iza sebe ima 12 brakova Maja Odžaklijevska se od svakog muža razvela zbog jedne stvari: "trpala sam stvari u kese za đubre i rekla: sve ti je ispred"

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.576
Mnoge poznate ličnosti stavile su tačku na dugogodišnje veze i brakovce, ali ubedljiva kraljica razvoda i rekorderka je pevačica Maja Odžaklijevska.

Maja se, kako prenose mediji, razišla neverovatnih dvanaest puta, razlozi koji su tome prethodili bili su gotovo svaki put bili isti.

– Imala sam dvanaest takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: „Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: „Jedan se otegao, drugi se protegao”- svojevremeno je izjavila pevačica.

Podsetimo, Maja Odžaklijevska nedavno se oprostila od publike i karijere. Dane u penziji provodi daleko od Beograda, u prirodi sa životinjama i njenim mezimcem, unukom Lukom, koji je njena velika radost, a kome je dijagnostikovan autizam.

(Grandonline)

1693843704357.png

Link

Poslednja izmena od moderatora:
Mnoge poznate ličnosti stavile su tačku na dugogodišnje veze i brakovce, ali ubedljiva kraljica razvoda i rekorderka je pevačica Maja Odžaklijevska.

Maja se, kako prenose mediji, razišla neverovatnih dvanaest puta, razlozi koji su tome prethodili bili su gotovo svaki put bili isti.

– Imala sam dvanaest takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: „Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: „Jedan se otegao, drugi se protegao”- svojevremeno je izjavila pevačica.

Podsetimo, Maja Odžaklijevska nedavno se oprostila od publike i karijere. Dane u penziji provodi daleko od Beograda, u prirodi sa životinjama i njenim mezimcem, unukom Lukom, koji je njena velika radost, a kome je dijagnostikovan autizam.

(Grandonline)

Pogledajte prilog 1404836

Link
Šta si htela da postigneš sa ovom temom na forumu Muškarci?

Na forumu postoji i pesma o njima.

Ničija žena

Žene se dele na ničije,
nečije i svačije.

Ti si naišao na ničiju,
a bolje bi bilo da si naišao
na nečiju..
Jer,nečija je nečija,
navikla je da pripada.
Pa kad je jednom bila nečija,
može postati i tvoja.

A ova
što je vazda ničija,
ni na šta nije navikla..
..nije ni morala da se navikava.
A ti misliš
-dobro je,
ničija je slobodna!
Pa,ničija je baš i ničija
zato što toliko voli slobodu
i što nikada,
zarad nje,
ne bi postala nečija.

Svačija je
isto tako nečija,
samo što je previše nečija.
Ali,uz dobre razloge,
može postati umereno nečija,
pa opet postati
samo tvoja.

Pa čemu onda osmeh
što sam ja ničija...?
Kad je to,zapravo,najgore
što je moglo
da ti se desi...

Jelena Marković

(Grandonline)

Pogledajte prilog 1404836

Link
Ovo je bajata vest... Poznato je da s vremea na vreme novinari, u nedostatku ideja, kopiraju vesti od pre par godinica i ponavljaju iste..
Tako, neobaveštena novinarka žutare, ne zna da je Maja vratila Luku majci, jer je dečko porastao i ona nema više snage da se nosi sa njim, tj. sa njegovom bolešću...

Ničija žena

Žene se dele na ničije,
nečije i svačije.

Ti si naišao na ničiju,
na nečiju..
Jer,nečija je nečija,
navikla je da pripada.
može postati i tvoja.

A ova
što je vazda ničija,
ni na šta nije navikla..
A ti misliš
-dobro je,
ničija je slobodna!
i što nikada,
zarad nje,
ne bi postala nečija.

Svačija je
isto tako nečija,
Ali,uz dobre razloge,
pa opet postati
samo tvoja.

Pa čemu onda osmeh
što sam ja ničija...?
što je moglo
da ti se desi...

Jelena Marković

Iskreno ovo je typisch ostblock

I najcrnje je sto je to žena sklepala

Ničija žena

Žene se dele na ničije,
nečije i svačije.

Ti si naišao na ničiju,
na nečiju..
Jer,nečija je nečija,
navikla je da pripada.
može postati i tvoja.

A ova
što je vazda ničija,
ni na šta nije navikla..
A ti misliš
-dobro je,
ničija je slobodna!
i što nikada,
zarad nje,
ne bi postala nečija.

Svačija je
isto tako nečija,
Ali,uz dobre razloge,
pa opet postati
samo tvoja.

Pa čemu onda osmeh
što sam ja ničija...?
što je moglo
da ti se desi...

Jelena Marković
Ko je potpisana Jelena Marković?

Ok... našla sam na netu... postoji tema sa ovom pesmom od pre 11 godina na Krstarici...
Ipak, nema ništa na Vikipediji o eleni Marković...
Baš bih volela da znam i ko je , ali i da li se i dalje bavi poezijom...

Poslednja izmena:
...typisch Yugo_frau
One ne idu linijom Bi ali da im ne...:rumenko::rumenko:

Ich bin keine Yugo Frau !

Ništa gore neko kad očekuju da negde moraš pripasti , nekom mora da pripadas a ako to ne želiš i skakuces bosonoga po travi nisi kao normalna ?

Back