iza sebe ima 12 brakova Maja Odžaklijevska se od svakog muža razvela zbog jedne stvari: "trpala sam stvari u kese za đubre i rekla: sve ti je ispred"

Pa ima, da je Maja Odžaklijevska obrađicala nekog dobro a on ćutao ne bi onda bili 12 kom nego možda samo jedan.
Znaš... mnogo ružno pišeš o ženama...a to je na Krstarici nedopustivo... Neka moderator @Sensei odluči šta sa tobom i tvojim komentarima da radi

Znaš... mnogo ružno pišeš o ženama...a to je na Krstarici nedopustivo... Neka moderator @Sensei odluči šta sa tobom i tvojim komentarima da radi
Ovo je jedan klasičan feministički tekst. Maja nije mogla nikoga da trpi pa je brojala do 12 komada, jer je nekome uvek nešto zasmetalo. A onato nije mogla da trpi pa ih je zato toliko izređala. Ja sam samo napisao jednu alternativnu verziju njenog života kako je moglo biti.

Ovo su klasični feministički tekstovi, a feministinje me baš nerviraju na primer. Zato sam i pisao na ovoj temi. Nadam se da se razumemo.

Izvini, ali - kako da ne... :rotf:
O njoj ima samo ta jedna pesma na netu... i ne piše ništa više...
Naš akademik Matija je nedostižan...

Ova dama uz Matiju deluje kao "poetesa u pokušaju"...

Izvini, ali bas me nasmejalo.
Znam o cemu se radi, ali da ne bih bio nekulturan, reci cu samo da se radi o oralnom seksu.
...Maja je i bila u pravu i nazalost samo damama njenog ranga tj. statusa
daje se u mogucnosti da rade sto i treba...nijedan Maco nije maco na rijeci i strafti...

Poslednja izmena:
Ovo je jedan klasičan feministički tekst. Maja nije mogla nikoga da trpi pa je brojala do 12 komada, jer je nekome uvek nešto zasmetalo. A onato nije mogla da trpi pa ih je zato toliko izređala. Ja sam samo napisao jednu alternativnu verziju njenog života kako je moglo biti.

Ovo su klasični feministički tekstovi, a feministinje me baš nerviraju na primer. Zato sam i pisao na ovoj temi. Nadam se da se razumemo.
Ne razumemo se uopšte!
Kakav feministički tekst?
Ovo je Majin biografski podatak...

A ti spominješ da je trebalo oralno da zadovoljava svoje muževe...

Osramotio si sve žene, a bogme i celu temu upropastio..
@Sensei?

A šta sam ja loše rekao? Samo sa rekao kako je oglo biti. Ona je trebala da nađe nekog kome nije stalo do nje već samo do seksa sa njim, ona mu da s vremena na vreme, on ćuti i pravi se da mu ništa ne smeta i mirna kuča.

Kad neko ima 12 muževa to nije za pohvalu, veća je verovatnoća da je problem u toj jednoj osobi nego u 12 osoba na primer.

...ko pominje K.Malovcica i njegovih 13. brakova ali Maja uostalom,
nikad mi nije jasno koja je to razlika izmedju visegodisnjih veza i brakova...zajednickih zivljenja
i brakova...dali je jos vanbracna zajednica sa pravnim pokricem...drago mi je sto sam u ovome neupucen...
...Maja nije zadovoljila u jednoj komponenti/ termin fizike/ te muzeve...? / kakva je to informacija ili poznanstvo sa Majom/...
...Tema interesantna ali blizu ponornici...

Poslednja izmena:
..ko pominje K.Malovcica i njegovih 13. brakova ali Maja uostalom,
Isti slučajevi, nema razlike. To pitanje postavi postavljaču teme.
nikad mi nije jasno koja je to razlika izmedju visegodisnjih veza i brakova...zajednickih zivljenja
i brakova...dali je jos vanbracna zajednica sa pravnim pokricem...drago mi je sto sam u ovome neupucen...
Isti slučaj.
...Tema interesantna ali blizu ponornici...
Erotska teledrama Maje Odžaklijevske i njenih 12 muževa. Ja bih to tako nazvao.

Pa deluje mi tako zbog ove teme. I šta je naravoučenije ovakvog teksta? Koji je smisao?

