dveri.
Znam bar 10 ljudi koji nikada nisu izlazili na izbore a kunu se da ce sada izaci i glasati za Dveri.
Ne znam nikoga ko je na proslim izborima glasao za SNS a da ce sada glasati za Dveri. Naravno, jer su ovi izbori i za SNS PRVI na koje izlaze.

Slazem se da ce "za Srbiju vec biti kasno" ali samo ako ljudi ne shvate da nas ovi koji se vrte na vlasti i opoziciji (cast izuzecima) vuku jos dublje u provaliju.

PS:
Da li je neko danas slusao Vladu Djukanovica? Moram da kazem da je ono sto sam danas cuo zastrasujuce. Sta li nas ceka ako se takvi docepaju vlasti? Samo nastavak agonije!

Dveri su trebale pre izbora da se transformisu ako su hteli ozbiljno da se kandiduju i da rade na marketingu, a sada u minut do dvanaest kad novac dolazi peko firme Djilasa, izvini tesko mi je da poverujem da je to pametan potez. Dveri nemaju nikakvo uporiste nigde trenutno a jedini kome mogu da realno uzmu glasove je DSS i mozda tvrdo krilo neopredeljenih koji bi opet glasali za DSS. Ds-OVI LJUDI NECE GLASATI ZA DVERI MA STA TI REKLI.Oni ako budu glasali protiv ds-a kao odmazdu e izabrati pre cedu ili g17 nego druge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back