Pozzz, pre mesec dana sam upoznala jednog momka, zapravo viđala sam ga i ranije ali se nismo odmah upoznali, tačnije nisam mu imala hrabrosti prići ranije, a svideo mi se mnogo, na prvi pogled je bilo, zaljubila sam se u njega. Sad da ne detaljišem puno, gde sam ga viđala, kako smo se spetljali, da pređem na stvar. Kad smo se upoznali, prvi put kad smo izašli, pričali, priznala sam mu da sam zaljubljena i da mi se sviđa, zapravo on me sam naveo da priznam, i sam je primetio da sam ga šmekala svaki put kad bih ga videla i najbolje od svega, i ja sam se njemu svidela, draga sam mu, simpatična, privlačna, i pokazivao je to, imamo dosta toga zajedničkog i slažemo se. Jasno je da ja želim vezu s njim, samo problem je što je on nedavno izašao iz duge veze, još voli bivšu i pominjao je da će se možda pomiriti s njom, i sad nije za vezu, što sam ja razumela, rekao mi je da ako želim možemo biti drugovi, i da bi hteo da me ima za drugaricu, da sam mu draga ili ako ne želim, ako mi smeta da se ne moramo više viđati, na meni je bilo da odlučim. Pristala sam da budemo drugovi, međutim sledeći put kad smo se videli, pitao me da li bih htela da budemo u šemi, tj. da se viđamo kod njega samo za seks, mislim jasno, drugovi sa povlasticama. I ja sva zaljubljena pristanem, i za sad nam je lepo, i srećna sam ovako, i pored seksa normalno i razgovaramo, idemo na kafu, poveravamo se jedno drugome, fino je to sve, ali ja s njim želim za ozbiljno, ne znam jel se mogu nadati tome. Problem predstavlja samo bivša, što ju nije preboleo i to što je na početku, pre nego što smo išta počeli, rekao da će se možda pomiriti s njom. Ne znam kakva je situacija sad, da li stoji pri istom, da li je pričao s njom, da li ima šanse da se pomire, ne usudim se pitati. Ili mu treba vremena? Uglavnom, među nama simpatije su obostrane. Jel bio neko u sličnoj situaciji, postoji li nešto što bih mogla napraviti da ga pridobijem, da ga navedem da počnemo nešto ozbiljnije ili mu samo treba vremena? Ili da se ničemu više od šeme ne nadam?