Brutalna ispovest bivšeg muža Bugarke koja je razorila brak Ane i Bastijana - Dok sam čuvao decu ona je oralno zadovoljavala likove

Od bugara nema ružnijeg naroda. Na jednom koncertu u Sofiji baš smo komentarisali nisi mogao naći 10 iole lepuškastih ljudi a sve omladina. Užas.
A ona jeste prelepa, međutim to je izuzetak.
Od granice do Sofije, a nazad do Niša, živi isti narod. Kod nas, oni koji se razulikuju (visočiji, "lepši") su pravi Srbi (crnogorci, hercegovci)

Ja ne delim lepotu po nacijama, meni je lepo ono što je harizmatično, a ova devojka mi ne zrači nekom harizmom, moj utisak.. retko kad komentarišem ovakve vesti jer su mi guanje nosa u tuđe ga..brakove.
Ispada da su Nišlije istog izgleda ko Bugari po sensiju

Ma ne nego hoću da kažem da se od tada mnogo mešalo stanovništvo dakle u Pirotu i Nišu retko ćeš naći brakove sa bugarima a često sa Srbima bosancima itd
Знам. Бугари су нанели много зла народу у тим крајевима. Али знај да ни Бугари не гледају на Шопе као на своје

Ja ne znam šta je s tobom sens i da li si umoran ili šta l, odgovaraš kao AI.
uopšte ovaj tvoj odgovor nema veze sa ovim što si me citirao
Kao neki eho da odzvanja ne razumemo se:np:
Хоћу да кажем да се наши слабо мешају са Бугарима, нарочито ту где су лоше успомене.

Хоћу да кажем да се наши слабо мешају са Бугарима, нарочито ту где су лоше успомене.
Upravo.
Više se "podnose" nego što se vole.
Što opet govori da smo sve dalje i dalje od njih u svakom mogućem smislu

Upravo.
Više se "podnose" nego što se vole.
Što opet govori da smo sve dalje i dalje od njih u svakom mogućem smislu
генетику не можеш да избегнеш. Уствари можеш да пропереш гене мешајући се са другима (црногорци, босанци, херцеговци) Све су то као наши. А нису :)

ЕТА: Има ту и оних пореклом из Украјине а мало и из Русије.

Back