Нојкићу, или Јадранко Вуковићу, шта год да си нема везе. У сваком случају ја нисам био тамо, а ти јеси у клубу "ИКС". А да сам био, немам проблем да то и кажем. Чак и детаље да испричам-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Читај шта сам написао Сандрина. Нисам ја био, мени су јавили да је он тамо виђен!

Нојкићу, или Јадранко Вуковићу, шта год да си нема везе. У сваком случају ја нисам био тамо, а ти јеси у клубу "ИКС". А да сам био, немам проблем да то и кажем. Чак и детаље да испричам-

Ја ти лепо написах "шта год да си", пошто не могу а ти напишем "ко год да си", јер тамо нису остали личности, већ климоглавци.

Нећу ни да ти одговорим. Немам намеру да одговарам на твоје идиотлуке. То питај Вјерицу!

Strašno...onolika volina s detetom...prestrašno
Nego, jel' istina da je pre toga bio i sa majkom te devojčice ( tako se priča po gradu)?![]()
Какви сте ви монструми шта све можете да измислите, то је језиво!

А ја сам од веома упућених чула да је то заправо његова супруга Ксенија и ћерка јој из првог брака.А тачно могу да замислим Александра у таквом с.рању, то је његов домет и његов калибар пошто за боље и није.
To je tek dno svakog dna ali uopšte nisam iznenađena.![]()
.............када је "лако и безопасно"..............јер нема............."правника и ПОСТДИПЛОМЦА"!! 

Па пази - нисам му држала свећу па да изричито тврдим да је то тако али пошто знам какви су му морални "квалитети" и колико мало скрупула има, зачудила бих се да нисам чула овако нешто. А имао је и од кога да се научи аморалном понашању, швалерацији, лагању супруге и тако тим стварима. Само још да и њему исплива неко ванбрачно дете и биће исти свој шеф.![]()

Сад сте се окупиле да "оговарате".............када је "лако и безопасно"..............јер нема............."правника и ПОСТДИПЛОМЦА"!!
![]()

A 'de je...otiš'o na konvencij i ..?
Ma da, znaš valjda da smo inače plašljive naročito od takvih![]()

" Ћуд је женска смијешна работа!
Не зна жена ко је какве вјере,
Стотину ће промијенити вера
Да учини што јој срце жуди. "

Мора да је отишао..................у......... градУ!!!
И лако вама да причате.................није вама претио...............него мени!!!Сем ако није скокнуо у странКИ!?

Стварно не гледам ту "научно-образовну" емисијуp.s. Gledaj Pink...ova paćenica u Trenutku istine sa sve familijom, a naročito ovim joj bajom, grobarevi glasači ( sada mi javila drugarica)![]()
,......... а и да гледам .............не гледа ми се

.............тј. неће жена то да гледа!!!