Избори | 2009 | Вождовац

Ако будете изашли на изборе, за кога ћете гласати?

• За европски Вождовац - Горан Лукачевић

glasova: 9 11,1%
  • Српска радикална странка - Марина Рагуш

glasova: 18 22,2%
  • Листа за толеранцију - Расим Љајић

glasova: 5 6,2%
  • Демократска странка Србије - Драган Човић

glasova: 10 12,3%
  • Српска напредна странка - Милан Дамчевић

glasova: 15 18,5%
  • Социјалистичка партија Србије - Саво Шкундрић

glasova: 1 1,2%
  • Либерално демократска партија Вождовац - Зоран Јанковић

glasova: 7 8,6%
  • Покрет снага Србије - Миланка Карић

glasova: 8 9,9%
  • Ниједан од понуђених одговора - Никола Тулимировић

glasova: 8 9,9%

• Ukupno glasova
    81
  • Anketa je zatvorena .
Нојкићу, или Јадранко Вуковићу, шта год да си нема везе. У сваком случају ја нисам био тамо, а ти јеси у клубу "ИКС". А да сам био, немам проблем да то и кажем. Чак и детаље да испричам-

Читај шта сам написао Сандрина. Нисам ја био, мени су јавили да је он тамо виђен!

Е? А ти знаш ко сам ја? Па зар ниси рекао да сам ја нико и ништа ... Па мислим .. Договори се са собом и имај став о томе, па онда дођи :hahaha::hahaha::hahaha:

Нојкићу, или Јадранко Вуковићу, шта год да си нема везе. У сваком случају ја нисам био тамо, а ти јеси у клубу "ИКС". А да сам био, немам проблем да то и кажем. Чак и детаље да испричам-

ПА Јадранко Вуковић нисам :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Нећу ни да ти одговорим. Немам намеру да одговарам на твоје идиотлуке. То питај Вјерицу!

Па чекај није идиотлук ... Видиш, прилча се по граду ... Него Џука, дај ти нама онако један паметан одговор на питање ... Кад већ нећеш на то питање да нам даш одговор, а ти дај на ово ... Јел ти стварно имаш толико високо мишљење о себи?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Богу хвала да имам. Ко не цени себе, тај не цени никог. Заиста немам намеру да одговарам на твоје будалаштине.Када поставиш неко паметно питање, а не оно што ти диктира Јадранко или Слађан Мијаљевић, онда се јави!

Strašno...onolika volina s detetom...prestrašno:confused::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Nego, jel' istina da je pre toga bio i sa majkom te devojčice ( tako se priča po gradu)?:think:

А ја сам од веома упућених чула да је то заправо његова супруга Ксенија и ћерка јој из првог брака. :roll: А тачно могу да замислим Александра у таквом с.рању, то је његов домет и његов калибар пошто за боље и није.

Какви сте ви монструми шта све можете да измислите, то је језиво! Заиста, стока као што сте ви не заслужује никакво поштовање. Али, 7.јуна ћете се свести таман на меру да вас сви лепо посматрају као одбегле људе из луднице у Вршцу! Срам вас било морони једни!!!

Какви сте ви монструми шта све можете да измислите, то је језиво!

Рецимо да га знам мало боље од тебе ... Само ти њега поздрави, нека је жив и здрав и нека мало скрати језик кад узима у уста оне са којима је некада сарађивао. :per:

А ја сам од веома упућених чула да је то заправо његова супруга Ксенија и ћерка јој из првог брака. :roll: А тачно могу да замислим Александра у таквом с.рању, то је његов домет и његов калибар пошто за боље и није.

To je tek dno svakog dna ali uopšte nisam iznenađena.:thumbdown::roll:

To je tek dno svakog dna ali uopšte nisam iznenađena.:thumbdown::roll:

Па пази - нисам му држала свећу па да изричито тврдим да је то тако али пошто знам какви су му морални "квалитети" и колико мало скрупула има, зачудила бих се да нисам чула овако нешто. А имао је и од кога да се научи аморалном понашању, швалерацији, лагању супруге и тако тим стварима. Само још да и њему исплива неко ванбрачно дете и биће исти свој шеф. :roll:

Па пази - нисам му држала свећу па да изричито тврдим да је то тако али пошто знам какви су му морални "квалитети" и колико мало скрупула има, зачудила бих се да нисам чула овако нешто. А имао је и од кога да се научи аморалном понашању, швалерацији, лагању супруге и тако тим стварима. Само још да и њему исплива неко ванбрачно дете и биће исти свој шеф. :roll:

Znaš šta meni nikako ne ide u glavu?:lol:
Da onaj već matori grobar, sa svojim neIntelektom, prostačkim ponašanjem, nedostatkom i znanja i zvanja i obrazovanja i naposletku kao čovek koji izgleda kao što on izgleda , uopšte i može da nađe neku mentolku koja će na sve to da mu bude ona večita druga, tj švalerka u ilegali...e to nikako ne mogu da shvatim ma koliko se trudila:lol::lol:

U ovakvu sliku se uklapa i silikonac, naravno i naprosto sam bila šoknuta kada je isplivala i ona njegova švaleracija sa onom novinarkom u pokušaju sa nekadašnje TV BK...naprosto nisam mogla da verujem da se ženska tako nisko spustila:sad2::lol:

A 'de je...otiš'o na konvencij i ..?:hahaha:

Ma da, znaš valjda da smo inače plašljive naročito od takvih:cool::lol:

Мора да је отишао..................у......... градУ!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf:
Сем ако није скокнуо у странКИ!?:think::think::think:
И лако вама да причате.................није вама претио...............него мени!!!:sad2::sad2::sad2:
:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

" Ћуд је женска смијешна работа!
Не зна жена ко је какве вјере,
Стотину ће промијенити вера
Да учини што јој срце жуди. "

Ovo ženska samo zameni sa " glasača sns-a" i eto ti Njegoševih proročkih stihova.:cool::cmok2:

p.s. Gledaj Pink...ova paćenica u Trenutku istine sa sve familijom, a naročito ovim joj bajom, grobarevi glasači ( sada mi javila drugarica):hahaha::hahaha::hahaha:

p.s. Gledaj Pink...ova paćenica u Trenutku istine sa sve familijom, a naročito ovim joj bajom, grobarevi glasači ( sada mi javila drugarica):hahaha::hahaha::hahaha:
Стварно не гледам ту "научно-образовну" емисију:dash:,......... а и да гледам .............не гледа ми се:sad2::sad2::sad2:.............тј. неће жена то да гледа!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Back