gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo zadnjih par godina sam se bas namenjao raznih hrana od raznih proizvodjaca.
Imam tri psa , Dalmatinca , Koker spanijela i Nemackog ovcara.
Voleo bih da cujem vasa iskustva o tome i koja se hrana najbolje pokazala po vasim licnim iskustvima.
Zanima me takodje i odnos cena kvalitet.
Ljudi, pomagajte! Na ivici sam nervnog sloma. Moj ljubimac je od samog dolaska kod nas imao razno-raznih problema. Jedan od njih je i preosetljivost na hranu. Po preporuci veterinara jeo je samo Royal Canin za pse srednjeg rasta. Sve je bilo u redu dok Royal Canin nije promenio sastav te hrane.
Evo šta se desilo. Prvo smo kupovali hranu kod veterinara, pakovanje od po kilogram i plaćali oko 700 dinara. Sve je bilo O. K. Potom smo počeli da kupujemo na merenje, jer je cena bila oko 500 dinara po kg. Sve je bilo O. K. Nakon dva meseca stigla je nova vreća hrane u prodavnicu i pas je katastrofalno reagovao na tu hranu. Mislili smo da smo prevareni od strane trgovca...
Rečeno nam je da je proizvođač promenio sastav hrane. Nismo verovali. Suprug je otišao u Pet Centar i kupio Royal Canin koje je kuče jelo kada nije imalo problema. Inače, pakovanje od 18 kg, plaćeno 70 evra!
Na kraju se spostavilo da je sastav hrane zaista promenjen, da ne odgovara našoj kuci, a da smo mi ostali bez para. Ljudi šta da radim sada? Šta da dajem kučetu.
Da napomenem da sam mu kuvala pirinač i mešala granule i nije pomoglo. Malo pre me probudio, ukakio se u kući, a pre toga se toliko upuvao da mi dođe da plačem od muke. Šta da radim? Pomagajte! Ne mogu ovakvog da ga gledam, duša mi plače. Help!!!!
Jeste, čišćen je uredno. Nema gliste. Pitanje se odnosilo na to kako da zaustavimo problem i šta da mu dajem uz Royal Canin hranu koje kako sam rekla imam 20 kilograma i ne mogu da kupujem bilo koju drugu, ma kako to vama sada zvučalo. Nisam od onih koji kupuju psu kosti ili hranu za 99 dinara. Smatrala sam da kupujem najbolje i to najbolje nije bilo ni malo jeftino. Eto, da ne ispadne da mislim prvo na finansije , a posle na ljubimca.
P. S. Ja sam prvo pomislila da su nas prevarili kada smo kupovali na merenje, ali sam se uverila da je promenjena hrana koju sam kupovala kod veterinara kada su mu stigle nove zalihe. Isto tako i u Pet centru. Tako da se promena desila. Moj pas jeste osetljiv, svesna sam toga. Isto tako sam svesna da je najbolje da mu kuvam, ali nisam trenutno u mogućnosti. Granule su kupljene i ja sada ne mogu da ih bacim. Sada mu dajem pirinčanu vodu, dvopek i malo granula da se privikne na promenu, tako da je dan protekao bez problema. Savet komšinice (dvopek) i veterinara (pirinčana voda i malo granula u više obroka dnevno) je pomogao.
Pozdrav
Da, jako je osetljiv...Jesi li cula mozda za onu hipoalergijsku hranu? One "granule sa vockicama", nema sanse sad da se setim kako se zovu, poslusaj Vilus za analizu pa onda razmisli i o ovome. A ovaj tek nacet dzak ponudite nekom manjem pet shopu po povoljnijoj ceni.
![]()