Možda ti sebe ne smatraš feministkinjom ali možda si pritajena feministinja?
Šoubiz

Ja dole nebi mogla da živim jer me strah da bi me napali vilama i izjurili iz sela uz rijeci odbij vjestico odbij

Ja se nadam da će vutjitj i brnabicka da vas doteraju u red i da nam netjete takvih shvatanja i strahova od različitosti , nagrnuti u EU

Maja je bila zakon na muzickoj sceni kad su i vokalizam i izvedba
morali biti vrhunski jer koske nijesu prolazile ala _bolje da ne izbacujem kese sa smecem...
P.S.
...nesto sam htio da 'pametujem' pa sam odustao,
da ne bih doprinio negativi jer mnogo toga Ovdje govori o nama a ne o postovanoj i dokazanoj Umjetnici ...

Šoubiz

Ja dole nebi mogla da živim jer me strah da bi me napali vilama i izjurili iz sela uz rijeci odbij vjestico odbij

Ja se nadam da će vutjitj i brnabicka da vas doteraju u red i da nam netjete takvih shvatanja i strahova od različitosti , nagrnuti u EU
Nemoguća misija...

nije prevršio meru. Ima pravo da iskaže svoje mišljenje zašto je Maja promenila 12 muževa. Nije nikoga na forumu napao niti vredjao

...Maja je i bila u pravu i nazalost samo damama njenog ranga tj. statusa
daje se u mogucnosti da rade sto i treba...nijedan Maco nije maco na rijeci i strafti...
sama izjava "trpala sam stvari u kese za đubre i rekla: sve ti je ispred" govori mnogo o stanju njenog uma.

Kakva bi ti reakcija bila da je muškarac napisao "trpao sam njene stvari u kese za đubre i rekao: sve ti je ispred". Ne znam ko ovde ne bi pisao da je to mizoginija i da treba da ugasim temu a sve posetioce kaznim za gledanje.

na ovoj temi je dozvoljeno da se takvo njeno poisanje prozove kao očigledan primer mizandrije (obrnuto od mizoginije)

Maja je bila zakon na muzickoj sceni kad su i vokalizam i izvedba
morali biti vrhunski jer koske nijesu prolazile ala _bolje da ne izbacujem kese sa smecem...
P.S.
...nesto sam htio da 'pametujem' pa sam odustao,
da ne bih doprinio negativi jer mnogo toga Ovdje govori o nama a ne o postovanoj i dokazanoj Umjetnici ...
"Pao je sneg, ne da pokrije breg, nego da zverke pokažu trag"... hahahahah
to je glavni zgoditak na lotou!

Screenshot_39.png

sama izjava "trpala sam stvari u kese za đubre i rekla: sve ti je ispred" govori mnogo o stanju njenog uma.

Kakva bi ti reakcija bila da je muškarac napisao "trpao sam njene stvari u kese za đubre i rekao: sve ti je ispred". Ne znam ko ovde ne bi pisao da je to mizoginija i da treba da ugasim temu a sve posetioce kaznim za gledanje.

na ovoj temi je dozvoljeno da se takvo njeno poisanje prozove kao očigledan primer mizandrije (obrnuto od mizoginije)
...Sensey,
Faraon je Sensey / 7.Dan Shoto_kan Karate_a/ ali,
ne po polozenik seminarima i berzama
nego 3.apsolutni prvak Beograda,
Srbije i Yuge...ne bih dalje jer je nepristojno
Pojaseve dobijao od Kasea.Siraiaa i Enoede, a kasnije po CH...prof.Ilija i prof.Wawa...
Gvorim ovo usljed okrivljavanja posjetilaca koji bi bili i ostali...
ne mozes Sensej da ovas prolazis pokraj prozenih jer su skloni otimanju komandi..

...Sensey,
Faraon je Sensey / 7.Dan Shoto_kan Karate_a/ ali,
ne po polozenik seminarima i berzama
nego 3.apsolutni prvak Beograda,
Srbije i Yuge...ne bih dalje jer je nepristojno
Pojaseve dobijao od Kasea.Siraiaa i Enoede, a kasnije po CH...prof.Ilija i prof.Wawa...
Gvorim ovo usljed okrivljavanja posjetilaca koji bi bili i ostali...
ne mozes Sensej da ovas prolazis pokraj prozenih jer su skloni otimanju komandi..
pričaš u zagonetkama, ne razumem poentu (ili možda pogrešno shvatam)
i, čestitam na sportskim uspesima

Back