***Izbor za forumsku MISS***

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Missica
2. Moonica
3. Wildica
4. Bliz
5. Sofffy
6. Shushu
7. Ivana
8.Morphea
9. Peta
10. Sasha
E sad, ima likusha koje ne dolaze vishe a to su Bleach, Alex i Tisha, pa ne znam koliko je ok da ih njih svrstavam u listu...
Nisam objashnjavala zashto, jer ne zelim da se neko uvredi ili pogreshno shvati... Daklem, onako kako ja vidim stvari...

bez reda.

lovy & sofka (vrsnjakinje, obe su mi super za cetovanje na raznim temama :twisted: ):) :D ;) :p :p
shushu - i sa njom sam par puta 'razgovarala' 8) :p

alyona - ostar jezik

hmmm...
bliz, tina kao starosedeoci...

i jos, bez posebnog razloga, jer mi upotpunjuu sliku foruma - moon, sasha, ivana,...

i, naravo, SPRING STORM, ratka, i slicni!!! :wink:

Da i ja glasam...

1. Alexandra9 - Ne treba da objasnjavam zasto... ;)
2. Wild_Child - Izuzetno pametno dete... Samo neka proba neko da se posvadja sa njom, da vidi kako ce lepo da se provede... :lol:
3. Bliznakinja - Zna se... ;) Koleginica... A i stara ekipa....
4. Electra - ;)
5. Crazy_Creature - Nick sve objasnjava... :)
6. Moon Child - Dobra ekipa zajedno za Crazy... :)
7. Banshee - Zanimljiva devojka...
8. Tina - Zna se... :lol:
9. LPHoklica - Konfuzno dete...
10. Svi ostali koje nisam spomenula: Girl Next Door, Ivana, Sofffy, Love, Tish i dr....

:)

zmaj013:
Bas mrzim nabrajanja i pravljenje umobolnih lista..... ah zabole me glava......tako da vas necu privilegovati i udostojiti mog misljenja i stava......

Јест... Мудро збориш.

Ја мислим да ову банду што глорификује ту неке нестварне виртуелне појаве треба ухапсити и одвести у радни логор. Па нека тамо праве избор за највреднијег радника односно радницу.

E pa posto muskarci imaju kampanju sta nama fali malo da se zezamo.
DakleM,inspirisana vecerasnjim Izborom za Miss sveta ( :lol: ) , moram da kazem, da ako mene izaberete za Miss ovog naseg predivnog foruma ( *osmeh* beli zubi zasenjuju sve u "sali" ) potrudicu se da skupim dovoljno novca (dobrotvorne svrhe - rad po kaficima :mrgreen: ) da pocnemo sami da finansiramo ovaj server (*ponavlja se zaslepljujuci osmeh od ranije* ).
Hvala (*lagan hod dok se vestacki osmeh ne skida sa lica,i mali saplet o sopstvenu raskosnu haljinu cije boje podsecaju na perje papagaja* ) i jos jednom HVALA!
a106.gif

Bliznakinja:
E pa posto muskarci imaju kampanju sta nama fali malo da se zezamo.
DakleM,inspirisana vecerasnjim Izborom za Miss sveta ( :lol: ) , moram da kazem, da ako mene izaberete za Miss ovog naseg predivnog foruma ( *osmeh* beli zubi zasenjuju sve u "sali" ) potrudicu se da skupim dovoljno novca (dobrotvorne svrhe - rad po kaficima :mrgreen: ) da pocnemo sami da finansiramo ovaj server (*ponavlja se zaslepljujuci osmeh od ranije* ).
Hvala (*lagan hod dok se vestacki osmeh ne skida sa lica,i mali saplet o sopstvenu raskosnu haljinu cije boje podsecaju na perje papagaja* ) i jos jednom HVALA!
a106.gif
A zaboravila si da kzes "Zelim mir u svetu" :lol:

Obecavas da ces da cmizdris?
Uuuuu,za to mora vezba,jer se place uz osmeh! :lol:

Vidim ja da smo mi postali prava drzava.
Prvo je nastala preteca diktature,kao vrhovne vlasti.
Sad imamo i izbor za mis,...WUHU!

Aj da i ja puknem svoje predloge,...kao retardirana riba bez pola zuba i sa masnom kosom koju niko nije predlozio,hmf,..:lol: ;) :lol:
Elem:
1)Love-zato sto je jedno preslatko,predobro,neporpavljivo romanticno celjade
2)Bliz-hocu da vidim te suze!
3)Peta-slatka&fina&pametna devojka,...tri jako retko ujedinjenje odlike(B,you lucky basterd! :))
4)Moony-she scarez me :( Thats SO cool! 8)
5)Sofffka-prosto mi je gotivna devojka

Eto,..nek su to mojih 5 finalistkinja :)

P.S.Bolje bi bilo da se tema opet otvori uz ove predloge pa da bude anketa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back